سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ omran ghabool nist حالا توروخدا 2 لینک به دیدگاه
hasanporabolfazl 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ منم مي خوام با شما همراه شم ولي تجربم نسبت به بقيه كمتره،كمكم مي كنيد؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ منم مي خوام با شما همراه شم ولي تجربم نسبت به بقيه كمتره،كمكم مي كنيد؟ بلهههه بلهههه؛ هر سوالی داشتید در خدمتم ؛:hapydancsmil: اگه میشه بیشتر خودتونو معرفی کنید؛ لینک به دیدگاه
hasanporabolfazl 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ من ترم 4معماريم،20سالمه و در دانشگاه پيام نور شبستر مشغول تحصيلم... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من ترم 4معماريم،20سالمه و در دانشگاه پيام نور شبستر مشغول تحصيلم... خیییلییییییییییییی خوش اوووومدی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
hamzehhamed 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سلام حامدم 28 ساله ....... 88 لیسانس معماری گرفتم:hapydancsmil: الان مشهدم توی شرکت مشاور کار میکنم...........دوست دارم با نرم افزار ها تزسیمی کار کنم. کار دستم ضعیف... دوست دارم مدیرت پروژه بخونم..... بیشتر از نظریه ها و فلسفه معماری خوشم میاد 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سلام حامدم 28 ساله ....... 88 لیسانس معماری گرفتم:hapydancsmil: الان مشهدم توی شرکت مشاور کار میکنم...........دوست دارم با نرم افزار ها تزسیمی کار کنم. کار دستم ضعیف... دوست دارم مدیرت پروژه بخونم..... بیشتر از نظریه ها و فلسفه معماری خوشم میاد سلااااااام آقای مهندس؛ خیلییی خیلییی به جمعمون خوش اومدی؛ خیلییی عالیه که از نظریه ها و. .. خوشتون میاد؛ امیدوارم انجمن مفیدی براتون بااااشه لینک به دیدگاه
architectur,hamed 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام.... دانشجوي ترم 5 معماري هستم و علاقه زيادي هم به معماري دارم.. 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام....دانشجوي ترم 5 معماري هستم و علاقه زيادي هم به معماري دارم.. خیلی خوش اومدی دوست من :love070: 1 لینک به دیدگاه
mahyar65 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوستان بنده مهيار هستم رشته معماري . كارشناسي از آشنايي با دوستان خوب معمار بينهايت خوشحال شدم با تشكر از دوستان گلم خانم فاطيما و آقاي ونوس:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
griffin21 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ درود ... بهار هستم ... 19سالمه.... ترم 2.... با اينكه اولويت اصليم طراحي صنعتي بود شرايطي پيش اومد كه معماري بخونم .... و ازين اتفاق بي نهايت خوشحالم! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوستان بنده مهيار هستمرشته معماري . كارشناسي از آشنايي با دوستان خوب معمار بينهايت خوشحال شدم با تشكر از دوستان گلم خانم فاطيما و آقاي ونوس:icon_gol: خوش اومدی دوست عزیز بی نهایت از حضورتون خوشحالیم ممنون البته خانوم ونوس هستن:دی درود ... بهار هستم ... 19سالمه.... ترم 2.... با اينكه اولويت اصليم طراحي صنعتي بود شرايطي پيش اومد كه معماري بخونم .... و ازين اتفاق بي نهايت خوشحالم! دروووووووووووووووود بهار عزیزم خیلی به جمعمون خوش اومدی :love070: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ درود ... بهار هستم ... 19سالمه.... ترم 2.... با اينكه اولويت اصليم طراحي صنعتي بود شرايطي پيش اومد كه معماري بخونم .... و ازين اتفاق بي نهايت خوشحالم! به جمع بچه های معماری بی نهایت خوش اومدی عـــــــــــــــــــزیزم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوستان بنده مهيار هستمرشته معماري . كارشناسي از آشنايي با دوستان خوب معمار بينهايت خوشحال شدم با تشكر از دوستان گلم خانم فاطيما و آقاي ونوس:icon_gol: سلاااااام ؛ خیلیییی خیلییی به جمعمون خوش اومدی؛ راستی آقا نیستما درود ... بهار هستم ... 19سالمه.... ترم 2.... با اينكه اولويت اصليم طراحي صنعتي بود شرايطي پيش اومد كه معماري بخونم .... و ازين اتفاق بي نهايت خوشحالم! سلااااااااااام بهااااار جون عزیزم؛ خیلی خوشحالم که تو جمع معمارا میبینمت, امیدوارم شاهد فعالیتای خوبت تو تالار معماری باشیم سلام....دانشجوي ترم 5 معماري هستم و علاقه زيادي هم به معماري دارم.. سلااااااااااام سلاااااااام, خیلییی خیلییی خوش اومدی لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ venoooooooooooooooos aslan azat tavagho nadashtam inhame modat hamaro gool zadi :vahidrk: chera nagofti aghayi dashtam kam kam asheghet mishodam :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ بنام معمار هستی سلام...سلام... نینا هستم 22ساله کاردانی از روزانه اراک در حال حاضر دانشجو غیر انتفاعی آبیک قزوین .................... معماری ع ش ق هر کس بدون علاقه واردش شه توش گیر کرده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ بنام معمار هستی سلام...سلام... نینا هستم 22ساله کاردانی از روزانه اراک در حال حاضر دانشجو غیر انتفاعی آبیک قزوین .................... معماری ع ش ق هر کس بدون علاقه واردش شه توش گیر کرده سلااااااام نیناااااااااا جووووون, به جمع معمارای نواندیشان خوش اومدی مواااافقم شدیددددددددددد ؛ هر کی علاقه نداشته باشه؛بدجور دلشو میزنه لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ بنام معمار هستی سلام...سلام... نینا هستم 22ساله کاردانی از روزانه اراک در حال حاضر دانشجو غیر انتفاعی آبیک قزوین .................... معماری ع ش ق هر کس بدون علاقه واردش شه توش گیر کرده نینای عزیزم خیلی به جمعمون خوش اومدی عزیزم :icon_pf (17)::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y لینک به دیدگاه
pedro1065 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ پدرام 26 ساله دانشگاه محقق اردبيلي روزانه كارشناسي ناپيوسته معماري اهل گيلان.ورودي بهمن 90 خداييش عجب رشته ي مزخرفي داريم. بعد از 6 سال درس خوندن هم نميتونيم سازه ي يك خونه ي 50 متري رو طراحي كنيم. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ پدرام 26 ساله دانشگاه محقق اردبيلي روزانه كارشناسي ناپيوسته معماري اهل گيلان.ورودي بهمن 90خداييش عجب رشته ي مزخرفي داريم. بعد از 6 سال درس خوندن هم نميتونيم سازه ي يك خونه ي 50 متري رو طراحي كنيم. به به ؛ همشهرییییییی؛ سلاااااااااام؛ خیلییی خوش اومدی؛ خودشتو ناراحت نکن؛ تا وراد بازار کار نشیم؛ اکثرمون همین وضع رو داریم، لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده