zip 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سلام با تشکر از کاربر گرامی venoos من دو کارشناسی ارشد علاقمند به تمام هنر که معماری هم یکی از آنها باشه عاشق کارهای ونگوگ،کارگردان چارز دالگلاس،دالنیل لبسکیند معماری،استاد ناظری موسیقی،وغیره ........................ 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام با تشکر از کاربر گرامی venoos من دو کارشناسی ارشد علاقمند به تمام هنر که معماری هم یکی از آنها باشه عاشق کارهای ونگوگ،کارگردان چارز دالگلاس،دالنیل لبسکیند معماری،استاد ناظری موسیقی،وغیره ........................ سلاااام سلاااام خیلییییییی خیلییییییییییییییی خوش اووومدییییییییییی لینک به دیدگاه
zahra.zibaiee 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ زهرا 22ساله معماری دانشگاه علمی کاربردی2 سبزوار ترم اخرم ،تابستون واسه کارشناسی کنکوردارم همین جوری وارد معماری شدم یعنی رشتم معماری نبود ولی اومدم معماری،الانم عاشق رشتمم کارای راندوم بد نیست ،اسکیسمم ضعیفه ،درسای که مربوط به عمرانه یکم ضعیفم،اتوکدمم خوبه تری دی مکس کار کردم ولی نه جدی که میخوام جدی کار کنم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ زهرا 22سالهمعماری دانشگاه علمی کاربردی2 سبزوار ترم اخرم ،تابستون واسه کارشناسی کنکوردارم همین جوری وارد معماری شدم یعنی رشتم معماری نبود ولی اومدم معماری،الانم عاشق رشتمم کارای راندوم بد نیست ،اسکیسمم ضعیفه ،درسای که مربوط به عمرانه یکم ضعیفم،اتوکدمم خوبه تری دی مکس کار کردم ولی نه جدی که میخوام جدی کار کنم سلام زهرا جون خوش اومدییییییییییییییییی امیدوارم از این به بعد مرتب شاهد فعالیتت تو انجمن باشیمممممممم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ زهرا 22سالهمعماری دانشگاه علمی کاربردی2 سبزوار ترم اخرم ،تابستون واسه کارشناسی کنکوردارم همین جوری وارد معماری شدم یعنی رشتم معماری نبود ولی اومدم معماری،الانم عاشق رشتمم کارای راندوم بد نیست ،اسکیسمم ضعیفه ،درسای که مربوط به عمرانه یکم ضعیفم،اتوکدمم خوبه تری دی مکس کار کردم ولی نه جدی که میخوام جدی کار کنم خیلیییی خیلیییی خوش اومدییییی عزیزم لینک به دیدگاه
nilofar88 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام نیلوفرم و متولد 70 ترم 6 معماریم پردیس اصفهان میخونم معماری+عشق=زندگی 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام نیلوفرم و متولد 70 ترم 6 معماریم پردیس اصفهان میخونم معماری+عشق=زندگی سلااااااااااام.. خــــــــــــــــــــــــــــــــوش اومدی به جمع گرم و صمیمی بچه های معماری خوش اومدی. 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام نیلوفرم و متولد 70 ترم 6 معماریم پردیس اصفهان میخونم معماری+عشق=زندگی خوش اومدییییییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
sara_ku 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سلام.سارا.24معماری دانشگاه تهران جنوبعلایقم معماری .گرافیک.عکاسی.طراحی حالا هر چیزی میتونه باشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سلام نیلوفرم و متولد 70 ترم 6 معماریم پردیس اصفهان میخونم معماری+عشق=زندگی سلاااام نیلوفر جون, خیلی خوش اومدی عزیزم :hapydancsmil: سلام.سارا.24معماری دانشگاه تهران جنوبعلایقم معماری .گرافیک.عکاسی.طراحی حالا هر چیزی میتونه باشه سلاااام ساااارااااا , خیلیییی خوش اومدی ؛ امیدوارم شاهد فعالیتای خوبت تو تالار معماری باشیم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
rahaaaaa 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ رها..21..همدان..ترم 6 عاشق معماری.. تومعماری هرچی رو یادمیگیرم احساس میکنم بازم کمه.... امیدوارم تو این تالار چیزای جدیدتری یادبگیرم..:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ رها..21..همدان..ترم 6عاشق معماری.. تومعماری هرچی رو یادمیگیرم احساس میکنم بازم کمه.... امیدوارم تو این تالار چیزای جدیدتری یادبگیرم..:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: خیییلییی خوش اومدی رها جون, منم امیدوارم این تالار برات مفید باشه و خودت هم حضور خوبی داشته باشی لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام......پروانه هستم.............. کارشناسی پیوسته..................... معمارییییییییی............................. کد-اسکچ آپ-مکس-فتوشاپ یادم رفته...........:5c6ipag2mnshmsf5ju3راینو هم قراره............ طراحی وماکت و...خووووووووببببببببن...................... دیگه چیییییییییی بگگگگگم............... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام......پروانه هستم..............کارشناسی پیوسته..................... معمارییییییییی............................. کد-اسکچ آپ-مکس-فتوشاپ یادم رفته...........:5c6ipag2mnshmsf5ju3راینو هم قراره............ طراحی وماکت و...خووووووووببببببببن...................... دیگه چیییییییییی بگگگگگم............... خوش اومدی پروانه جون لینک به دیدگاه
FARSHAD HAKIM 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام من فرشاد هستم دانشجوی مهندسی معماری 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان معمار عزیزم...خوش آمدین 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ chera hishki be man tabrik nagoft pas :D 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ chera hishki be man tabrik nagoft pas :D خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام من فرشاد هستم دانشجوی مهندسی معماری خیییلیییی خیلیییی به جمع ما خوش اوووومدیییییییییییی:hapydancsmil: chera hishki be man tabrik nagoft pas :D خب قبلا خودتو اینجا معرفی نکرده بودی دیگه؛ به جمه معمارا خوش اومدی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ خوش اومدی خب قبلا خودتو اینجا معرفی نکرده بودی دیگه؛ به جمه معمارا خوش اومدی :hapydancsmil: omran ghabool nist 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده