tina-arch مهمان ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام خدمت همه دوستان .من تینا 21سالمه ودانشجوی ترم 5 معماری هستم .معماری روهم خیلی دوست دارم .:biggrin:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام خدمت همه دوستان .من تینا 21سالمه ودانشجوی ترم 5 معماری هستم .معماری روهم خیلی دوست دارم .:biggrin: خیلیییی خیلیییی خوش اومدییییی تیناااا جون :hapydancsmil:
sam arch 55879 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام خدمت همه دوستان .من تینا 21سالمه ودانشجوی ترم 5 معماری هستم .معماری روهم خیلی دوست دارم .:biggrin: درود خوش اومدین...
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 علیک السلام امید جاننه شما؟!:دی من پسر همسایه دست راستی اون در سبزه سمت چپ شمسی خانوم اینا هستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا شناختی 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 سلام خدمت همه دوستان .من تینا 21سالمه ودانشجوی ترم 5 معماری هستم .معماری روهم خیلی دوست دارم .:biggrin: به به تینا جان خیلی به جمع ما خوش اومدی:love070: من پسر همسایه دست راستی اون در سبزه سمت چپ شمسی خانوم اینا هستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا شناختی هااااااااااااااااا آهان! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شناختم! 2
*mini* 37778 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 سلام خدمت همه دوستان .من تینا 21سالمه ودانشجوی ترم 5 معماری هستم .معماری روهم خیلی دوست دارم .:biggrin: خوش اوومدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 به به تینا جان خیلی به جمع ما خوش اومدی:love070: هااااااااااااااااا آهان! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شناختم! خوب خدا رو شکر شناختی دیگه چه خبرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 روح تو خواب و زندگی نداری برو پی کار بچه کار و زندگی کجا بود دلت خوشه 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 کار و زندگی کجا بود دلت خوشه اگر معماری می خوندی الان این جور الاف و سر گردون نبودی حالا چی خوندی 2
mershad 37 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 سلام آرشیتکت های عزیز مهرشاد هستم . 3ماهه که لیسانسمو گرفتم 14 روز دیگه هم می رم سربازی اگه یبار دیگه بخام انتخاب رشته کنم بازم میام معماری چون باهاش زندگیییییی می کنم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 سلام آرشیتکت های عزیزمهرشاد هستم . 3ماهه که لیسانسمو گرفتم 14 روز دیگه هم می رم سربازی اگه یبار دیگه بخام انتخاب رشته کنم بازم میام معماری چون باهاش زندگیییییی می کنم خیلی خیلیییی خوش اومدیییییییییییی:hapydancsmil:
rahajo0on 724 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 سلوم سلوم منم امدم منم تعطیلات سال 89 لیسانسمو گرفتم 1سال رو خوش گذروندم قرار بود بدون کنکور ارشد ورمون دارن که من به خاطر 1 ترم مرخصی پذیرفته نشدم:4564: الانم یه چند ماهی میشه مشغولم راستی 24 سالمه و دقیقا امروز رفتم تو 25 سالگی 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 سلوم سلوم منم امدم منم تعطیلات سال 89 لیسانسمو گرفتم 1سال رو خوش گذروندم قرار بود بدون کنکور ارشد ورمون دارن که من به خاطر 1 ترم مرخصی پذیرفته نشدم:4564: الانم یه چند ماهی میشه مشغولم راستی 24 سالمه و دقیقا امروز رفتم تو 25 سالگی سلاااااااااااااااااااااااااااااام رها جونم همشهری خودمونه، یاشا گوزل ای جانمممممممم تولدت مبارکککککککک:hapydancsmil: 2
سـارا 20071 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 سلوم سلوم منم امدم منم تعطیلات سال 89 لیسانسمو گرفتم 1سال رو خوش گذروندم قرار بود بدون کنکور ارشد ورمون دارن که من به خاطر 1 ترم مرخصی پذیرفته نشدم:4564: الانم یه چند ماهی میشه مشغولم راستی 24 سالمه و دقیقا امروز رفتم تو 25 سالگی خوش اومدیییییییییییییییییییی تولدتم یه عالمه مبارکککککککککککککککککک 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 سلوم سلوم منم امدم منم تعطیلات سال 89 لیسانسمو گرفتم 1سال رو خوش گذروندم قرار بود بدون کنکور ارشد ورمون دارن که من به خاطر 1 ترم مرخصی پذیرفته نشدم:4564: الانم یه چند ماهی میشه مشغولم راستی 24 سالمه و دقیقا امروز رفتم تو 25 سالگی سلاااااااااااام عزیزم؛ خیلییی خیلییی خوش اومدی، تولدت هم مباااارکه
rahajo0on 724 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 سلاااااااااااااااااااااااااااااام رها جونمهمشهری خودمونه، یاشا گوزل ای جانمممممممم تولدت مبارکککککککک:hapydancsmil: قلبونت جیگلم ممنونم گلم ایشالا عروسیت :hapydancsmil: خوش اومدیییییییییییییییییییی تولدتم یه عالمه مبارکککککککککککککککککک فدات سارا جوونم مرسی راستی ایشالا عروسیه شما :connie_24: سلاااااااااااام عزیزم؛ خیلییی خیلییی خوش اومدی، تولدت هم مباااارکه سلام قلبونت ایشالا که بتونم واسه دوستام مفید باشم :4uboxsmiley:ملسی ایشالا عروسیت 2
hojjat 66 90 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 سلام دوستان . 24 تا نوروز دیدم. کاردانی رو بعد ازهنرستان تموم کردم کارشناسی رو بعد از سربازی شروع کردم. الان هم ترم 2 هستم. کاردانی و کارشناسی رو تو (آ.غ *** شهرستان خوی ) خوندم . می خونم ار شد رو هم می خوام برم تبریز.( اگه عمری باشه). بعد اون هم ............... 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 سلام دوستان .24 تا نوروز دیدم. کاردانی رو بعد ازهنرستان تموم کردم کارشناسی رو بعد از سربازی شروع کردم. الان هم ترم 2 هستم. کاردانی و کارشناسی رو تو (آ.غ *** شهرستان خوی ) خوندم . می خونم ار شد رو هم می خوام برم تبریز.( اگه عمری باشه). بعد اون هم ............... سلاااااااااام سلاااااااااااااام خیلیییی خیلیییی خوش اومدی :hapydancsmil: منتظر حضور گرمت تو تالار معماری هستیم :hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده