tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خدمت همه دوستان .من تینا 21سالمه ودانشجوی ترم 5 معماری هستم .معماری روهم خیلی دوست دارم .:biggrin: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خدمت همه دوستان .من تینا 21سالمه ودانشجوی ترم 5 معماری هستم .معماری روهم خیلی دوست دارم .:biggrin: خیلیییی خیلیییی خوش اومدییییی تیناااا جون :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خدمت همه دوستان .من تینا 21سالمه ودانشجوی ترم 5 معماری هستم .معماری روهم خیلی دوست دارم .:biggrin: درود خوش اومدین... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ علیک السلام امید جاننه شما؟!:دی من پسر همسایه دست راستی اون در سبزه سمت چپ شمسی خانوم اینا هستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا شناختی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خدمت همه دوستان .من تینا 21سالمه ودانشجوی ترم 5 معماری هستم .معماری روهم خیلی دوست دارم .:biggrin: به به تینا جان خیلی به جمع ما خوش اومدی:love070: من پسر همسایه دست راستی اون در سبزه سمت چپ شمسی خانوم اینا هستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا شناختی هااااااااااااااااا آهان! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شناختم! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خدمت همه دوستان .من تینا 21سالمه ودانشجوی ترم 5 معماری هستم .معماری روهم خیلی دوست دارم .:biggrin: خوش اوومدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ به به تینا جان خیلی به جمع ما خوش اومدی:love070: هااااااااااااااااا آهان! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شناختم! خوب خدا رو شکر شناختی دیگه چه خبرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ روح تو خواب و زندگی نداری برو پی کار بچه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ روح تو خواب و زندگی نداری برو پی کار بچه کار و زندگی کجا بود دلت خوشه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ کار و زندگی کجا بود دلت خوشه اگر معماری می خوندی الان این جور الاف و سر گردون نبودی حالا چی خوندی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان لطفا اینجا اسپم نکنند لینک به دیدگاه
mershad 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام آرشیتکت های عزیز مهرشاد هستم . 3ماهه که لیسانسمو گرفتم 14 روز دیگه هم می رم سربازی اگه یبار دیگه بخام انتخاب رشته کنم بازم میام معماری چون باهاش زندگیییییی می کنم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام آرشیتکت های عزیزمهرشاد هستم . 3ماهه که لیسانسمو گرفتم 14 روز دیگه هم می رم سربازی اگه یبار دیگه بخام انتخاب رشته کنم بازم میام معماری چون باهاش زندگیییییی می کنم خیلی خیلیییی خوش اومدیییییییییییی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلوم سلوم منم امدم منم تعطیلات سال 89 لیسانسمو گرفتم 1سال رو خوش گذروندم قرار بود بدون کنکور ارشد ورمون دارن که من به خاطر 1 ترم مرخصی پذیرفته نشدم:4564: الانم یه چند ماهی میشه مشغولم راستی 24 سالمه و دقیقا امروز رفتم تو 25 سالگی 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلوم سلوم منم امدم منم تعطیلات سال 89 لیسانسمو گرفتم 1سال رو خوش گذروندم قرار بود بدون کنکور ارشد ورمون دارن که من به خاطر 1 ترم مرخصی پذیرفته نشدم:4564: الانم یه چند ماهی میشه مشغولم راستی 24 سالمه و دقیقا امروز رفتم تو 25 سالگی سلاااااااااااااااااااااااااااااام رها جونم همشهری خودمونه، یاشا گوزل ای جانمممممممم تولدت مبارکککککککک:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلوم سلوم منم امدم منم تعطیلات سال 89 لیسانسمو گرفتم 1سال رو خوش گذروندم قرار بود بدون کنکور ارشد ورمون دارن که من به خاطر 1 ترم مرخصی پذیرفته نشدم:4564: الانم یه چند ماهی میشه مشغولم راستی 24 سالمه و دقیقا امروز رفتم تو 25 سالگی خوش اومدیییییییییییییییییییی تولدتم یه عالمه مبارکککککککککککککککککک 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلوم سلوم منم امدم منم تعطیلات سال 89 لیسانسمو گرفتم 1سال رو خوش گذروندم قرار بود بدون کنکور ارشد ورمون دارن که من به خاطر 1 ترم مرخصی پذیرفته نشدم:4564: الانم یه چند ماهی میشه مشغولم راستی 24 سالمه و دقیقا امروز رفتم تو 25 سالگی سلاااااااااااام عزیزم؛ خیلییی خیلییی خوش اومدی، تولدت هم مباااارکه لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااااام رها جونمهمشهری خودمونه، یاشا گوزل ای جانمممممممم تولدت مبارکککککککک:hapydancsmil: قلبونت جیگلم ممنونم گلم ایشالا عروسیت :hapydancsmil: خوش اومدیییییییییییییییییییی تولدتم یه عالمه مبارکککککککککککککککککک فدات سارا جوونم مرسی راستی ایشالا عروسیه شما :connie_24: سلاااااااااااام عزیزم؛ خیلییی خیلییی خوش اومدی، تولدت هم مباااارکه سلام قلبونت ایشالا که بتونم واسه دوستام مفید باشم :4uboxsmiley:ملسی ایشالا عروسیت 2 لینک به دیدگاه
hojjat 66 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوستان . 24 تا نوروز دیدم. کاردانی رو بعد ازهنرستان تموم کردم کارشناسی رو بعد از سربازی شروع کردم. الان هم ترم 2 هستم. کاردانی و کارشناسی رو تو (آ.غ *** شهرستان خوی ) خوندم . می خونم ار شد رو هم می خوام برم تبریز.( اگه عمری باشه). بعد اون هم ............... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوستان .24 تا نوروز دیدم. کاردانی رو بعد ازهنرستان تموم کردم کارشناسی رو بعد از سربازی شروع کردم. الان هم ترم 2 هستم. کاردانی و کارشناسی رو تو (آ.غ *** شهرستان خوی ) خوندم . می خونم ار شد رو هم می خوام برم تبریز.( اگه عمری باشه). بعد اون هم ............... سلاااااااااام سلاااااااااااااام خیلیییی خیلیییی خوش اومدی :hapydancsmil: منتظر حضور گرمت تو تالار معماری هستیم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده