zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم بابا انرژی....:hapydancsmil: خوش اومدییییییییییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم سلام آقا سعید خیلی خوشحالیم از این که جمع ما پیوستین:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
memare khob 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های معماری دوست مریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه مهماری کرد!!!! 5 لینک به دیدگاه
memare khob 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های معماری دوست مریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه معماری کرد!!!! 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های معماری دوستمریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه مهماری کرد!!!! خوش اومدیییییییییییی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های معماری دوست مریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه معماری کرد!!!! خوش اومدین.. 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های معماری دوستمریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه مهماری کرد!!!! خوش اومدی عزیزم :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های معماری دوست مریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه معماری کرد!!!! :welcome: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ همگی خوش اوومدین......امیدوارم بتونیم در کنار هم از اطلاعات هم بهره کافی رو ببریم لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مرررررررررسی از دوستهای عزیزی که بهم خوش آمد گفتن :flowerysmile: سعی میکنم از این به بعد بیشتر بیام . چون کلی سوال هم دارم ...... :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااااااااام نرگسم ، دانشجوی ترم 3 معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر خوشحالم که در جمع شما معمارها هستم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: راستی ابرام خان ارادت دارم :w16: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااااااااامنرگسم ، دانشجوی ترم 3 معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر خوشحالم که در جمع شما معمارها هستم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: راستی ابرام خان ارادت دارم :w16: سلاااااااااااااااااااااام نرگس جون،خیلیییییییییییی خوش اومدی؛:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم از کاربرای فعال معماری باشی؛:hapydancsmil: منتظر فعالیتای خوبت هستیم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تو این یکی دو هفته اخیر چند نفری اومدن و خودشونو معرفی کردن.ولی چند نفرشون بازم سر زدن و فعالیت کردن؟؟ نرگس جان خیلی خوش اومدی...امیدوارم تو جز کسایی باشی که میای و موندگار میشی 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تو این یکی دو هفته اخیر چند نفری اومدن و خودشونو معرفی کردن.ولی چند نفرشون بازم سر زدن و فعالیت کردن؟؟ :icon_pf (34): نرگس جان خیلی خوش اومدی...امیدوارم تو جز کسایی باشی که میای و موندگار میشی امیدوارم سارا جان خیلی دوست دارم البته اگه وقت کنم :ws52: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااااااااامنرگسم ، دانشجوی ترم 3 معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر خوشحالم که در جمع شما معمارها هستم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: راستی ابرام خان ارادت دارم :w16: خیلی خیلی خوش آمدی نرگس جان امیدوارم شاهد فعالیت مفیدت باشیم :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ امیدوارم سارا جان خیلی دوست دارم البته اگه وقت کنم :ws52: وقت میکنی وقت میکنی الان هممون درگیر تحویل پروژه ایم وگرنه انقدرم اینجا سوت و کور نیست.تاپیکهای زیادی هست که با فعالیت بچه ها سر پا هستن.ایشاالله بعد تحویل پروژه ها دوباره فعالشون میکنیمممممممممم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااااااااامنرگسم ، دانشجوی ترم 3 معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر خوشحالم که در جمع شما معمارها هستم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: راستی ابرام خان ارادت دارم :w16: خیلی خوش اوومدی نرگس خانومیییییییییییییییییییییییییییییییی ایشاالله شاهد فعالیتهای مفیدت توو تالار باشیم و بتونیم از اطلاعات همدیگه بهره کافی رو ببریم اینجور که پیداست معرف ابراهیم بوده خیلی عالیهههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منو میشناسیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منو میشناسیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 علیک السلام امید جان نه شما؟!:دی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده