zahra22 19501 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 سلامسعیده هستم دانشجوی ترم 1 معماری دانشگاه آزاد شیراز ( البته لیسانس فیزیک هم دارم ) عاششششششق معماری و هر چیز مربوط به معماری هستم خوووووووووووووووش اوووووووووووووووومددددددددددیییییییییی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 چرامن خودمو معرفی نکرده بودم؟؟ :JC_thinking: خوب اشکال نداره الان معرفی میکنم فاطمه هستم 21 ساله کاردانی رو تموم کردم الان هم ترم 3 کارشناسی هستم دانشگاه اهواز درس میخونم به رشته م خیلی علاقه دارم جوری حاضر بودم به خاطرش با بابام 1 ماه قهر کنم اخه اون موقع بابام دوست نداشت معماری بخونم به درس هایی مثل طرح ، معماری معاصر و مبانی نظری و انسان طبیعت هم خیلی علاقه دارم ( ولی از تشکیلات کارگاهی متنفرم شاید به خاطر استادش باشه:(2310):) به بعضی از نرم افزار های معماری مثل اتوکد و تی ری دی مکس و تا حدودی اسکچاپ هم تسلط دارم دیگه همینا بود :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yبا آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان معمار نواندیش:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 چرامن خودمو معرفی نکرده بودم؟؟ :JC_thinking: خوب اشکال نداره الان معرفی میکنم فاطمه هستم 21 ساله کاردانی رو تموم کردم الان هم ترم 3 کارشناسی هستم دانشگاه اهواز درس میخونم به رشته م خیلی علاقه دارم جوری حاضر بودم به خاطرش با بابام 1 ماه قهر کنم اخه اون موقع بابام دوست نداشت معماری بخونم به درس هایی مثل طرح ، معماری معاصر و مبانی نظری و انسان طبیعت هم خیلی علاقه دارم ( ولی از تشکیلات کارگاهی متنفرم شاید به خاطر استادش باشه:(2310):) به بعضی از نرم افزار های معماری مثل اتوکد و تی ری دی مکس و تا حدودی اسکچاپ هم تسلط دارم دیگه همینا بود :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yبا آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان معمار نواندیش:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y به جمع ما خوش اومده بودی...الان خوش اومده تر شدی...جمله رو :flowerysmile: 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 چرامن خودمو معرفی نکرده بودم؟؟ :JC_thinking: خوب اشکال نداره الان معرفی میکنم فاطمه هستم 21 ساله کاردانی رو تموم کردم الان هم ترم 3 کارشناسی هستم دانشگاه اهواز درس میخونم به رشته م خیلی علاقه دارم جوری حاضر بودم به خاطرش با بابام 1 ماه قهر کنم اخه اون موقع بابام دوست نداشت معماری بخونم به درس هایی مثل طرح ، معماری معاصر و مبانی نظری و انسان طبیعت هم خیلی علاقه دارم ( ولی از تشکیلات کارگاهی متنفرم شاید به خاطر استادش باشه:(2310):) به بعضی از نرم افزار های معماری مثل اتوکد و تی ری دی مکس و تا حدودی اسکچاپ هم تسلط دارم دیگه همینا بود :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yبا آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان معمار نواندیش:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y خیلی خوش اومدی دوست من:icon_gol: 2
*mini* 37778 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 چرامن خودمو معرفی نکرده بودم؟؟ :JC_thinking: خوب اشکال نداره الان معرفی میکنم فاطمه هستم 21 ساله کاردانی رو تموم کردم الان هم ترم 3 کارشناسی هستم دانشگاه اهواز درس میخونم به رشته م خیلی علاقه دارم جوری حاضر بودم به خاطرش با بابام 1 ماه قهر کنم اخه اون موقع بابام دوست نداشت معماری بخونم به درس هایی مثل طرح ، معماری معاصر و مبانی نظری و انسان طبیعت هم خیلی علاقه دارم ( ولی از تشکیلات کارگاهی متنفرم شاید به خاطر استادش باشه:(2310):) به بعضی از نرم افزار های معماری مثل اتوکد و تی ری دی مکس و تا حدودی اسکچاپ هم تسلط دارم دیگه همینا بود :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yبا آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان معمار نواندیش:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y خوش اوومدی عزیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززم... ای جوووونم......من ترم 1 رو دانشگاه اهواز بودممممممممممممممممممم..:hapydancsmil::hapydancsmil: 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 خوش اوومدی عزیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززم...ای جوووونم......من ترم 1 رو دانشگاه اهواز بودممممممممممممممممممم..:hapydancsmil::hapydancsmil: ممنونم عزیزم:boos::aghosh: واااای کاش اون موقع میدونستم میومدم ببینمت:flowerysmile: 3
asef-a 140 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 سلام به همکاران عزیز من آصف هستم...دانشجوی ترم یک معماری از قبل به این رشته علاقه مند بودم...ولی وقتی واردش شدم و با درسا آشنا شدم،عاشقش شدم! خوشحالم از آشناییتون... 4
*mini* 37778 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 سلام به همکاران عزیز من آصف هستم...دانشجوی ترم یک معماری از قبل به این رشته علاقه مند بودم...ولی وقتی واردش شدم و با درسا آشنا شدم،عاشقش شدم! خوشحالم از آشناییتون... خوش اوومدی اصف عزیز:hapydancsmil: 2
hilda 13376 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 به نام خدا هستم خوشحال هستماسمم هيلداست تهران غرب ميخونم از اولشم خل بودم ... نمیدونم چرا یک سال و خورده ای سال پیش ... یادش بخیر 2
Tannaz.d 19 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 من طناز هستم ترم 2 کارشناسی معماری دانشگاه قزوین خوشحالم که به این انجمن اومدم 8
lilac 5892 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 من طناز هستم ترم 2 کارشناسی معماری دانشگاه قزوین خوشحالم که به این انجمن اومدم خیلی خوش اومدی طناز خانم.... 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 من طناز هستم ترم 2 کارشناسی معماری دانشگاه قزوین خوشحالم که به این انجمن اومدم خوش اومدی عزیزم :welcome: 2
zahra22 19501 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 من طناز هستم ترم 2 کارشناسی معماری دانشگاه قزوین خوشحالم که به این انجمن اومدم به به به خوووووووووووووووش اوووووووووووووووووومدددددددددددددددددییییییییییی:hapydancsmil: 2
*mini* 37778 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 من طناز هستم ترم 2 کارشناسی معماری دانشگاه قزوین خوشحالم که به این انجمن اومدم جونم طنااااااااااااااااااااز خوش اوومدی عزیززززززززززززززززززززم دوس جون منههههههههههههههههههههه طنازییییییییییییییییییییی 2
Mehr@z 1092 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم 6
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 فروردین، 2012 سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم خیلییییی خیلیییییییییی خوش اومدی منتظر حضور فعالت هستیم [h=3]20 سوالی تخصصی[/h] [h=3]بدو بدو جواب بده؛ سوال بپرس[/h] [h=3]شاخ به شاخ شدن معمارها!
sam arch 55879 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم هر یک نفر بیشتر....یک دنیا انرژی بیشتر.... خوش اومدین... 2
سـارا 20071 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم سلاااااااااااام و خوش اومدی به تالار معماریییییی امیدوارم همینجوری فعالیت کنی تو تالار 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 سلامــــــــــــــــــــــــــــــــــ هر کی اومده تو جمع معمار ها خوش اومده :hapydancsmil: 1
ارسال های توصیه شده