zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلامسعیده هستم دانشجوی ترم 1 معماری دانشگاه آزاد شیراز ( البته لیسانس فیزیک هم دارم ) عاششششششق معماری و هر چیز مربوط به معماری هستم خوووووووووووووووش اوووووووووووووووومددددددددددیییییییییی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ چرامن خودمو معرفی نکرده بودم؟؟ :JC_thinking: خوب اشکال نداره الان معرفی میکنم فاطمه هستم 21 ساله کاردانی رو تموم کردم الان هم ترم 3 کارشناسی هستم دانشگاه اهواز درس میخونم به رشته م خیلی علاقه دارم جوری حاضر بودم به خاطرش با بابام 1 ماه قهر کنم اخه اون موقع بابام دوست نداشت معماری بخونم به درس هایی مثل طرح ، معماری معاصر و مبانی نظری و انسان طبیعت هم خیلی علاقه دارم ( ولی از تشکیلات کارگاهی متنفرم شاید به خاطر استادش باشه:(2310):) به بعضی از نرم افزار های معماری مثل اتوکد و تی ری دی مکس و تا حدودی اسکچاپ هم تسلط دارم دیگه همینا بود :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yبا آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان معمار نواندیش:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ چرامن خودمو معرفی نکرده بودم؟؟ :JC_thinking: خوب اشکال نداره الان معرفی میکنم فاطمه هستم 21 ساله کاردانی رو تموم کردم الان هم ترم 3 کارشناسی هستم دانشگاه اهواز درس میخونم به رشته م خیلی علاقه دارم جوری حاضر بودم به خاطرش با بابام 1 ماه قهر کنم اخه اون موقع بابام دوست نداشت معماری بخونم به درس هایی مثل طرح ، معماری معاصر و مبانی نظری و انسان طبیعت هم خیلی علاقه دارم ( ولی از تشکیلات کارگاهی متنفرم شاید به خاطر استادش باشه:(2310):) به بعضی از نرم افزار های معماری مثل اتوکد و تی ری دی مکس و تا حدودی اسکچاپ هم تسلط دارم دیگه همینا بود :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yبا آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان معمار نواندیش:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y به جمع ما خوش اومده بودی...الان خوش اومده تر شدی...جمله رو :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ چرامن خودمو معرفی نکرده بودم؟؟ :JC_thinking: خوب اشکال نداره الان معرفی میکنم فاطمه هستم 21 ساله کاردانی رو تموم کردم الان هم ترم 3 کارشناسی هستم دانشگاه اهواز درس میخونم به رشته م خیلی علاقه دارم جوری حاضر بودم به خاطرش با بابام 1 ماه قهر کنم اخه اون موقع بابام دوست نداشت معماری بخونم به درس هایی مثل طرح ، معماری معاصر و مبانی نظری و انسان طبیعت هم خیلی علاقه دارم ( ولی از تشکیلات کارگاهی متنفرم شاید به خاطر استادش باشه:(2310):) به بعضی از نرم افزار های معماری مثل اتوکد و تی ری دی مکس و تا حدودی اسکچاپ هم تسلط دارم دیگه همینا بود :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yبا آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان معمار نواندیش:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y خیلی خوش اومدی دوست من:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ چرامن خودمو معرفی نکرده بودم؟؟ :JC_thinking: خوب اشکال نداره الان معرفی میکنم فاطمه هستم 21 ساله کاردانی رو تموم کردم الان هم ترم 3 کارشناسی هستم دانشگاه اهواز درس میخونم به رشته م خیلی علاقه دارم جوری حاضر بودم به خاطرش با بابام 1 ماه قهر کنم اخه اون موقع بابام دوست نداشت معماری بخونم به درس هایی مثل طرح ، معماری معاصر و مبانی نظری و انسان طبیعت هم خیلی علاقه دارم ( ولی از تشکیلات کارگاهی متنفرم شاید به خاطر استادش باشه:(2310):) به بعضی از نرم افزار های معماری مثل اتوکد و تی ری دی مکس و تا حدودی اسکچاپ هم تسلط دارم دیگه همینا بود :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yبا آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان معمار نواندیش:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y خوش اوومدی عزیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززم... ای جوووونم......من ترم 1 رو دانشگاه اهواز بودممممممممممممممممممم..:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ خوش اوومدی عزیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززم...ای جوووونم......من ترم 1 رو دانشگاه اهواز بودممممممممممممممممممم..:hapydancsmil::hapydancsmil: ممنونم عزیزم:boos::aghosh: واااای کاش اون موقع میدونستم میومدم ببینمت:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سلام به همکاران عزیز من آصف هستم...دانشجوی ترم یک معماری از قبل به این رشته علاقه مند بودم...ولی وقتی واردش شدم و با درسا آشنا شدم،عاشقش شدم! خوشحالم از آشناییتون... 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سلام به همکاران عزیز من آصف هستم...دانشجوی ترم یک معماری از قبل به این رشته علاقه مند بودم...ولی وقتی واردش شدم و با درسا آشنا شدم،عاشقش شدم! خوشحالم از آشناییتون... خوش اوومدی اصف عزیز:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ به نام خدا هستم خوشحال هستماسمم هيلداست تهران غرب ميخونم از اولشم خل بودم ... نمیدونم چرا یک سال و خورده ای سال پیش ... یادش بخیر 2 لینک به دیدگاه
Tannaz.d 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من طناز هستم ترم 2 کارشناسی معماری دانشگاه قزوین خوشحالم که به این انجمن اومدم 8 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من طناز هستم ترم 2 کارشناسی معماری دانشگاه قزوین خوشحالم که به این انجمن اومدم خیلی خوش اومدی طناز خانم.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من طناز هستم ترم 2 کارشناسی معماری دانشگاه قزوین خوشحالم که به این انجمن اومدم خوش اومدی عزیزم :welcome: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من طناز هستم ترم 2 کارشناسی معماری دانشگاه قزوین خوشحالم که به این انجمن اومدم به به به خوووووووووووووووش اوووووووووووووووووومدددددددددددددددددییییییییییی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من طناز هستم ترم 2 کارشناسی معماری دانشگاه قزوین خوشحالم که به این انجمن اومدم جونم طنااااااااااااااااااااز خوش اوومدی عزیززززززززززززززززززززم دوس جون منههههههههههههههههههههه طنازییییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
Mehr@z 1092 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم خیلییییی خیلیییییییییی خوش اومدی منتظر حضور فعالت هستیم [h=3]20 سوالی تخصصی[/h] [h=3]بدو بدو جواب بده؛ سوال بپرس[/h] [h=3]شاخ به شاخ شدن معمارها! لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم هر یک نفر بیشتر....یک دنیا انرژی بیشتر.... خوش اومدین... 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم سلاااااااااااام و خوش اومدی به تالار معماریییییی امیدوارم همینجوری فعالیت کنی تو تالار 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ سلامــــــــــــــــــــــــــــــــــ هر کی اومده تو جمع معمار ها خوش اومده :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده