Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ سعیده 20ساله پیام نور کرمان ترم 3 همه درسارو دوس دارم جز درک وبیان محیط خیلی اذیت شدم واسش آهان ایستاییم سخته خوش اومدی به جمع ما 1 لینک به دیدگاه
mahoo negar parkok 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ سلام ماهو هستم 25 ساله، کاردانی معماری را تموم کردم و در حال حاضر کارشناسی معماری داخلی را دارم تو روزبهان ساری می خونم.به همه درسام علاقه دارم. 4 لینک به دیدگاه
mahoo negar parkok 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ سلام ماهو هستم 25 ساله، کاردانی معماری را تموم کردم و در حال حاضر ترم 5 کارشناسی معماری داخلی را دارم تو روزبهان ساری می خونم.به همه درسام علاقه دارم.با تمام وجود احساس می کنم که تو این دنیا فقط باید معماری را دنبال کنم و به هدفی که می خوام برسم. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ سلام ماهو هستم 25 ساله، کاردانی معماری را تموم کردم و در حال حاضر ترم 5 کارشناسی معماری داخلی را دارم تو روزبهان ساری می خونم.به همه درسام علاقه دارم.با تمام وجود احساس می کنم که تو این دنیا فقط باید معماری را دنبال کنم و به هدفی که می خوام برسم. سلام عزیزم...به جمع ما خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
fati.73 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام من فاطمه هستم،سال سوم هنرستان معماری داخلی میخونم(دانشجو نیستم ولی دانشجویان را دوست دارم) 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام من فاطمه هستم،سال سوم هنرستان معماری داخلی میخونم(دانشجو نیستم ولی دانشجویان را دوست دارم) خوش اومدی فاطمه عزیز.ایشاالله دانشجو هم می شی به زودی 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ همگی دوست جونا خوش اوومدین به تالار معماری نواندیشااااااااااااااااان:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام منم زلیخا هستم دانشجوی ترم دوم معماری ( کاردانی ) خیلی خوشحالم که بین شما معمار دوستان هستم - و اینکه واقعا" به رشته ام علاقه دارم . 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام منم زلیخا هستم دانشجوی ترم دوم معماری ( کاردانی ) خیلی خوشحالم که بین شما معمار دوستان هستم - و اینکه واقعا" به رشته ام علاقه دارم . سلام.........خوش اومدین..... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام منم زلیخا هستم دانشجوی ترم دوم معماری ( کاردانی ) خیلی خوشحالم که بین شما معمار دوستان هستم - و اینکه واقعا" به رشته ام علاقه دارم . خوش اومدیییییییییییی زیاد زیاد سر بزن به تالار 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام منم زلیخا هستم دانشجوی ترم دوم معماری ( کاردانی ) خیلی خوشحالم که بین شما معمار دوستان هستم - و اینکه واقعا" به رشته ام علاقه دارم . خوش اومدی :welcome: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام منم زلیخا هستم دانشجوی ترم دوم معماری ( کاردانی ) خیلی خوشحالم که بین شما معمار دوستان هستم - و اینکه واقعا" به رشته ام علاقه دارم . خوش اومدی عزیزم........ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ چقدر خوش آمد گفتین بهش من حسودی کردم 1 لینک به دیدگاه
S.Ansari 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ سلام سعیده هستم دانشجوی ترم 1 معماری دانشگاه آزاد شیراز ( البته لیسانس فیزیک هم دارم ) عاششششششق معماری و هر چیز مربوط به معماری هستم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ سلامسعیده هستم دانشجوی ترم 1 معماری دانشگاه آزاد شیراز ( البته لیسانس فیزیک هم دارم ) عاششششششق معماری و هر چیز مربوط به معماری هستم خوش اومدی سعیده جون؛ منتظر فعالیتات تو تالار معماری هستیم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ سلامسعیده هستم دانشجوی ترم 1 معماری دانشگاه آزاد شیراز ( البته لیسانس فیزیک هم دارم ) عاششششششق معماری و هر چیز مربوط به معماری هستم سعیدههههههههههه خوش اومدی :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ سلامسعیده هستم دانشجوی ترم 1 معماری دانشگاه آزاد شیراز ( البته لیسانس فیزیک هم دارم ) عاششششششق معماری و هر چیز مربوط به معماری هستم خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
S.Ansari 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ خوش اومدی سعیده جون؛ منتظر فعالیتات تو تالار معماری هستیم سعیدههههههههههه خوش اومدی :hapydancsmil: خوش اومدین مرسی:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ خوش اوومدی دوست عزییییییییییییییییز:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده