* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2012 سلام به دوستان گل معماریمن امین هستم، 29 سالمه، دانشجوی دکترای معماری دانشگاه تربیت مدرس سلاااام سلاااام، خیلی خوش اومدی، امیدوارم بیشتر بیاین اینورا، خوشحال میشیم از دیدنتون
monamore 21 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 سلام.من مونا 25 سالمه.درسم رو 2ساله تموم کردم.اما کار مناسب پیدا نکردم عاشقه طراحی پلانم.....شدیدا دنبال کارررررررررررر 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2012 سلام.من مونا 25 سالمه.درسم رو 2ساله تموم کردم.اما کار مناسب پیدا نکردم عاشقه طراحی پلانم.....شدیدا دنبال کارررررررررررر سلام مونا جان، خوش اومدی
.Apameh 25173 ارسال شده در 14 شهریور، 2012 salam zahra hastam 22sale daneshjooye terme 6 memari qazvin bsrajin khoshhalam k ozve anjomodam shodam emrooz k daram ino minevisam 2ta emtehaan dadam:a030: ham memari moaser ham tahlil fazaye shahri kheili khoshhalam chon kheili khoob bood:w16: 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 14 شهریور، 2012 salam zahra hastam 22sale daneshjooye terme 6 memari qazvin bsrajinkhoshhalam k ozve anjomodam shodam emrooz k daram ino minevisam 2ta emtehaan dadam:a030: ham memari moaser ham tahlil fazaye shahri kheili khoshhalam chon kheili khoob bood:w16: سلام زهرا جون خیلی خوش اومدی عزیزم :hapydancsmil::heartshape2: منتظر فعالیتت هستیم :flowerysmile:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 شهریور، 2012 salam zahra hastam 22sale daneshjooye terme 6 memari qazvin bsrajinkhoshhalam k ozve anjomodam shodam emrooz k daram ino minevisam 2ta emtehaan dadam:a030: ham memari moaser ham tahlil fazaye shahri kheili khoshhalam chon kheili khoob bood:w16: سلااااام زهرا جونم، خیلی خیلی خوش اومدی :w14: امیدوارم تو امتحانای بعدی هم موفق باشی عزیزم
.Apameh 25173 ارسال شده در 14 شهریور، 2012 mer30. kheili ba anjoman ashnaa nistam ama age komakam konid khodamam kheili doost daram faaliat konam 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2012 رفیع هستم عضو جدید معماری رو زیاد دوست دارم شما هم خیلی خوش اومدید؛ خوشحالیم که شما هم تو جمع معمارای نواندیشانید
l3itaaa 13 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 saaaaaaaaaaaaaalam man bita daneshjooye terme 4 memari ahvazam:Dasheghe decorasione dakheliam merci az esteghbale garmet ven000s* :hapydancsmil: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 شهریور، 2012 saaaaaaaaaaaaaalam man bita daneshjooye terme 4 memari ahvazam:Dasheghe decorasione dakheliam merci az esteghbale garmet ven000s*:hapydancsmil: بیتاااا جونم، خیلی خوش اومدی عزیییییییزم بدو تو بقیه بخش های تالار معماری هم فعالیتتو شروع کن
needaa 12 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 ندا 22سالمه دانشجوي ترم 1كارشناسي شيراز معماري دوست دارم ديگه چي بگم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 شهریور، 2012 ندا22سالمه دانشجوي ترم 1كارشناسي شيراز معماري دوست دارم ديگه چي بگم خوش اومدی ندا جونم ؛ همینا کافیه، منتظر حضورت تو تالار معماری هستیم
ر - افشاری 12 ارسال شده در 23 شهریور، 2012 سلام ... رضا هستم 23 ساله ترم یک ارشد ... البته با امتحانی که 31 خرداد دادمپرونده این ترمم بسته شد از بودن کنار شما دوستان خوشحالم 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 سلام ...رضا هستم 23 ساله ترم یک ارشد ... البته با امتحانی که 31 خرداد دادمپرونده این ترمم بسته شد از بودن کنار شما دوستان خوشحالم خوش اومدی رضا جان ما هم از بودن شما کنارمون خوشحالیم:love070: 1
MAXER89 مهمان ارسال شده در 6 مهر، 2012 سلام منم maxer:w58: ترم 6 کارشناسی . البته دیگه تموم شده پس ترم 7:ws3: خوشحالم اینجا خیلی باحاله :2rqfst4:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 مهر، 2012 سلام منم maxer:w58:ترم 6 کارشناسی . البته دیگه تموم شده پس ترم 7:ws3: خوشحالم اینجا خیلی باحاله :2rqfst4: سلااااااااااااااام؛ خیلی خیلی خوش اومدی، موفق باااااشی باحالی از خودته؛ خوشحالیم که تو جمعمونی
MAXER89 مهمان ارسال شده در 6 مهر، 2012 سلااااااااااااااام؛ خیلی خیلی خوش اومدی، :2rqfst4: موفق باااااشی :w70: باحالی از خودته؛ خوشحالیم که تو جمعمونی:hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده