Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 29 دی، 2011 سعیده 20ساله پیام نور کرمان ترم 3 همه درسارو دوس دارم جز درک وبیان محیط خیلی اذیت شدم واسش آهان ایستاییم سخته خوش اومدی به جمع ما 1
mahoo negar parkok 26 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 سلام ماهو هستم 25 ساله، کاردانی معماری را تموم کردم و در حال حاضر کارشناسی معماری داخلی را دارم تو روزبهان ساری می خونم.به همه درسام علاقه دارم. 4
mahoo negar parkok 26 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 سلام ماهو هستم 25 ساله، کاردانی معماری را تموم کردم و در حال حاضر ترم 5 کارشناسی معماری داخلی را دارم تو روزبهان ساری می خونم.به همه درسام علاقه دارم.با تمام وجود احساس می کنم که تو این دنیا فقط باید معماری را دنبال کنم و به هدفی که می خوام برسم. 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 سلام ماهو هستم 25 ساله، کاردانی معماری را تموم کردم و در حال حاضر ترم 5 کارشناسی معماری داخلی را دارم تو روزبهان ساری می خونم.به همه درسام علاقه دارم.با تمام وجود احساس می کنم که تو این دنیا فقط باید معماری را دنبال کنم و به هدفی که می خوام برسم. سلام عزیزم...به جمع ما خوش اومدی 2
fati.73 36 ارسال شده در 19 بهمن، 2011 سلام من فاطمه هستم،سال سوم هنرستان معماری داخلی میخونم(دانشجو نیستم ولی دانشجویان را دوست دارم) 7
سـارا 20071 ارسال شده در 19 بهمن، 2011 سلام من فاطمه هستم،سال سوم هنرستان معماری داخلی میخونم(دانشجو نیستم ولی دانشجویان را دوست دارم) خوش اومدی فاطمه عزیز.ایشاالله دانشجو هم می شی به زودی 3
*mini* 37778 ارسال شده در 19 بهمن، 2011 همگی دوست جونا خوش اوومدین به تالار معماری نواندیشااااااااااااااااان:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
ZOLEIKHA 542 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 سلام منم زلیخا هستم دانشجوی ترم دوم معماری ( کاردانی ) خیلی خوشحالم که بین شما معمار دوستان هستم - و اینکه واقعا" به رشته ام علاقه دارم . 4
sam arch 55879 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 سلام منم زلیخا هستم دانشجوی ترم دوم معماری ( کاردانی ) خیلی خوشحالم که بین شما معمار دوستان هستم - و اینکه واقعا" به رشته ام علاقه دارم . سلام.........خوش اومدین..... 1
سـارا 20071 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 سلام منم زلیخا هستم دانشجوی ترم دوم معماری ( کاردانی ) خیلی خوشحالم که بین شما معمار دوستان هستم - و اینکه واقعا" به رشته ام علاقه دارم . خوش اومدیییییییییییی زیاد زیاد سر بزن به تالار 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 سلام منم زلیخا هستم دانشجوی ترم دوم معماری ( کاردانی ) خیلی خوشحالم که بین شما معمار دوستان هستم - و اینکه واقعا" به رشته ام علاقه دارم . خوش اومدی :welcome: 2
*mini* 37778 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 سلام منم زلیخا هستم دانشجوی ترم دوم معماری ( کاردانی ) خیلی خوشحالم که بین شما معمار دوستان هستم - و اینکه واقعا" به رشته ام علاقه دارم . خوش اومدی عزیزم........ 2
S.Ansari 109 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 سلام سعیده هستم دانشجوی ترم 1 معماری دانشگاه آزاد شیراز ( البته لیسانس فیزیک هم دارم ) عاششششششق معماری و هر چیز مربوط به معماری هستم 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اسفند، 2011 سلامسعیده هستم دانشجوی ترم 1 معماری دانشگاه آزاد شیراز ( البته لیسانس فیزیک هم دارم ) عاششششششق معماری و هر چیز مربوط به معماری هستم خوش اومدی سعیده جون؛ منتظر فعالیتات تو تالار معماری هستیم
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 سلامسعیده هستم دانشجوی ترم 1 معماری دانشگاه آزاد شیراز ( البته لیسانس فیزیک هم دارم ) عاششششششق معماری و هر چیز مربوط به معماری هستم سعیدههههههههههه خوش اومدی :hapydancsmil: 3
sam arch 55879 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 سلامسعیده هستم دانشجوی ترم 1 معماری دانشگاه آزاد شیراز ( البته لیسانس فیزیک هم دارم ) عاششششششق معماری و هر چیز مربوط به معماری هستم خوش اومدین 2
S.Ansari 109 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 خوش اومدی سعیده جون؛ منتظر فعالیتات تو تالار معماری هستیم سعیدههههههههههه خوش اومدی :hapydancsmil: خوش اومدین مرسی:hapydancsmil: 6
ارسال های توصیه شده