رفتن به مطلب

خواستیم و تونستیم (تاپیکی برای ثبت تلاشامون) ثبت شدیم :)

ارسال های توصیه شده

سلام رفقای گل:icon_gol: انجمن مهدی ادمین خبرش رو تو تاپیک مشارکت بچهای انجمن برای ثبت شدن سایت در صفحه پیوندها(همون صفحه ضد حاله:)

گذاشت انجمن نواندیشان جزو سایت های تخصصی در صفحه پیوندها گذاشته شد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:w16:

تلاشهای تمامی بچهای انجمن باعث رسیدن به این موفقیت شد :a030:

s3w3xmtm9sql6q17x3xm.jpg

به هرحال این موفقیت برای هممون هست چند تا حسن داره قرار گرفتن در این صفحه با توجه به اینکه صفحه پیوندها خواه نا خواه جزو پربازدید کننده ترین سایت های ایران بواسطه فییلتری که رو سایت ها هست می باشد و قرارگرفتن لینک انجمن با توجه به مباحث سئو و بهینه سازی برای انجمن یه حسن به حساب میاد دوم اینکه انجمن ما جزو سایت های تخصصی دسته بندی شده و این یعنی رو علمی بودن سایت تاکید شده و خود این اعتبار انجمن رونسبت به سایر فروم های مشابه نشون میده

خیلی لذت داشت این همکاری من یکی که حظ کردم دم همتون گرم :icon_gol:

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خب بریم سراغ تاپیک یه جمله از بیل گیتس یه جا قبلا خونده بودم سرچ زدم دقیقش رو پیدا کردم خیلی رو من تاثیر گذاشته و ثمرش رو تو خیلی از موارد چه تو زندگی اجتماعی و کاریم چه مجازی دیدم بیاییم تو این تاپیک در مورد این جمله بحث کنیم و داشته هامون رو به اشتراک بزاریم و ببینیم ازش تو چه زمینه ای تو زندگیمون میتونیم استفاده کنیم.

هیچ رازی در کار من وجود ندارد ...

خیلی ساده ؛ من طرحم را به 1200 نفر نشان دادم ،

نهصد نفرشان قاطعانه گفتند : نه!

و سیصد نفر به آن توجه کردند ،

هشتاد و پنج نفرشان نظر مثبتی داشتند ولی در عمل هیچ کاری نکردند ،

سی نفر از آنان طرح را جدی گرفتند،

و یازده نفرشان با سرمایه گذاری در طرح من را مولتی میلیاردر کردند ...

بیل گیتس

ترجمه شخصی

260068_M7S9b7Sy.jpg

• Like 33
لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستای گلم..

از علیرضا ممنونم بخاطر دعوت و خبر خوبشون...

و خیلی خوشحال شدم.. انشالله موفقیتهای بیشتر و بیشتر انجمنمون.. به همه دوستداران نواندیشان تبریک میگم..

واقعا خبر خوبی بود.. مرسی از همکاری و مشارکت همه دوستان.. براوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:icon_gol::hapydancsmil:

ez6yhe6p1vbgzuymn8fe.gif

• Like 11
لینک به دیدگاه

بجای تبریک و شادی باید فکر کنید چطور میتوان این سایت را از این هم پربار تر کرد. موفقیت شادی آور نیست مسئولیت آوره.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...