Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سلام رفقای گل انجمن مهدی ادمین خبرش رو تو تاپیک مشارکت بچهای انجمن برای ثبت شدن سایت در صفحه پیوندها(همون صفحه ضد حاله:) گذاشت انجمن نواندیشان جزو سایت های تخصصی در صفحه پیوندها گذاشته شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تلاشهای تمامی بچهای انجمن باعث رسیدن به این موفقیت شد به هرحال این موفقیت برای هممون هست چند تا حسن داره قرار گرفتن در این صفحه با توجه به اینکه صفحه پیوندها خواه نا خواه جزو پربازدید کننده ترین سایت های ایران بواسطه فییلتری که رو سایت ها هست می باشد و قرارگرفتن لینک انجمن با توجه به مباحث سئو و بهینه سازی برای انجمن یه حسن به حساب میاد دوم اینکه انجمن ما جزو سایت های تخصصی دسته بندی شده و این یعنی رو علمی بودن سایت تاکید شده و خود این اعتبار انجمن رونسبت به سایر فروم های مشابه نشون میده خیلی لذت داشت این همکاری من یکی که حظ کردم دم همتون گرم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ خب بریم سراغ تاپیک یه جمله از بیل گیتس یه جا قبلا خونده بودم سرچ زدم دقیقش رو پیدا کردم خیلی رو من تاثیر گذاشته و ثمرش رو تو خیلی از موارد چه تو زندگی اجتماعی و کاریم چه مجازی دیدم بیاییم تو این تاپیک در مورد این جمله بحث کنیم و داشته هامون رو به اشتراک بزاریم و ببینیم ازش تو چه زمینه ای تو زندگیمون میتونیم استفاده کنیم. هیچ رازی در کار من وجود ندارد ... خیلی ساده ؛ من طرحم را به 1200 نفر نشان دادم ، نهصد نفرشان قاطعانه گفتند : نه! و سیصد نفر به آن توجه کردند ، هشتاد و پنج نفرشان نظر مثبتی داشتند ولی در عمل هیچ کاری نکردند ، سی نفر از آنان طرح را جدی گرفتند، و یازده نفرشان با سرمایه گذاری در طرح من را مولتی میلیاردر کردند ... بیل گیتس ترجمه شخصی 33 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستای گلم.. از علیرضا ممنونم بخاطر دعوت و خبر خوبشون... و خیلی خوشحال شدم.. انشالله موفقیتهای بیشتر و بیشتر انجمنمون.. به همه دوستداران نواندیشان تبریک میگم.. واقعا خبر خوبی بود.. مرسی از همکاری و مشارکت همه دوستان.. براوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سلام با اینکه اون صفحه هه کلا ضد حاله اما خب به امید موفقیت های بیشتر 12 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ دست همگی درد نکنه_ به امید موفقیت های بزرگتر 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ دست همگی درد نکنه... امیدوارم این خبرهای خوب تداوم داشته باشه 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ انجمن اونقد پر بار هست که به بهتر شدنش باید توجه کرد:hapydancsmil:مرسی از دوستان مخصوصا استاتر 9 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم دست همه بچه ها درد نکنه:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ مبارک باشه ولی تا اون صفحه میاد من به شخصه نگاه نکرده میزنم بره از این به بعد با دقت نگاه می کنم 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ بجای تبریک و شادی باید فکر کنید چطور میتوان این سایت را از این هم پربار تر کرد. موفقیت شادی آور نیست مسئولیت آوره. 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ تبریــــــک به قول عمو عادل...چقـــــد خوبیــــــم مـــــا 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم به طور ویژه به برادران عارف جملت خیلی قشنگ بود آتوس 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ کاری بس عالی و خوب بود.:hapydancsmil:. ممنون از مشارکت همه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده