VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ ای بابازور که نیست!!! خب بعضیا هم دوست ندارن بندازن:icon_razz: واللا ما حلقه که اصلا هیچی، عینک آفتابی هم یه دونشو نداریم!!! چه برسه به سه تا حلقه نندازه چجوری بفهمن متاهله؟ خو در کل طلا زیاد داره بعدشم حرفشم منطقیه میگه نمیتونم چیز شلوغ واسه محل کارم بندازمخدا کنه برادر زادشم مثل خودشم یه عالمه حلقه بخره:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ ببخشید از موضوع حلقه ازدواج در میاد اونوقت میشه حلقه تیر تو چشم که موضوعه دیگه ای هستش و تاپیک منحرف میشه مینا جان اقلا دیگه شما قشر تحصیل کرده مثل این خانوما نباشین که 300 کیلو گردنبند میندازند مثل این چیزا...پیشونیشون رو زمین گشیده میشه یا مثل بعضیا که النگو میندازن مثل مردمان بومی افریقایی که دست و گردنشون مثل شتر مرغ دراز میشه دیدین که ....:icon_razz: خوب حلقه یه نماده پیوند زیبا و عاشقونست با ...... ولش کن اصلا 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ من فقط پیشنهاد داد که شما هم مثبت فکر کنید دیگه...وگر نه خودم میدونم خیلیا نمیندازن خو.... حالا من نمیخوام این بحث دست به آب رو خیلی عمیق وارد بشم....ولی خوب زیور آلات؟؟؟؟؟دست به آب؟؟؟؟؟..جور در نمیاد.. علی جان داداش من شما رو بعد از تقوای الهی به انداختن حلقه توصیه میکنم حلقه نندازه چجوری بفهمن متاهله؟ خو در کل طلا زیاد داره بعدشم حرفشم منطقیه میگه نمیتونم چیز شلوغ واسه محل کارم بندازمخدا کنه برادر زادشم مثل خودشم یه عالمه حلقه بخره:gnugghender: بابا مگه آیه منزله که حلقه بندازن؟؟ اصلا این رسم از کوژا اومده من نیمیدونم 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ ببخشید از موضوع حلقه ازدواج در میاد اونوقت میشه حلقه تیر تو چشم که موضوعه دیگه ای هستش و تاپیک منحرف میشه مینا جان اقلا دیگه شما قشر تحصیل کرده مثل این خانوما نباشین که 300 کیلو گردنبند میندازند مثل این چیزا...پیشونیشون رو زمین گشیده میشه یا مثل بعضیا که النگو میندازن مثل مردمان بومی افریقایی که دست و گردنشون مثل شتر مرغ دراز میشه دیدین که ....:icon_razz:خوب حلقه یه نماده پیوند زیبا و عاشقونست با ...... ولش کن اصلا ما که پول نداریم بخریم ولی طلا سفید دوست داریم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ منم شدیدا مخالفم حلقه دست نکنند، بنظرم کسی که انتخاب و ازدواجش با علاقه باشه حلقه رو نماد عشقش میدونه و همیشه دستش هست. من خودم اگر دورو برم یه چیز کوچیک باشه احساس خفگی میکنم اما موقع خرید حلقه به این فکر میکردم، چون همیشه دستم هست مدلی انتخاب کنم که مناسب همه جا باشه ، البته همسرم هم دستش هست ولی بعضی ها مثل داداشم که مجرد بدش میاد البته من باهاش برخورد میکنم:vahidrk: در ضمن جدیدا یه چیزایی میبینم که متنفرم ، بعضی ها تا مهمان میاد حتی از بستگان نزدیک سریع میرن هرچی طلا دارن میریزن دورشون واقعا کار زشتیه خواهش میکنم هرکسی اینکار رو میکنه نکنه، قرار نیست کسی به کسی فخر بفروشه خدا به همه به اندازه خودشون دارایی میده ندید بدید بازی خیلی زشته. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ من یه حلقه میخوام مثل اونی که تو ارباب حلقه ها بود 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ بنده از قصد حلقه انداخته بودم بازم یارو نمیبینه حلقه دستمه میاد واسه پسرش منو تو مهمونی سوال پیچ و خواستگاری میکنه ولی وقتی آقایون حلقه میندازن اینقد خوشم میااااااااااااااد..نشون میده چقدر آقا و وفادارن اصلا یه وضعی 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلامچرا یه سری متاهلین حلقه نمیندازن؟ بقیه رو دچار مشکل میکنن؟:ws46: شده یکی متاهل باشه و اشتباه کنید و فکر کنید مجرده؟ اصلا این کار درسته حلقه نندازن؟مخصوصا جووناش:icon_razz: ........................................................................................ دیروز جشن عقد یکی از بستگان بود از اونجا که روابط عمومی ما هم خیلی خوبه با اعتماد بنفس رفتیم وسط فامیلای عروس نشستیم و از یه دختر خانومی خیلی خوشمون اومد و همش تو فکرمون بود اینو برای داداشمون انخاب کنیم و شاید که ما هم تونستیم این داداشمونو رد کنیم و بعدش عمه بشیم و روحمون شاد شه:1111: توف تو ریا!ولی کل مجلس ما سعی کردیم با این دختر بگیم و بخندیم هی بفهمیم چند سالشه و رشته اش چیه و ساکن کجان ؟ سر سفره همش تعارفش میکردیم هی تحویلش میگرفتیم همه این کارا رو کردیم و نمیدونستیم روزگار چجوری میخواد بازیمون بده:184: نیم ساعت پایانی مجلس رفتیم تو گوش دوماد گفتیم: پسر دایی جان این خانوم پدر مادرش کدومن؟ ما بریم یه صحبتی کنیم -کدوم اوننننننن دیگه همون صورتیه -با بابا مامانش چی کار داری یه وقتی بگیریم اشنا شیم واسه (م) -بابا اون متاهله تازه سه چهار ماهه عقد کرده من::::::::::::::::::::::>>:w58: و امروز صبحم در حال دیدن فیلم با اون یکی پسرداییم بودیم: -مینا اون دختره که ابی پوشیده رو ببین خو خو اینو میگی -اره این خوبه؟ دلتو صابون نزن این متاهله:spiteful::spiteful::spiteful: -حلقه نداشت که تازه بچه هم داره :2i1d1co:شکست عشقی خوردی؟:ws28: الان ما دو تا فریب روزگار خورده باید به کی دردمونو بگیم ؟مسئولین رسیدگی کنید:zadan: اصلا دوست عزیزی که حلقتو نمیندازی مرض داری دومادو چهار دور تو بازار چرخوندی یه تومن ضرر زدی برات حلقه بخره حالا نمیندازی:v57xpgj21gn50sq6izfو ایضا دوماد عزیزی که به جیب پر زنتو ضرر زدی حلقتو بنداز:97::97: گم کردیم خوب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعدشم اولاش میندازن دیگه. پیر و پاتال شدی که نمیخواد بندازی. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ گم کردیم خوب :5c6ipag2mnshmsf5ju3بعدشم اولاش میندازن دیگه. پیر و پاتال شدی که نمیخواد بندازی. h ادم حلقشو گم میکنه 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ هر کسی که حلقه داشته باشه اگر با قصد خاصی اینکار رو نکرده باشه، در ساده ترین حالت یعنی به همسرش وفاداره و دوست داره بقیه بدونن که کسی رو داره که بهش وفاداره. هم برای مرد و هم برای زن. حالا قصد خاص میتونه خیلی چیزا باشه. شنیدم بعضیا اصولا دوست دارن با متاهل ها دوست بشن!! و جالب اینکه خیلی از متاهل ها هم ازین مساله استقبال میکنن!! الان فضا طوری شده که هم انداختن حلقه و هم ننداختن حلقه دچار مساله شده! (البته انداختنش برای کسانی که حلقه رو نشونه وفاداری میدونن فقط یک معنی داره که همون وفاداریه!) من دیدم اکثر خانم ها حلقه دارن و اکثر آقایون هم ندارن! شاید یکی از دلایلش برگرده به وضعیت مرد سالارانه کشور! شاید مردها انداختن حلقه رو محدود شدن خودشون تلقی میکنن! شایدم شخصیاتا تمایلی ندارن که خانمهای اطرافشون بدونن که متاهل هستن. مثلا دوست دارن سر کار با همکارهای خانمشون راحت باشن. گرچه راحت بودن داریم تا راحت بودن ولی اگر از نوع سالمش باشه حتی با حلقه هم ممکنه. اینجور افراد یه مقدار به خودشون شک دارن. خانم و آقا هم فرقی نداره ولی متاسفانه بین آقایون بیشتره این مساله. بنظرم علت اینکه یک متاهل حلقه دستش نمیکنه واحد نیست و یک دلیل نمیشه براش پیدا کرد و باید رفت توی شخصیت طرف نفوذ کرد و دید کجاها کمبود و کاستی (شایدم اصلا کمبود نباشه علتش!) داره که چنین شخصیتی پیدا کرده. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ من یه حلقه میخوام مثل اونی که تو ارباب حلقه ها بود تو زن بگیر من خودم یه حلقه میم بهت بنده از قصد حلقه انداخته بودم بازم یارو نمیبینه حلقه دستمه میاد واسه پسرش منو تو مهمونی سوال پیچ و خواستگاری میکنه ولی وقتی آقایون حلقه میندازن اینقد خوشم میااااااااااااااد..نشون میده چقدر آقا و وفادارن اصلا یه وضعی اصن مخصوصا ساعتم بندازنا ادم خوشش میاد هر کسی که حلقه داشته باشه اگر با قصد خاصی اینکار رو نکرده باشه، در ساده ترین حالت یعنی به همسرش وفاداره و دوست داره بقیه بدونن که کسی رو داره که بهش وفاداره. هم برای مرد و هم برای زن. حالا قصد خاص میتونه خیلی چیزا باشه. شنیدم بعضیا اصولا دوست دارن با متاهل ها دوست بشن!! و جالب اینکه خیلی از متاهل ها هم ازین مساله استقبال میکنن!! الان فضا طوری شده که هم انداختن حلقه و هم ننداختن حلقه دچار مساله شده! (البته انداختنش برای کسانی که حلقه رو نشونه وفاداری میدونن فقط یک معنی داره که همون وفاداریه!) من دیدم اکثر خانم ها حلقه دارن و اکثر آقایون هم ندارن! شاید یکی از دلایلش برگرده به وضعیت مرد سالارانه کشور! شاید مردها انداختن حلقه رو محدود شدن خودشون تلقی میکنن! شایدم شخصیاتا تمایلی ندارن که خانمهای اطرافشون بدونن که متاهل هستن. مثلا دوست دارن سر کار با همکارهای خانمشون راحت باشن. گرچه راحت بودن داریم تا راحت بودن ولی اگر از نوع سالمش باشه حتی با حلقه هم ممکنه. اینجور افراد یه مقدار به خودشون شک دارن. خانم و آقا هم فرقی نداره ولی متاسفانه بین آقایون بیشتره این مساله. بنظرم علت اینکه یک متاهل حلقه دستش نمیکنه واحد نیست و یک دلیل نمیشه براش پیدا کرد و باید رفت توی شخصیت طرف نفوذ کرد و دید کجاها کمبود و کاستی (شایدم اصلا کمبود نباشه علتش!) داره که چنین شخصیتی پیدا کرده. خیلی قشنگ گفتی ممنون 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ اصن مخصوصا ساعتم بندازنا ادم خوشش میاد :icon_pf (34): آمريكا بيا منو بخور ... درب خودكشي كجاست ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ :icon_pf (34): آمريكا بيا منو بخور ... درب خودكشي كجاست ؟؟؟ ؟؟؟ متوجه نشدم خو آدم خوشش میاد مرد هم باید ساعت دستش باشه هم حلقه 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ ؟؟؟متوجه نشدم خو آدم خوشش میاد مرد هم باید ساعت دستش باشه هم حلقه هيچي ... منظورم اينه ارزوهاي جوانان ما را ببين من از همان اول هم اميدم به ابتدايي ها بود 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ هيچي ... منظورم اينه ارزوهاي جوانان ما را ببين من از همان اول هم اميدم به ابتدايي ها بود آرزو نبود پویا خان یه چیز سلیقه ای بود 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ اصن مخصوصا ساعتم بندازناادم خوشش میاد دخیخا 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ حالا حلقه هیچی ، قدیما که شما بچه بودین یادتون نمیاد ، دخترا رو میشد از روی ابروی پیوندیشون تشخیص داد که مجردن یا متاهل ، الان دیگه دانش اموزای دبستان رو هم با این روش نمیشه تشخیص داد چه برسه به دخترهای دم بخت الان پسرا ابرو برمیدارن به جز پیوند ابروشون روکه همه بفهمن مجردن عایا میدانستید؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ الان پسرا ابرو برمیدارن به جز پیوند ابروشون روکه همه بفهمن مجردنعایا میدانستید؟؟؟؟؟؟؟؟ مال ما که همه چیزش اکبنده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده