رفتن به مطلب

حلقه ازدواج

VINA

ارسال های توصیه شده

خیلیم دلش بخواد:whistles:

اصن باید دست بزن داشته باشی ما جزو شرطمونه:w58:

ولی جدی سن دو سه سال چیزی نیستا:ws38:

اع واقعا.. نه بابا من دست بزن ندارم..

من عاشق زندگی کردنم... و زندگیمو به نحو احسنت میسازم.. حتی کوچکترین مشکلم داشته باشه راحت ترین راه حل رو انتخاب میکنم این به شرطی که طرف مقابلم بامن یه نظر و یک روح دریک جسم باشه..

تهران شلوغه دیگه باید بیای اینور

اشتباه داخل متنت نوشتم باگوشی واردشدم سخته کپی کنم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 97
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اشتباه داخل متنت نوشتم باگوشی واردشدم سخته کپی کنم:ws3:

داداش بزگه من واقعا از اوناست که باید یه زن گیرش بیاد که خودش مدیر باشه و این حرف شنوی داشته باشه

ولی کوچیکه باید یه دختر ساکت و بی سر زبون داشته باشه

ولی مهربونه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه خواهرم نداریم که دلش بخواد زودتر عمه بشه و بره تو عروسیا دخترای مردم رو به هوای علاقه به زن داداش شدن ، دید بزنه :ws28: والااااااااااااااااااااااااا :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم استفاده نخواهم كرد ... كه چي ؟؟؟

برام توجيهي نداره ... اگه توجيه بشم شايد شايد استفاده كنم

براي رفع سو تفاهم پشت پيراهنم مينويسم متاهل / خوبه ؟؟ :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بر منکرش لعنت

اون که بعد ورود ایرانسل مردای متاهل یادشون اومده دوس دختر بگیرن

:whistle:

عذب قولی مردم از کجا بفهمن تو متاهلی یا مجرد؟:banel_smiley_4:

به حلقه ملقه نیازی نیست تو این مملکت با این دخدرایی که داره کافیه متاهل بشی یهو بیس سال پیر میشی همه موهات سفید میشه تو چن ماه خود به خود میفهمن دیگه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اره فکر خوبیه ، زیر کلمه متاهل مثل این فوتبالیستها یک عدد هم بزن ، مثلا شماره "3 " که این عدده تعداد بجه هات رو نشون میده :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
به حلقه ملقه نیازی نیست تو این مملکت با این دخدرایی که داره کافیه متاهل بشی یهو بیس سال پیر میشی همه موهات سفید میشه تو چن ماه خود به خود میفهمن دیگه:ws3:

:w000:

اره فکر خوبیه ، زیر کلمه متاهل مثل این فوتبالیستها یک عدد هم بزن ، مثلا شماره "3 " که این عدده تعداد بجه هات رو نشون میده :ws28:

:icon_razz:شما چرا بقیه رو اغقال میکنی

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمی دونم چرا بعضیا مخصوصا مردا نمی ندازند

قبلا مردا ساعت میانداختند حلقه میانداختند با کت و شلوار اطو کشیده و کفشهای واکس خورده و صورت سه تیغ شده آدم میدید کلی شارز میشد جلو آینه به به چه ابهتی

ایول عالی گفتی

خدابیامرز بابام میگفت ادمی که با کت و شلوار کروات میزنه عینه بنزی میمونه که ارمش سر جاشه.بدون اون مثه ماشینیه که ارمشو کندن.خدایی راس میگف

• Like 5
لینک به دیدگاه

کلا برام سواله که چرا بعضی از مردا راجع به حلقه ازدواج انچنان موضع میگیرن که انگار از مردیشون کم میشه حلقه دستشون کنن

راجع به زنا خیلی دقت نکردم و نمیدونم این کارو میکنن یا نه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

ینی من فقط میخوام زن گرفتن تو رو ببینم :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه خواهرم نداریم که دلش بخواد زودتر عمه بشه و بره تو عروسیا دخترای مردم رو به هوای علاقه به زن داداش شدن ، دید بزنه :ws28: والااااااااااااااااااااااااا :sigh:

حالا که نداری دق کن:ws3:

توجیهش اینه یه همکاری چیزی فکر نکنه مجردی دل ببنده

ما دخترا اینجوری هستیم اخه

یکی بهمون یه لبخند میزنه تو رویاهامون کلی قصه بافی میکنیم:sigh:

البت همه نیستن:w02:

کلا برام سواله که چرا بعضی از مردا راجع به حلقه ازدواج انچنان موضع میگیرن که انگار از مردیشون کم میشه حلقه دستشون کنن

راجع به زنا خیلی دقت نکردم و نمیدونم این کارو میکنن یا نه؟

والا

اگه نمیخوان بندازن چرا موفع خرید میزارندختره اون همه پول خرج کنه

ینی من فقط میخوام زن گرفتن تو رو ببینم :banel_smiley_4:

این از اوناست که برای زنش همه کار بکنه از اون مردای خانواده دوست میشه الان نگاه نکن داره بلوف میزنه:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

این از اوناست که برای زنش همه کار بکنه از اون مردای خانواده دوست میشه الان نگاه نکن داره بلوف میزنه:banel_smiley_4:

من تو هر تاپیکی رفتم ایشون شاکی بود . میخوام زن بگیره برم به زنش بگم :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

توجیهش اینه یه همکاری چیزی فکر نکنه مجردی دل ببنده

ما دخترا اینجوری هستیم اخه

یکی بهمون یه لبخند میزنه تو رویاهامون کلی قصه بافی میکنیم:sigh:

البت همه نیستن:w02:

:banel_smiley_4: خوچمان آمد .... :ws3:

خوبه شكست عشقي ميخورن تا زودتر بزرگ بشن :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خدایی نمیدونم چرا هر چی میام تو این تاپیک یه آهنگ قدیمی تو مغزم اکو میشه:ws3:.....همون که میگه: "یه حلقه....."نمیشه اینجا بخونم چون بعید نیس که سایت فیل شه....ولی کلن شاد میشم!!!!!:ws3:

یاد خطی های محلمون تا مترو میفتم چون همشون باهم تو یه روز این آهنگو میذارن!!!!:ws28:راستی یاد یه فیلمی هم میفتم!!!!:ws3:

بابا طرف زن و بچه داره ولی دوس دختر داره....خانم های متاهل هم که الان یاد گرفتن پن شیش ساله که اونا هم تلافی کردنو تقریبا خیلیاشون دوس پسر دارن....به حلقه نیس که بابا....دیگه گذشت اون زمون که طرف اگه حلقه دست یه نفر میدید بی خیالش میشد...الان همه با تور واستادن دوره قلاب گذشته....:banel_smiley_4:

به شعور است برادر من !!به شعور است خواهر من!!! نه به حلقه!!! تازه حالا شاید طرف رفته دست به آب یادش‌رفته حلقه بندازه...چرا زود قضاوت میکنید؟؟؟مثبت فک کنید!!!:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدایی نمیدونم چرا هر چی میام تو این تاپیک یه آهنگ قدیمی تو مغزم اکو میشه:ws3:.....همون که میگه: "یه حلقه....."نمیشه اینجا بخونم چون بعید نیس که سایت فیل شه....ولی کلن شاد میشم!!!!!:ws3:

یاد خطی های محلمون تا مترو میفتم چون همشون باهم تو یه روز این آهنگو میذارن!!!!:ws28:راستی یاد یه فیلمی هم میفتم!!!!:ws3:

بابا طرف زن و بچه داره ولی دوس دختر داره....خانم های متاهل هم که الان یاد گرفتن پن شیش ساله که اونا هم تلافی کردنو تقریبا خیلیاشون دوس پسر دارن....به حلقه نیس که بابا....دیگه گذشت اون زمون که طرف اگه حلقه دست یه نفر میدید بی خیالش میشد...الان همه با تور واستادن دوره قلاب گذشته....:banel_smiley_4:

به شعور است برادر من !!به شعور است خواهر من!!! نه به حلقه!!! تازه حالا شاید طرف رفته دست به آب یادش‌رفته حلقه بندازه...چرا زود قضاوت میکنید؟؟؟مثبت فک کنید!!!:w16:

فکر نمیکنم کسی که برای یه جشنی انواع اقسام زیور آلات آویزونشه حلقه بخاطر دست به آب یادش بره ها:whistle:

بعدش هنوز هستن مردایی که دور زنای متاهل نرن و میترسن

ای بابا

مگه زورههه

خب دوست ندارن حلقه داشته باشن:w000:

تو باید بندازی:vahidrk:زن گرفتی حلقه هم باید بندازی:icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اینم بخونید بد نیست

همه خانم ها اخرین حلقه ازدواج خود را نشانه عشق به شوهرشان میدانند و حساسیت خاصی نسبت به ان نشان می دهند.اما همیشه این امر صادق نیست و دیده می شود که برخی از خانم های هنرمند صاحب چندین حلقه ازدواج هستند که قیمت برخی از انها از میلیارد هم می گذرد.

ss93-05-37.jpg

حلقه ویکتوریا بکهام در مسابقات ویمبلدون به ارزش 10 هزار پوند

ss93-05-38.jpg

حلقه ازدواجی که بکهام در سال 1998 به ارزش 65 هزار پوند به وی پیشنهاد داد.

خانم ویکتوریا بکهام همسر دیوید بکهام،فوتبالیست معروف، جزو نفراتی است که قصد دارد حلقه ازدواج را وارد عرصه هنر نمایش نماید.او در مدت 15 سال زندگی زناشویی خود 13 حلقه ازدواج بدست نموده است.کارشناسان چند روز قبل ارزش حلقه های وی را بیش از 3.8 میلیون پوند تخمین زدند.در سال 1998 دوید اولیت حلقه ازدواج از جنس الماس را به وی پیشنهاد داد.حلقه الماسی به گلابی شبیه بود و قیمت ان حدود 65 هزار پوند براورد شد.

ss93-05-39.jpg

خانم بکهام در سال 2002 حلقه ازدواج 5 هزار پوندی بدست داشت در حالی که در سال 2005 ارزش حلقه ازدواج او 159 هزار پوند ارزش داشت

در سال 2002 انرا با یکی دیگر تعویض نمود که قیمتش بالغ بر 5 هزار پوند بود.از انزمان به بعد حس خرید حلقه های گرانقیمت او رشد کرد.

ss93-05-40.jpg

در سال 2006 حلقه ازدواج 250 هزار پوندی برایش طراحی شد(سمت چپ).یک سال بعد حلقه زمردی 500 هزار پوندی را به انگشت داشت

در مسابقات ویمبلدون امسال خانم بکهام 40 ساله الماس زردرنگی به ارزش 100 هزار پوند بدست نمود.اما خانم دیوید بکهام در میان حلقه های متنوع ازدواجش علاقه خاصی به حلقه زمردی چهار گوش خود دارد.زمرد سبز رنگ او 500 هزار پوند قیمت دارد.اما این گرانقیمت ترین حلقه ازدواج او نیست.گرانقیمت ترین انها حلقه ازدواج به شکل قلب از جنس الماس است که 1 میلیون پوند قیمت دارد

ss93-05-41.jpg

در مسابقات مد مارک جکوب در سال 2009 حلقه 500 هزار پوندی در دست داشت

ارزش گذاری حلقه های او توسط یکی از جواهرفروشان شهر به نام استیو بنت صورت گرفته است.وی می گوید تا کنون زنی را ندیده است که اینقدر حلقه ازدواج خود را عوض نماید.او از اینکه در پوشیدن حلقه ازدواج تنوع داشته باشد باکی ندارد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

عمه منم سه تا حلقه داره:

یکی رینگ معمولیه که محل کار میندازه

یکی نگین داره که برای روزای عادی میندازه

یکی هم دیگه خیلی شیک و خوشگله و فکر کنم 10 تومن باشه واسه جشنا

دیگه دارندگی و برازندگی:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
فکر نمیکنم کسی که برای یه جشنی انواع اقسام زیور آلات آویزونشه حلقه بخاطر دست به آب یادش بره ها:whistle:

تو باید بندازی:vahidrk:زن گرفتی حلقه هم باید بندازی:icon_razz:

ای بابا

زور که نیست!!!:w000: خب بعضیا هم دوست ندارن بندازن:icon_razz:

عمه منم سه تا حلقه داره:

یکی رینگ معمولیه که محل کار میندازه

یکی نگین داره که برای روزای عادی میندازه

یکی هم دیگه خیلی شیک و خوشگله و فکر کنم 10 تومن باشه واسه جشنا

دیگه دارندگی و برازندگی:whistle:

:w58:

واللا ما حلقه که اصلا هیچی، عینک آفتابی هم یه دونشو نداریم!!! چه برسه به سه تا:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من فقط پیشنهاد داد که شما هم مثبت فکر کنید دیگه...:ws3:

وگر نه خودم میدونم خیلیا نمیندازن خو....:w16:

حالا من نمیخوام این بحث دست به آب رو خیلی عمیق وارد بشم....ولی خوب زیور آلات؟؟؟؟؟دست به آب؟؟؟؟؟..جور در نمیاد..:ws3:

ای بابا

مگه زورههه

خب دوست ندارن حلقه داشته باشن:w000:

علی جان داداش من شما رو بعد از تقوای الهی به انداختن حلقه توصیه میکنم:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...