Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: متولد 61:w02: مرداد 61این زن نمیگیره یکی بتونه مخ اینو بزنه عالی میشه عجبا هم بدبین هست هم میخواد شوخی کنه جدی هم نگیرنچه پرتوقع شدن مردای این دوره دوس دارم شوخی کنم واسه چی جدی میگیرد آیا با کمبود شوهر مواجهید ؟ همانا شما در اشتباهید ما مردا فریب شمارا نخواهیم خورد در این باره نکوشید 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: آمین از نظر ما مشکلی نداره ها:gnugghender:فقط دو طرفه باید رفت رو مخش:gnugghender:خیلی هم خوبه هااا همش اهل سفر آشپزی هم بلده در امدشم خوبه فقط خیلی غذا میخوره همش پسته و بادوم میخوره:icon_pf (34):شلخته هم هست:icon_pf (34): بعدا نوشت: اقا ببخشید 62 هستش:دی ولی سن یه عددهااا مهم تفاهمه :دی والا مهم تفاهمه.. ای جانم. هرچی به قسمت و حکمت پیش میاد... ماهم با سن مشکل نداریم... خوب بریم عروسی بگیریم... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ koroshe_Hakhamanesh گفته است: دوس دارم شوخی کنم واسه چی جدی میگیرد آیا با کمبود شوهر مواجهید ؟ همانا شما در اشتباهید ما مردا فریب شمارا نخواهیم خورد در این باره نکوشید گفتم که شوهر هست اما مرد نیست مرد نما که قصد ازدواج دارن هست شما باشی با یه مرد ابرو برداشته یا از این مردا هستن بلوزاشون تا رو شلوارشونم نمیرسن همه دل رودشون بیرونه یا از این مردا که سرکار رفتن عار میدونن و هنوز شغل دلخواهشونو پیدا نکردن ازدواج میکردید؟البته دور از جون شما با اون شوخی عاشقتمایی که با دخترا میکنید و خیلی هم زشته 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ حالا من برم فکرامو کنم. .... باید اهل زندگی باشه ها.. حلقشم درنیاره.. شلخته باشه مشکلی نیست حله. پسته دوست داره من عاشق پسته ام. میشینیم دوتایی هی پسته میخوریم. هی میریزیم زمین.. بعد اخر هفته هم تمیز میکنیم.. یا منتظرمیشیم اولین مهمون اومد به همکاری اونا خونه رو تمیز میکنیم... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: اره سن یه عدده:gnugghender:اولش من میگم یه خانومی دیدم خیلی خوبه اصن برای هم ساخته شدید بعد یه روز به یه بهونه ای میری مغازشون یه چی سفارش بدید اقا الکی بگو فشارم افتاد این یه عالم رانی داره یه رانی داد هی بشین محلش نده این از این آدمایی که آدم حسابش نکنن بیشتر خوشش میاد بعدم بحث گرونی و بعدم هی بگو سفارش منو خوب نساختید دوباره برو بیا و حله دیگه:hapydancsmil::hapydancsmil:عمه میشم وای:hapydancsmil: وای خدانکشتت مینااااااااا یعنی رانی میشه ..اولین تیر تو قلب دوتاییمون دیگه... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ من باز میام..بحث شیرینیه شاید به چیزای خوبی ختم بشه.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: تو خودتو ناراحت نکن این همه خوراکیا رو دوست داره:gnugghender: اقا برید خونه خودتون بریزید نیاید خونه ما مهمونی اینجا بریزیدا داره خونه هم میخره هاا اومدیم یکی رو رد کنیم دو تا شدن هی پوست میریزن خدا در و تخته رو چه مچ هم میکنه همه حکمت خداستاا دیگه درو تخته باید جفت باشه دیگه.... حالا کدوم شهر هستید؟ حالا بعدا میام بقیشو میپرسم.. نه خوشم اومد.. تاالان اوکی.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3:البته بابام باید بگه بعلهههه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ اگه سربازی نرفته سربازیشم بامن.. پدرمن یه پسرشو یه دامادشو میتونه معاف کنهحله ...به همین راحتی.. یه امر خیر انجام شد 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: رشتآقا بیا دیگهاصلا این جوری خونوادتم میتونن هی بیان مسافرت VINA گفته است: نه سربازی رفته فقط عزیزم کی میای این شوهرتو میبری ما راحت شیم رشت نه.. خیلی گرمه هواشم شرجیه.. ما رامسر ویلاداریم.... ولی خیلی دوره هااامن بیام اونو ببرم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: نه سربازی رفته فقط عزیزم کی میای این شوهرتو میبری ما راحت شیم مینا میگم این دولت باید بهت ماهی 3-4 تومن بده برا این زحمتهایی که برای جونهای مملکت میکشی و میخواهی بهم برسونی در راستای ازدواج خدا خیرت بده 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ ENG.SAHAND گفته است: مینا میگم این دولت باید بهت ماهی 3-4 تومن بده برا این زحمتهایی که برای جونهای مملکت میکشی و میخواهی بهم برسونی در راستای ازدواج خدا خیرت بده واقعا.. خداخیرت بده... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: اقا حضرت علی گفته مومنا سعی کنید دو نفرو بهم برسونید منم هی میخوام اینا بهم برسن دیگه تو چکار شرجیش داری تو بیا دو ماه بمون بعد بگو گرمه این از اون زن ذلیلا میشه سریع برید هر شهری خودتون دلتون میخواد اقا بیا مرحله رانی رو اجرا کن اخه من بیام تااونجا مرحله رانی رو انجام بدم.. میدونی چقدر دوره.. چه جوری بیام.. خوب.. تنهااییی... حالا بزار فکرامو کنم... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ *salamat* گفته است: اخه من بیام تااونجا مرحله رانی رو انجام بدم.. میدونی چقدر دوره.. چه جوری بیام.. خوب.. تنهااییی...حالا بزار فکرامو کنم... مگه کجا هستین:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ سنامون اوکی نیست بابا.... از اونورم.. داداشت بهتر از من نسیبش خواهد شد.. من خشن بداخلاق.. نه.. راست نمیگم.. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: مگه کجا هستین:gnugghender: تهرون//// 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: گفتم کهشوهر هست اما مرد نیست مرد نما که قصد ازدواج دارن هست شما باشی با یه مرد ابرو برداشته یا از این مردا هستن بلوزاشون تا رو شلوارشونم نمیرسن همه دل رودشون بیرونه یا از این مردا که سرکار رفتن عار میدونن و هنوز شغل دلخواهشونو پیدا نکردن ازدواج میکردید؟البته دور از جون شما با اون شوخی عاشقتمایی که با دخترا میکنید و خیلی هم زشته من نه ابرو بر میدارم نه از اونجور لباسا میپوشم خدارو شکر مگه شما دیدی همچین شوخی ای رو با کسی بکنم چرا تهمت میزنی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ *salamat* گفته است: سنامون اوکی نیست بابا....از اونورم.. داداشت بهتر از من نسیبش خواهد شد.. من خشن بداخلاق.. نه.. راست نمیگم.. خیلیم دلش بخواد اصن باید دست بزن داشته باشی ما جزو شرطمونه ولی جدی سن دو سه سال چیزی نیستا *salamat* گفته است: تهرون//// تهران شلوغه دیگه باید بیای اینور 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ موضوع چی بود؟ چرا یه سری متاهلین حلقه نمیندازن؟ بقیه رو دچار مشکل میکنن؟:ws46: شده یکی متاهل باشه و اشتباه کنید و فکر کنید مجرده؟ اصلا این کار درسته حلقه نندازن؟مخصوصا جووناش 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۳ koroshe_Hakhamanesh گفته است: من انرژیم زیاده بیا دعوا fakur۱ گفته است: موضوع چی بود؟ چرا یه سری متاهلین حلقه نمیندازن؟ بقیه رو دچار مشکل میکنن؟:ws46: شده یکی متاهل باشه و اشتباه کنید و فکر کنید مجرده؟ اصلا این کار درسته حلقه نندازن؟مخصوصا جووناش الان من گفتم فکر کردم مجرده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده