masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ خوب شاید پول ندارن حلقشونو فروختن. 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ اونوقت دلیل این مردای متاهل دوست دختر دار رو میگی؟ الان نگی مانتو دخترا ها:icon_razz: کار بس درستی میکنی صد در صد همینطوره آرامش داری در حد مرگ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ اونوقت دلیل این مردای متاهل دوست دختر دار رو میگی؟ الان نگی مانتو دخترا ها:icon_razz: کار بس درستی میکنی نه منظورم اینه نبود میگم عجیب نیس که شک کنن چون واقعا هست اینجور اتفاقا 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ خوب شاید پول ندارن حلقشونو فروختن. نه یه سری از عمد نمیندازن هی ما رو دچار مشکل میکنن صد در صد همینطورهآرامش داری در حد مرگ حالا هر کی حلقه بندازه ما مشکلی نداریم میگیم متاهله؛ ولی اونایی که متاهلن نمیندازن ما چی کنیم ؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ نه یه سری از عمد نمیندازن هی ما رو دچار مشکل میکنن حالا هر کی حلقه بندازه ما مشکلی نداریم میگیم متاهله؛ ولی اونایی که متاهلن نمیندازن ما چی کنیم ؟ خُب مینا جان یسری عوامل دخیله تو شناخت اینطور آدما کلا مرد و خانوم متاهل نشون میده که متاهل هستند نمیدونم چطور متوجه نشدی دختر مورد نظر متاهل هست 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ نه یه سری از عمد نمیندازن هی ما رو دچار مشکل میکنن حالا هر کی حلقه بندازه ما مشکلی نداریم میگیم متاهله؛ ولی اونایی که متاهلن نمیندازن ما چی کنیم ؟ خوب اونایی که حلقه شونو درمیارن.. چون تنوع پذیر هستن البته این برای همه صدق نمیکنه.. ولی من خیلی ها رو دیدم. برای راحتی کلامی بین جنس مخالف اینکاررو میکنن. که بسی کار اشتباست.. کسی که هدف خاصی نداشته باشه اصلا معنی نداره.. ولی یکی از همسران دوست من به خاطر مشغله کارش که کشاورز بود حلقشو درمیاورد که نگیناش خراب نشه. اینم هست. متفاوته. عوامل زیادی میتونه دخیل باشه.. میتونه طرف بیمار هم باشه.. همه جور موراد متاسفانه هست.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ مرد متاهل با پسرمتاهل کاملا مشخصه.. تشخیصش سخت نیست. از نوع رفتاراشون. خام بودن و پخته بودنشون کاملا مشخصه واللااا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ نه منظورم اینه نبود میگم عجیب نیس که شک کنن چون واقعا هست اینجور اتفاقا بد دل نباش ویرایش میکنی ماهم بلدیم خب راس میگم دیگه دخترا تو نت زود اغفال میشن باورکن راس میگم چون دیدم راس میگی یهو جو گیر میشه الان که شوهر کمه ............ شوهر که زیادهشوهر با کیفیت نیست الان هر چی شوهره ابرو برداشته از سوسک بترسه هست که ما دخترا خوشمون نمیاد خُب مینا جان یسری عوامل دخیله تو شناخت اینطور آدما کلا مرد و خانوم متاهل نشون میده که متاهل هستند نمیدونم چطور متوجه نشدی دختر مورد نظر متاهل هست متولد 74 بود اخه 19 سالش بود بعدش ریزه میزه بود موهاشم روسری گذاشته بود ندیدم که ببینم رنگ داره یا نه که البته اونم الان دلیل تشخصی نمیشهبابا فقط از رو حلقه میشه فهمید مرد متاهل با پسرمتاهل کاملا مشخصه.. تشخیصش سخت نیست. از نوع رفتاراشون. خام بودن و پخته بودنشون کاملا مشخصهواللااا اره باز میشه گفت متاهلا مسئولیت پذیر ترن خوب اونایی که حلقه شونو درمیارن.. چون تنوع پذیر هستن البته این برای همه صدق نمیکنه.. ولی من خیلی ها رو دیدم. برای راحتی کلامی بین جنس مخالف اینکاررو میکنن. که بسی کار اشتباست.. کسی که هدف خاصی نداشته باشه اصلا معنی نداره.. ولی یکی از همسران دوست من به خاطر مشغله کارش که کشاورز بود حلقشو درمیاورد که نگیناش خراب نشه. اینم هست. متفاوته. عوامل زیادی میتونه دخیل باشه.. میتونه طرف بیمار هم باشه.. همه جور موراد متاسفانه هست.. شاید واقعا مریضض بوده ولی اون دختره باعث شد من از جشن لذت نبرم هی برم آمار بگیرما 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ بد دل نباش [/b]شوهر که زیاده شوهر با کیفیت نیست الان هر چی شوهره ابرو برداشته از سوسک بترسه هست که ما دخترا خوشمون نمیاد متولد 74 بود اخه 19 سالش بود بعدش ریزه میزه بود موهاشم روسری گذاشته بود ندیدم که ببینم رنگ داره یا نه که البته اونم الان دلیل تشخصی نمیشهبابا فقط از رو حلقه میشه فهمید ماشالا دهه 70 ها خیلی اکتیو هستند والا یه کلام از خودش میپرسیدی عزیزم شما قصد ازدواج نداری؟ تا این پروسه طولانی طی کنی انقد ذهنتو مشغول کنی 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ بد دل نباششوهر که زیاده شوهر با کیفیت نیست الان هر چی شوهره ابرو برداشته از سوسک بترسه هست که ما دخترا خوشمون نمیاد متولد 74 بود اخه 19 سالش بود بعدش ریزه میزه بود موهاشم روسری گذاشته بود ندیدم که ببینم رنگ داره یا نه که البته اونم الان دلیل تشخصی نمیشهبابا فقط از رو حلقه میشه فهمید اره باز میشه گفت متاهلا مسئولیت پذیر ترن شاید واقعا مریضض بوده ولی اون دختره باعث شد من از جشن لذت نبرم هی برم آمار بگیرما بهترین کار اینه راحت بری خودت بپرسی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ ماشالا دهه 70 ها خیلی اکتیو هستند والایه کلام از خودش میپرسیدی عزیزم شما قصد ازدواج نداری؟ تا این پروسه طولانی طی کنی انقد ذهنتو مشغول کنی نه فهمیدم به ازدواج علاقه داره تازه یه هجده ساله اون بالای سفره که قند میسابن بود (حالا ما این سن بودیم ما رو محضر نمیبردن که درست نیست روش باز میشه) بعد رو بمن گفت وایییی ما هم باید این دوران پر استرسو به زودی طی کنیم گفتم بله همینطوره 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ نه فهمیدم به ازدواج علاقه دارهتازه یه هجده ساله اون بالای سفره که قند میسابن بود (حالا ما این سن بودیم ما رو محضر نمیبردن که درست نیست روش باز میشه) بعد رو بمن گفت وایییی ما هم باید این دوران پر استرسو به زودی طی کنیم گفتم بله همینطوره وای خدا نکشتت میناااا 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ نه فهمیدم به ازدواج علاقه دارهتازه یه هجده ساله اون بالای سفره که قند میسابن بود (حالا ما این سن بودیم ما رو محضر نمیبردن که درست نیست روش باز میشه) بعد رو بمن گفت وایییی ما هم باید این دوران پر استرسو به زودی طی کنیم گفتم بله همینطوره بهتر هر چی کم سن تر ازدواج کنند براشون بهتر البته الان یه مقاله داشتم میخوندم که نوشته بود آمار طلاق تو تهران 40درصدِ اگه درست گفته باشه یعنی از هر 10 ازدواج 4تاش به طلاق منجر میشه ... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ اره والااین سری میگم خانوم شماها مجرد هستید یا نهاگه متاهلید من الکی وقتمو نگیرم من اخر متوجه نشدما شما خانومی یا اقاهههااااا؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ من اخر متوجه نشدما شما خانومی یا اقاهههااااا؟ با منی؟؟؟بنظرت الان مینا اسم پسره یا دختردخترم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من دنبال زن داداش میگشتم پیدا نشد بهتر هر چی کم سن تر ازدواج کنند براشون بهتر البته الان یه مقاله داشتم میخوندم که نوشته بود آمار طلاق تو تهران 40درصدِاگه درست گفته باشه یعنی از هر 10 ازدواج 4تاش به طلاق منجر میشه ... دیگه اخه هجده سال پسره چی داره ؟الان بیست و هفت ساله هاش تازه سر کار رفتن نه من با کی شوخی کردم؟ شما خودت میگی من به شوخی میگم عاشقم ببین من تو دوره تک آوریم تو بیابونا مار و عقرب خوردم سوسک چیه اخه شما که میری شوخی میکنی با احساس مردم شوخی میکنی عاشقتم اخه این شوخیه؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ با منی؟؟؟بنظرت الان مینا اسم پسره یا دختردخترم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3من دنبال زن داداش میگشتم پیدا نشد دیگه اخه هجده سال پسره چی داره ؟الان بیست و هفت ساله هاش تازه سر کار رفتن قاطی کردم خوب مینا.. جنسیت زدی مذکر.. بعد اینجا میگی.. برم به خانوما بگم کی مجرده کی متاهل.. خوب گیج شدم دیگه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ اون سوتی سایته باباهی من میزنم مونث دوباره میشه مذکر دنبال زن داداشممن میخوام داداشم زودتر ازدواج کنه شاید منم عمه شدم:hapydancsmil: اع واقعا حالا چندسالش هست... ؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ شما خودت میگی من به شوخی میگم عاشقم منظورم این بود شوخی هم کنی جدی میگیرن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ ایشالله همه جوونها خوشبخت بشن... و به وقتشو لیاقتشون ازدواج موفق داشته باشن.. امین 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ متولد 61:w02: مرداد 61این زن نمیگیره یکی بتونه مخ اینو بزنه عالی میشه عجبا هم بدبین هست هم میخواد شوخی کنه جدی هم نگیرنچه پرتوقع شدن مردای این دوره یک سال از من کوچیکتره.دیگه نخورد دیگه.. ایشالله میناجون یه دختر خوب پیدا میشه و باهم ازدواج میکنن هرچی قسمتش گلم.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده