رفتن به مطلب

حلقه ازدواج

VINA

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 97
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اونوقت دلیل این مردای متاهل دوست دختر دار رو میگی؟ الان نگی مانتو دخترا ها:icon_razz:

کار بس درستی میکنی:w02:

صد در صد همینطوره

آرامش داری در حد مرگ:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اونوقت دلیل این مردای متاهل دوست دختر دار رو میگی؟ الان نگی مانتو دخترا ها:icon_razz:

کار بس درستی میکنی:w02:

نه منظورم اینه نبود میگم عجیب نیس که شک کنن چون واقعا هست اینجور اتفاقا

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب شاید پول ندارن حلقشونو فروختن. :ws3:

نه :ws3:یه سری از عمد نمیندازن هی ما رو دچار مشکل میکنن:ws3:

صد در صد همینطوره

آرامش داری در حد مرگ:w02:

حالا هر کی حلقه بندازه ما مشکلی نداریم میگیم متاهله؛ ولی اونایی که متاهلن نمیندازن ما چی کنیم ؟:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

حالا هر کی حلقه بندازه ما مشکلی نداریم میگیم متاهله؛ ولی اونایی که متاهلن نمیندازن ما چی کنیم ؟:ws3:

خُب مینا جان یسری عوامل دخیله تو شناخت اینطور آدما کلا مرد و خانوم متاهل نشون میده که متاهل هستند نمیدونم چطور متوجه نشدی دختر مورد نظر متاهل هست:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب اونایی که حلقه شونو درمیارن.. چون تنوع پذیر هستن البته این برای همه صدق نمیکنه.. ولی من خیلی ها رو دیدم. برای راحتی کلامی بین جنس مخالف اینکاررو میکنن. که بسی کار اشتباست.. کسی که هدف خاصی نداشته باشه اصلا معنی نداره..

ولی یکی از همسران دوست من به خاطر مشغله کارش که کشاورز بود حلقشو درمیاورد که نگیناش خراب نشه. اینم هست. متفاوته. عوامل زیادی میتونه دخیل باشه..

میتونه طرف بیمار هم باشه..

همه جور موراد متاسفانه هست..:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه منظورم اینه نبود میگم عجیب نیس که شک کنن چون واقعا هست اینجور اتفاقا

:whistles:بد دل نباش

ویرایش میکنی ماهم بلدیم :ws3: خب راس میگم دیگه دخترا تو نت زود اغفال میشن باورکن راس میگم چون دیدم

راس میگی یهو جو گیر میشه الان که شوهر کمه ............:ws3:

شوهر که زیاده

شوهر با کیفیت نیست

الان هر چی شوهره ابرو برداشته از سوسک بترسه هست که ما دخترا خوشمون نمیاد:w02:

خُب مینا جان یسری عوامل دخیله تو شناخت اینطور آدما کلا مرد و خانوم متاهل نشون میده که متاهل هستند نمیدونم چطور متوجه نشدی دختر مورد نظر متاهل هست:whistle:

متولد 74 بود اخه 19 سالش بود بعدش ریزه میزه بود موهاشم روسری گذاشته بود ندیدم که ببینم رنگ داره یا نه که البته اونم الان دلیل تشخصی نمیشه:ws3:بابا فقط از رو حلقه میشه فهمید:ws3:

مرد متاهل با پسرمتاهل کاملا مشخصه.. تشخیصش سخت نیست. از نوع رفتاراشون. خام بودن و پخته بودنشون کاملا مشخصه

واللاااws3.gif

اره باز میشه گفت متاهلا مسئولیت پذیر ترن

خوب اونایی که حلقه شونو درمیارن.. چون تنوع پذیر هستن البته این برای همه صدق نمیکنه.. ولی من خیلی ها رو دیدم. برای راحتی کلامی بین جنس مخالف اینکاررو میکنن. که بسی کار اشتباست.. کسی که هدف خاصی نداشته باشه اصلا معنی نداره..

ولی یکی از همسران دوست من به خاطر مشغله کارش که کشاورز بود حلقشو درمیاورد که نگیناش خراب نشه. اینم هست. متفاوته. عوامل زیادی میتونه دخیل باشه..

میتونه طرف بیمار هم باشه..

همه جور موراد متاسفانه هست..ws37.gif

شاید واقعا مریضض بوده ولی اون دختره باعث شد من از جشن لذت نبرم هی برم آمار بگیرماw02.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

[/b]شوهر که زیاده

شوهر با کیفیت نیست

متولد 74 بود اخه 19 سالش بود بعدش ریزه میزه بود موهاشم روسری گذاشته بود ندیدم که ببینم رنگ داره یا نه که البته اونم الان دلیل تشخصی نمیشه:ws3:بابا فقط از رو حلقه میشه فهمید:ws3:

ماشالا دهه 70 ها خیلی اکتیو هستند والا:ws3:

یه کلام از خودش میپرسیدی عزیزم شما قصد ازدواج نداری؟ تا این پروسه طولانی طی کنی انقد ذهنتو مشغول کنی:ws28::w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

شوهر که زیاده

شوهر با کیفیت نیست

اره باز میشه گفت متاهلا مسئولیت پذیر ترن

شاید واقعا مریضض بوده ولی اون دختره باعث شد من از جشن لذت نبرم هی برم آمار بگیرما:w02:

بهترین کار اینه راحت بری خودت بپرسی

• Like 2
لینک به دیدگاه
ماشالا دهه 70 ها خیلی اکتیو هستند والا:ws3:

یه کلام از خودش میپرسیدی عزیزم شما قصد ازدواج نداری؟ تا این پروسه طولانی طی کنی انقد ذهنتو مشغول کنی:ws28::w02:

نه فهمیدم به ازدواج علاقه داره

تازه یه هجده ساله اون بالای سفره که قند میسابن بود (حالا ما این سن بودیم ما رو محضر نمیبردن که درست نیست روش باز میشه) بعد رو بمن گفت وایییی ما هم باید این دوران پر استرسو به زودی طی کنیم

گفتم بله همینطوره:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تازه یه هجده ساله اون بالای سفره که قند میسابن بود (حالا ما این سن بودیم ما رو محضر نمیبردن که درست نیست روش باز میشه) بعد رو بمن گفت وایییی ما هم باید این دوران پر استرسو به زودی طی کنیم

:ws28:وای خدا نکشتت میناااا

• Like 1
لینک به دیدگاه

بهتر هر چی کم سن تر ازدواج کنند براشون بهتر البته الان یه مقاله داشتم میخوندم که نوشته بود آمار طلاق تو تهران 40درصدِ

اگه درست گفته باشه یعنی از هر 10 ازدواج 4تاش به طلاق منجر میشه ...:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اره والا

این سری میگم خانوم شماها مجرد هستید یا نه:ws3:اگه متاهلید من الکی وقتمو نگیرم:ws3:

من اخر متوجه نشدما شما خانومی یا اقاهههااااا؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اخر متوجه نشدما شما خانومی یا اقاهههااااا؟

با منی؟؟؟بنظرت الان مینا اسم پسره یا دختر:4564:دخترم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

من دنبال زن داداش میگشتم پیدا نشد:sad0:

بهتر هر چی کم سن تر ازدواج کنند براشون بهتر البته الان یه مقاله داشتم میخوندم که نوشته بود آمار طلاق تو تهران 40درصدِ

اگه درست گفته باشه یعنی از هر 10 ازدواج 4تاش به طلاق منجر میشه ...:ws37:

دیگه اخه هجده سال پسره چی داره ؟الان بیست و هفت ساله هاش تازه سر کار رفتن:w02:

نه من با کی شوخی کردم؟ ws3.gif

شما خودت میگی من به شوخی میگم عاشقم w58.gif

ببین من تو دوره تک آوریم تو بیابونا مار و عقرب خوردم سوسک چیه اخه ws3.gifws28.gif

شما که میری شوخی میکنی با احساس مردم w000.gifشوخی میکنی عاشقتم

اخه این شوخیه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
با منی؟؟؟بنظرت الان مینا اسم پسره یا دختر:4564:دخترم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3

من دنبال زن داداش میگشتم پیدا نشد:sad0:

دیگه اخه هجده سال پسره چی داره ؟الان بیست و هفت ساله هاش تازه سر کار رفتن:w02:

قاطی کردم خوب مینا.. جنسیت زدی مذکر..

بعد اینجا میگی.. برم به خانوما بگم کی مجرده کی متاهل.. خوب گیج شدم دیگه:ws52::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون سوتی سایته بابا

هی من میزنم مونث دوباره میشه مذکر:ws3:

دنبال زن داداشم:4564:من میخوام داداشم زودتر ازدواج کنه شاید منم عمه شدم:hapydancsmil:

اع واقعا:w58:

حالا چندسالش هست... ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
متولد 61:w02: مرداد 61

این زن نمیگیره یکی بتونه مخ اینو بزنه عالی میشه:w02:

:whistles:

عجبا

هم بدبین هست هم میخواد شوخی کنه جدی هم نگیرن:banel_smiley_4:چه پرتوقع شدن مردای این دوره :whistle:

یک سال از من کوچیکتره:ws3:.دیگه نخورد دیگه.. :whistle: ایشالله میناجون یه دختر خوب پیدا میشه و باهم ازدواج میکنن هرچی قسمتش گلم..:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...