VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ سلام چرا یه سری متاهلین حلقه نمیندازن؟ بقیه رو دچار مشکل میکنن؟:ws46: شده یکی متاهل باشه و اشتباه کنید و فکر کنید مجرده؟ اصلا این کار درسته حلقه نندازن؟مخصوصا جووناش:icon_razz: ........................................................................................ دیروز جشن عقد یکی از بستگان بود از اونجا که روابط عمومی ما هم خیلی خوبه با اعتماد بنفس رفتیم وسط فامیلای عروس نشستیم و از یه دختر خانومی خیلی خوشمون اومد و همش تو فکرمون بود اینو برای داداشمون انخاب کنیم و شاید که ما هم تونستیم این داداشمونو رد کنیم و بعدش عمه بشیم و روحمون شاد شه:1111: توف تو ریا!ولی کل مجلس ما سعی کردیم با این دختر بگیم و بخندیم هی بفهمیم چند سالشه و رشته اش چیه و ساکن کجان ؟ سر سفره همش تعارفش میکردیم هی تحویلش میگرفتیم همه این کارا رو کردیم و نمیدونستیم روزگار چجوری میخواد بازیمون بده:184: نیم ساعت پایانی مجلس رفتیم تو گوش دوماد گفتیم: پسر دایی جان این خانوم پدر مادرش کدومن؟ ما بریم یه صحبتی کنیم -کدوم اوننننننن دیگه همون صورتیه -با بابا مامانش چی کار داری یه وقتی بگیریم اشنا شیم واسه (م) -بابا اون متاهله تازه سه چهار ماهه عقد کرده من::::::::::::::::::::::>>:w58: و امروز صبحم در حال دیدن فیلم با اون یکی پسرداییم بودیم: -مینا اون دختره که ابی پوشیده رو ببین خو خو اینو میگی -اره این خوبه؟ دلتو صابون نزن این متاهله:spiteful::spiteful::spiteful: -حلقه نداشت که تازه بچه هم داره :2i1d1co:شکست عشقی خوردی؟:ws28: الان ما دو تا فریب روزگار خورده باید به کی دردمونو بگیم ؟مسئولین رسیدگی کنید:zadan: اصلا دوست عزیزی که حلقتو نمیندازی مرض داری دومادو چهار دور تو بازار چرخوندی یه تومن ضرر زدی برات حلقه بخره حالا نمیندازی:v57xpgj21gn50sq6izfو ایضا دوماد عزیزی که به جیب پر زنتو ضرر زدی حلقتو بنداز:97::97: 26 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ نمی دونم چرا بعضیا مخصوصا مردا نمی ندازند قبلا مردا ساعت میانداختند حلقه میانداختند با کت و شلوار اطو کشیده و کفشهای واکس خورده و صورت سه تیغ شده آدم میدید کلی شارز میشد جلو آینه به به چه ابهتی 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ من با وجود انداختن حلقه از اول ازدواجم تا الان پنج مورد خواستگار داشتم آخریش قبل ماه رمضون بود آدرس میخواست ک با پسرش بیاد منم دیگه روده بر بودمگفتم این پسرمه ادرس و از این بگیر 7 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ حالا حلقه هیچی ، قدیما که شما بچه بودین یادتون نمیاد ، دخترا رو میشد از روی ابروی پیوندیشون تشخیص داد که مجردن یا متاهل ، الان دیگه دانش اموزای دبستان رو هم با این روش نمیشه تشخیص داد چه برسه به دخترهای دم بخت 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ حالا حلقه هیچی ، قدیما که شما بچه بودین یادتون نمیاد ، دخترا رو میشد از روی ابروی پیوندیشون تشخیص داد که مجردن یا متاهل ، الان دیگه دانش اموزای دبستان رو هم با این روش نمیشه تشخیص داد چه برسه به دخترهای دم بخت ولی من یادم میاد و هرکی ابرو برمیداشت نگاهها یه جوری بود به طرف 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ نمی دونم چرا بعضیا مخصوصا مردا نمی ندازند قبلا مردا ساعت میانداختند حلقه میانداختند با کت و شلوار اطو کشیده و کفشهای واکس خورده و صورت سه تیغ شده آدم میدید کلی شارز میشد جلو آینه به به چه ابهتی دقیقا من با وجود انداختن حلقه از اول ازدواجم تا الان پنج مورد خواستگار داشتم آخریش قبل ماه رمضون بود آدرس میخواست ک با پسرش بیاد منم دیگه روده بر بودمگفتم این پسرمه ادرس و از این بگیر منم یه خاله دارم همینجوریه البته خاله من خیلی خیلی خیلی زیباست و دلیلشم همینه تو که مشخصه متاهلی باباپسرت نزد تو دماغ یارو> حالا حلقه هیچی ، قدیما که شما بچه بودین یادتون نمیاد ، دخترا رو میشد از روی ابروی پیوندیشون تشخیص داد که مجردن یا متاهل ، الان دیگه دانش اموزای دبستان رو هم با این روش نمیشه تشخیص داد چه برسه به دخترهای دم بخت :icon_razz: ولی من یادم میاد و هرکی ابرو برمیداشت نگاهها یه جوری بود به طرف دقیقا قبلنا بد میدونستن 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ دقیقا منم یه خاله دارم همینجوریه البته خاله من خیلی خیلی خیلی زیباست و دلیلشم همینه تو که مشخصه متاهلی باباپسرت نزد تو دماغش: احتمالا منم زیبا میبینن :ws28: نه بچم با ادبه 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ ای خانوم شما که تقصیری نداری فریب خوردی گاها دیده شده خود طرف که حلقه نمیندازه فریب خورده الان میگم چطوری مرتیکه بی ریخت که زنشم رقبت نمیکنه نگاش کنه حلقه ننداخته و به خاطر شرایط مناسب اجتماعی که داره چه دک و پزی داره!! چه جنتلمن رفتار میکنه. مث یه پسر مجرد حرف که میزنه دست و پاشو گم میکنه دوستم مدام بهش فحش میداد با خودم فک میکردم آخه کی زن این میشه:icon_razz: بماند شماره دخترارو از تو پرونده شون گیر میاره و زنگ و اس ام اس، با بهونه های الکی و .... با چندتا .... دیپلماسی ظریف دستش اومد قضیه ولی بعدش که اتفاقی فهمیدیم طرف زن و بچه داره واقعا به اعتماد بنفسش رشک!!! خخخخخ بردم حالا حلقه هیچی ، قدیما که شما بچه بودین یادتون نمیاد ، دخترا رو میشد از روی ابروی پیوندیشون تشخیص داد که مجردن یا متاهل ، الان دیگه دانش اموزای دبستان رو هم با این روش نمیشه تشخیص داد چه برسه به دخترهای دم بخت حالا اینی که میگی واسه اویل انقلاب و دهه 50 بود . چندسالی بود تغییر کاربری داده بود معیار شناخت پسرای مجرد از متاهل بود :| از وقتی که پسرای ابرو برداشته مزدوج شدن این معیارم نابود شد 7 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ ای خانوم شما که تقصیری نداری فریب خوردی گاها دیده شده خود طرف که حلقه نمیندازه فریب خوردهالان میگم چطوری مرتیکه بی ریخت که زنشم رقبت نمیکنه نگاش کنه حلقه ننداخته و به خاطر شرایط مناسب اجتماعی که داره چه دک و پزی داره!! چه جنتلمن رفتار میکنه. مث یه پسر مجرد حرف که میزنه دست و پاشو گم میکنه دوستم مدام بهش فحش میداد با خودم فک میکردم آخه کی زن این میشه:icon_razz: بماند شماره دخترارو از تو پرونده شون گیر میاره و زنگ و اس ام اس، با بهونه های الکی و .... با چندتا .... دیپلماسی ظریف دستش اومد قضیه ولی بعدش که اتفاقی فهمیدیم طرف زن و بچه داره واقعا به اعتماد بنفسش رشک!!! خخخخخ بردم حالا اینی که میگی واسه اویل انقلاب و دهه 50 بود . چندسالی بود تغییر کاربری داده بود معیار شناخت پسرای مجرد از متاهل بود :| از وقتی که پسرای ابرو برداشته مزدوج شدن این معیارم نابود شد والا مال دهه 50 و اون زمان ها هم نبود ، تا همین چند سال پیش کاربرد داشت ، اون مرد متاهلی هم که ابرو برمیداره به دستور زنش برمیداره 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ من ازونام که استفاده نخواهم کرد با حلقه انگشتر گردنبند و امثالهم احساس خفگی می کنم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ من تو 90 درصد مواقع حلقه دستمِ 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ احتمالا منم زیبا میبینن :ws28: نه بچم با ادبه بر منکرش لعنت ای خانوم شما که تقصیری نداری فریب خوردی گاها دیده شده خود طرف که حلقه نمیندازه فریب خوردهالان میگم چطوری مرتیکه بی ریخت که زنشم رقبت نمیکنه نگاش کنه حلقه ننداخته و به خاطر شرایط مناسب اجتماعی که داره چه دک و پزی داره!! چه جنتلمن رفتار میکنه. مث یه پسر مجرد حرف که میزنه دست و پاشو گم میکنه دوستم مدام بهش فحش میداد با خودم فک میکردم آخه کی زن این میشه:icon_razz: بماند شماره دخترارو از تو پرونده شون گیر میاره و زنگ و اس ام اس، با بهونه های الکی و .... با چندتا .... دیپلماسی ظریف دستش اومد قضیه ولی بعدش که اتفاقی فهمیدیم طرف زن و بچه داره واقعا به اعتماد بنفسش رشک!!! خخخخخ بردم حالا اینی که میگی واسه اویل انقلاب و دهه 50 بود . چندسالی بود تغییر کاربری داده بود معیار شناخت پسرای مجرد از متاهل بود :| از وقتی که پسرای ابرو برداشته مزدوج شدن این معیارم نابود شد اون که بعد ورود ایرانسل مردای متاهل یادشون اومده دوس دختر بگیرن والا مال دهه 50 و اون زمان ها هم نبود ، تا همین چند سال پیش کاربرد داشت ، اون مرد متاهلی هم که ابرو برمیداره به دستور زنش برمیداره من ازونام که استفاده نخواهم کرد با حلقه انگشتر گردنبند و امثالهم احساس خفگی می کنم عذب قولی مردم از کجا بفهمن تو متاهلی یا مجرد؟ من تو 90 درصد مواقع حلقه دستمِ ننداز خانوم کیس ها رو نپرون 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ بابا خو دلشون میخواد بگن مجردیم شاید کیس جدید و خوبی پیدا شد رفتن متارکه کردن و ........ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ ننداز خانوم کیس ها رو نپرون از عمد که بپرن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ OTE] بابا خو دلشون میخواد بگن مجردیم شاید کیس جدید و خوبی پیدا شد رفتن متارکه کردن و ........ شوخیشم بده متاسفانه آقا کوروش این مساله تو کشور خیلی زیاد شده یه سرچ کنید همسر دوم وبلاگای زیادی هستن که اقایون اول میگن مجردیم و با دختری دوست میشن بعد دختر وابسته شد میگن متاهلیم بعدم یا اون دختر ضربه بدی میخوره و در خوشبینانه ترین حالتش فکر انتقام نیست یا مرد طلاق میگیره و یه زن و بچه رو آواره میکنه و میاد خونه جدیدشو رو خرابه های زندگی یه زن دیگه میسازه واین خیلی تاسف برانگیزه از عمد که بپرن 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ OTE] شوخیشم بده متاسفانه آقا کوروش این مساله تو کشور خیلی زیاد شده یه سرچ کنید همسر دوم وبلاگای زیادی هستن که اقایون اول میگن مجردیم و با دختری دوست میشن بعد دختر وابسته شد میگن متاهلیم بعدم یا اون دختر ضربه بدی میخوره و در خوشبینانه ترین حالتش فکر انتقام نیست یا مرد طلاق میگیره و یه زن و بچه رو آواره میکنه و میاد خونه جدیدشو رو خرابه های زندگی یه زن دیگه میسازه واین خیلی تاسف برانگیزه والا تاحالا عاشخ نشدیم اونم جدی شاید زبونی گفتم ولی واقعیشو لمس نکردم البته عشق به برق رو واقعی دارم به دختر رو نمیدونم آره میدونم خیلی زمونه خراب شده اصن نمیشه به کسی اعتماد کرد مطمئنا بریم تو زندگی زن و شوهری همش باید مشکوک شیم بهم که نکنه بره با یکی دیگه نکنه وقتی میره نت یکی مخشو بزنه نکنه از رو دعوا بره فلان کارو بکنه................ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ OTE] شوخیشم بده متاسفانه آقا کوروش این مساله تو کشور خیلی زیاد شده یه سرچ کنید همسر دوم وبلاگای زیادی هستن که اقایون اول میگن مجردیم و با دختری دوست میشن بعد دختر وابسته شد میگن متاهلیم بعدم یا اون دختر ضربه بدی میخوره و در خوشبینانه ترین حالتش فکر انتقام نیست یا مرد طلاق میگیره و یه زن و بچه رو آواره میکنه و میاد خونه جدیدشو رو خرابه های زندگی یه زن دیگه میسازه واین خیلی تاسف برانگیزه چیه خُب 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ والا تاحالا عاشخ نشدیم اونم جدی شاید زبونی گفتم ولی واقعیشو لمس نکردم البته عشق به برق رو واقعی دارم به دختر رو نمیدونم آره میدونم خیلی زمونه خراب شده اصن نمیشه به کسی اعتماد کرد مطمئنا بریم تو زندگی زن و شوهری همش باید مشکوک شیم بهم که نکنه بره با یکی دیگه نکنه وقتی میره نت یکی مخشو بزنه نکنه از رو دعوا بره فلان کارو بکنه............... چی بگم همیشه فکر میکردم هر چی مرد شکاکه تو خونه ماست و دور منن الانمیبینم همتون شکاکید یعنی با یکی به شوخی میگید عاشقتم؟ اون از کجا بفهمه شوخیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ چی بگم همیشه فکر میکردم هر چی مرد شکاکه تو خونه ماست و دور منن الانمیبینم همتون شکاکید یعنی با یکی به شوخی میگید عاشقتم؟ اون از کجا بفهمه شوخیه؟ ویرایش میکنی ماهم بلدیم خب راس میگم دیگه دخترا تو نت زود اغفال میشن باورکن راس میگم چون دیدم راس میگی یهو جو گیر میشه الان که شوهر کمه ............ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی نقل قول زدنت تو حلقم خب راس میگم دیگه دخترا تو نت زود اغفال میشن باورکن راس میگم چون دیدم اونوقت دلیل این مردای متاهل دوست دختر دار رو میگی؟ الان نگی مانتو دخترا ها:icon_razz: چیه خُب کار بس درستی میکنی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده