رفتن به مطلب

چرا خانوما بیشتر عذر خواهی میکنن تا مردها؟؟؟؟؟

ENG.SAHAND

ارسال های توصیه شده

اینایی که الان گفتی مال بعد ازدواجه که حتما باید حرف زنتو گوش بکنی چون عقلشون بیشتره با عرض پوزش از آقایون چون اصباط شدس اره حق با شماهاس

ولی اینایی که من گفتم مال زمان دوس دختر دوس پسریه و اینجا همیشه مقصر دختران

:w58:

دقیقاً راست میگی

نترس سن ما مردا که بگذره اعتراف می کنیم که:

زنم میگفت من گوش ندادم :ws28: اما دیگه دیر شده...

چند موردشو از مردای مسن شنیدم که اعتراف کردن!!! حتی گفتن ببخش خانومم =))

بعد دق مرگ کردن ما و سر خاکمون :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

از دیدگاه من مونده طرف مقابل کی باشه که آدم بخواد معذرت خواهی کنه

از اون گذشته خانوما غرورشون باید بیشتر باشه پس معذرت خواهی الکیم اصلا درست نیست آدم باید به موقع و درست معذرت خواهی کنه تا محبوبتر بشه چه در خانوده چه در اجتماع

حالا من با میزان معذرت خواهی کاری ندارم اما مرد و زنم نداره آدم اگر اشتباه کرد باید معذرت خواهی کنه این یه ادبه

من خودم سعی میکنم تا حد امکان کاری نکنم که باعث بشه مجبور شم معذرت خواهی کنم لااقل با افراد به غیر خانوده ام اما اگر این اتفاق افتاد سعی میکنم طوری معذرت بخوام که زیاد شخصیتم پایین نیاد هرچند سعی میکنم شخصیت طرف مقابل رو هم حفظ کنم

خلاصه معذرت خواهی متعادلش خوبه نه آدم باید اونقدر غد باشه که اشتباهشو به زبون نیاره نه اونقدر که اشتباه انجام نداده رو به گردن بگیره

• Like 10
لینک به دیدگاه

میزان عاطفه خانمها بسیار بیشتر از آقایونه و دوست نمیدارند که دل انسانها رو بشکنند. برای همینم ممکنه بیشتر از آقایون عذرخواهی کنند . نه بخاطر تقصیر بلکه به این دلیل که بزرگوارند.

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
از دیدگاه من مونده طرف مقابل کی باشه که آدم بخواد معذرت خواهی کنه

از اون گذشته خانوما غرورشون باید بیشتر باشه پس معذرت خواهی الکیم اصلا درست نیست آدم باید به موقع و درست معذرت خواهی کنه تا محبوبتر بشه چه در خانوده چه در اجتماع

حالا من با میزان معذرت خواهی کاری ندارم اما مرد و زنم نداره آدم اگر اشتباه کرد باید معذرت خواهی کنه این یه ادبه

من خودم سعی میکنم تا حد امکان کاری نکنم که باعث بشه مجبور شم معذرت خواهی کنم لااقل با افراد به غیر خانوده ام اما اگر این اتفاق افتاد سعی میکنم طوری معذرت بخوام که زیاد شخصیتم پایین نیاد هرچند سعی میکنم شخصیت طرف مقابل رو هم حفظ کنم

خلاصه معذرت خواهی متعادلش خوبه نه آدم باید اونقدر غد باشه که اشتباهشو به زبون نیاره نه اونقدر که اشتباه انجام نداده رو به گردن بگیره

موافقم :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مردا غد و خودمحورن و هرچی که بنظرشون با اقتدار و غرورشون منافات داشته باشه رو نمیپذیرن مثل عذرخواهی مخصوصا عذرخواهی از خواهر و همسرشون

خانمها اغلب فقط به خودشون فکر نمیکنن و دنبال آرامشن

عذرخواهی شجاعت میخواد که خانما شجاعترن :-)

• Like 5
لینک به دیدگاه

بنده به دلیل اینکه بحث بیخودی کشدار نشه بعد از اینکه حرف دلمو زدم حتی اگه مطمئن باشم طرفم مقصر بوده عذرخواهی میکنم

البته طرف مقابل من همیشه فرد عاقلی هست که خودشم عذر خواهی میکنه

کلا درسته از عذرخواهی کردن خوشم نمیاد و شعارم اینه که کاری نکن که مجبور شی عذرخواهی کنی

ولی بعضی وقتا خیلی خیلی بهتر از مقصر کردن همدیگه س:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

به نظر من جوامع با هم متفاوتن پس بر اساس مقاله ای که در یه جامعه آماری کوچیک منتشر شده نمیشه همچین برداشت کلی ای کرد...

چون صرفا رفتار آدم های یه منطقه قابل تعمیم به سایر مناطق نیست....اصن تو همینجا بین یه قوم یه چیزی عرفه اما یه قوم دیگه اون عمل رو زشت میدونن

پس با اقتدار تمامی موارد ذکر شده رو رد میکنم....:whistle::ws3:

آقا یکی ما رو روشن کنه نکنه شما ها تو اینجا نیستید هیچ کدوم یا من دارم بین **** رفت و آمد میکنم.....:ws38:

تو جامعه من که اگه یه اتفاقی بیفته و آقا اشتباه بکنه پوست مرد با جاش کنده میشه....واگر خانم اشتباه بکنه آقا به نفعشه که چشم پوشی بکنه و ناراحتی از خودش نشون نده چون درغیر این صورت در آنی همه خصوصیات و رفتار های بدش در قالب فریاد های بلند بهش گوش زد میشه...حتی اگه این مورد در وسط خیابون و در سطح اجتماع روی بده....جا و مکان نمیشناسه....دیدم که میگم...البته جامعه شما ها رو نمیدونم....

اوج هنر معذرت خواهی خانم هایی که من به عمرم دیدم در این حده که میگه:"درسته من اشتباه کردم ولی تقصیر خودت بود....."

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه اون عده از آقایونو بذاریم کنار که فکر میکنن از خانوما برترن و کلا فکر میکنن بی عیبن و هر مشکلی پیش بیاد خانوما مقصرن (اینم جمله ی مخصوصشونه که عامل همه ی جنگهای تاریخ زنها بودن :ws3:) مردا یه غرور خاصی دارن که اگه در حد تعادل باشه قشنگه.

من شخصا به این نتیجه رسیدم از مردی که تفکرات بالا رو نداره نباید خیلی انتظار عذرخواهی کلامی و رو در رو رو در مورد مسائل کوچیک داشت

.معمولا تو مسائل کوچیک با اخلاق و رفتارشون عذرخواهی میکنن.

ولی تو مسائل و خطاهای بزرگشون عذرخواهی کلامی هم کنار عذرخواهی رفتاری دارن و اون لحظه یعنی خیلی پشیمونن و خیلی ترسیدن از بخشیده نشدن و این خیلی باارزشه.

من حس میکنم خودشون فکر میکنن اگه سر مسائل کوچیکم عذرخواهی کلامی کنن اون بزرگی عذرخواهیشونو شکوندن.نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.

معمولا مردا تو گفتن دوستت دارم هم خساست به خرج میدن و یه عزیزی میگفت دوست نداره عادی بشه و دوست داره همیشه با رفتارش اینو نشون بده و وقتی که میگه دوستت دارم یه حس خاص به وجود بیاره که فراموش یا عادی نشه.(اینم حس میکنم مثل مورد عذرخواهی کلامیه )

میدونم پنهان کردن احساسات خیلی بده اما نمیدونم در این حد خوبه یا بده.:ws38:

در مورد خانومها هم من خودم به شخصه وظیفه ی خودم میدونم وقتی اشتباهی مرتکب میشم عذرخواهی کنم و حس نمیکنم غرورم شکسته یا کوچیک شدم یا از نداشتن اعتماد به نفسمه.فقط مثل اینکه وقتی کسی بهم لطفی میکنه ازش تشکر میکنم حس میکنم وقتی هم که اشتباهی میکنم وظیفمه عذرخواهی کنم. :w16:

در ضمن یکی از علل عذرخواهی نکردن آقایون جلوی خانومها میتونه این باشه که بعضیها تجربشو داشتن که وقتی عذرخواهی میکنن بیشتر متهم میشن و بدی کارشون به رخشون کشیده میشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

من فکر کنم از فرهنگ بالا و ادبشونه!!! :ws3:

من که در 90% مواقع که عذرخواهی کردم واسه شرمنده کردنه طرف مقابلم بوده یعنی دیدم هرچی باهاش بحث کنم طرف بی ادب میشه همون اولش عذرخواهی میکنم که اون طرف ضایع شه!! :whistles:

اصولشم همینه فک کنم یعنی هرجاکه تونستیو جا داشت بحثو جدل کن هرجام دیدی عذرخواهی کنی سرسنگین تری با یه عذرخواهی آبدار و فروتنانه شخصیتتو حفظ کن :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...