آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ یه شوهر خوب و باکلاس شمام رفتید تو تیم میناینا لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ شمام رفتید تو تیم میناینا چیهههه؟؟ بده مگه آدم یه همسر خوب گیرش بیاد بره براش هدیه بخره؟؟ فقط براش جوراب نخریا:icon_razz: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ چیهههه؟؟بده مگه آدم یه همسر خوب گیرش بیاد بره براش هدیه بخره؟؟ فقط براش جوراب نخریا:icon_razz: بد نیست زوده من از جوراب خوشم نمیاد لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ اومد تو ذهنم اسمت خو:gnugghender: ای دختره ساده ما زنا باید به مردا هی جوراب کادو بدیم این سنت صد ساله رو خراب نکن کلید اسرار راس میگی؟من جوراب دوس ندارم آخه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ بلیو این سنت تا پایان دنیا تمام نمیشود من خیلی سنت شکنم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ این سنت به نفع ماست:gnugghender: باید با پس اندزمون طلا بخریم واسه خودمون به اینا جوراب بدیم :ws28:نمیری مینا خیلی باحالی لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ میگم جوزفی احیا هستی منم دعا کن شاید رستگار شدم با شما منم میخواستم این وظیفه خطیر رو به خودت بسپارم، یه پاسش رو لااقل خودت وایمیسادی تازه خودش بهم گفت خانوم آینده اش باید یه مشخصه داشته باشه من یادم موند جوزف خان حالا چی بود من یادم نیست اره؟ تازه علاوه بر ادامه تحصیل باید از بزرگترام اجازه بگیرم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ آقا این تاپیکو دیگه تبدیل نمی کردین به اسپم میومدیم اینجا می فهمیدیم چی شد قضیه کادو لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ آقا این تاپیکو دیگه تبدیل نمی کردین به اسپم میومدیم اینجا می فهمیدیم چی شد قضیه کادو دقیقا آخر خریدید؟یا همسرو آوردید نشون دادید چه حرکتی کردید تو جامعه مجازی؟:دی لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ میتونم قول بدم در آخر هم هیچ یک از کارا و پیشنهاداتی که گفتیم و انجام نمیدند وکار خوشون رو میکنند لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ میتونم قول بدم در آخر هم هیچ یک از کارا و پیشنهاداتی که گفتیم و انجام نمیدند وکار خوشون رو میکنند منم نظرم همینه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ والا بخث ازد میشه نمیدونم چرایهو همه بزرگ میشن ! ما کوچیک شما هم هستیم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ حالا برو رو شوهر مناسب فکر کنتوقع هاتم بگو مزاحم خدا شیم اصن همه دلشون میخواد ولی نظر سنجی بزاری میگن نههههههههههههههههه من کلا هیچ توقعی ندارم واسه هیچی بعدشم کی گفته من قصد این قرتی بازیا رو دارم؟ من حالا حالاها کلی کار دارم حوصله موجود اضافی رو ندارم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ آوره خودتو دست کم نگیر بابا مینا این همه آدم چرا منو گیر انداختی آخهخخخخخخ فریماه بذار بگه خدا که از دل ما خبر داره ما تن به ذلت نمیدیم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ من کلا هیچ توقعی ندارم واسه هیچیبعدشم کی گفته من قصد این قرتی بازیا رو دارم؟ من حالا حالاها کلی کار دارم حوصله موجود اضافی رو ندارم حالا که نمیخوای خدا قسمت یکی کنه که میخواد والا شوهر مناسب آرزوی هر کی هست فکر کن میره برات قاقالی لی میخره لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ حالا که نمیخوای خدا قسمت یکی کنه که میخوادوالا شوهر مناسب آرزوی هر کی هست فکر کن میره برات قاقالی لی میخره اگر بستنی میخره باشه قبول:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ بد نیست زودهمن از جوراب خوشم نمیاد خیلی هم خوبه و به موقع دوماد دار میشیم آجی کشل منم میخواستم این وظیفه خطیر رو به خودت بسپارم، یه پاسش رو لااقل خودت وایمیسادی حالا چی بود من یادم نیست تازه علاوه بر ادامه تحصیل باید از بزرگترام اجازه بگیرم اینکه پایان نامه شو انجام داده باشه لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اینکه پایان نامه شو انجام داده باشه راس میگی من اینو گفتم و به نکته خیلی ضخیمی اشاره کرده بودم که شاید در نگاه اول مهم نباشه ولی بسیار امر مهم و کلیدی تشریف داره لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ راس میگی من اینو گفتمو به نکته خیلی ضخیمی اشاره کرده بودم که شاید در نگاه اول مهم نباشه ولی بسیار امر مهم و کلیدی تشریف داره و اینکه قطعا اگه کسی پایان نامه شو انجام داده باشه و نمره شو گرفته باشه، پایان نامه شو تموم کرده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده