Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2014 شمام رفتید تو تیم میناینا چیهههه؟؟ بده مگه آدم یه همسر خوب گیرش بیاد بره براش هدیه بخره؟؟ فقط براش جوراب نخریا:icon_razz:
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 مهر، 2014 چیهههه؟؟بده مگه آدم یه همسر خوب گیرش بیاد بره براش هدیه بخره؟؟ فقط براش جوراب نخریا:icon_razz: بد نیست زوده من از جوراب خوشم نمیاد
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 مهر، 2014 اومد تو ذهنم اسمت خو:gnugghender: ای دختره ساده ما زنا باید به مردا هی جوراب کادو بدیم این سنت صد ساله رو خراب نکن کلید اسرار راس میگی؟من جوراب دوس ندارم آخه
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 مهر، 2014 این سنت به نفع ماست:gnugghender: باید با پس اندزمون طلا بخریم واسه خودمون به اینا جوراب بدیم :ws28:نمیری مینا خیلی باحالی
Moment 15228 ارسال شده در 21 مهر، 2014 میگم جوزفی احیا هستی منم دعا کن شاید رستگار شدم با شما منم میخواستم این وظیفه خطیر رو به خودت بسپارم، یه پاسش رو لااقل خودت وایمیسادی تازه خودش بهم گفت خانوم آینده اش باید یه مشخصه داشته باشه من یادم موند جوزف خان حالا چی بود من یادم نیست اره؟ تازه علاوه بر ادامه تحصیل باید از بزرگترام اجازه بگیرم
pari.v 10304 ارسال شده در 21 مهر، 2014 آقا این تاپیکو دیگه تبدیل نمی کردین به اسپم میومدیم اینجا می فهمیدیم چی شد قضیه کادو
memmar 6829 ارسال شده در 21 مهر، 2014 آقا این تاپیکو دیگه تبدیل نمی کردین به اسپم میومدیم اینجا می فهمیدیم چی شد قضیه کادو دقیقا آخر خریدید؟یا همسرو آوردید نشون دادید چه حرکتی کردید تو جامعه مجازی؟:دی
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 21 مهر، 2014 میتونم قول بدم در آخر هم هیچ یک از کارا و پیشنهاداتی که گفتیم و انجام نمیدند وکار خوشون رو میکنند
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 میتونم قول بدم در آخر هم هیچ یک از کارا و پیشنهاداتی که گفتیم و انجام نمیدند وکار خوشون رو میکنند منم نظرم همینه
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 والا بخث ازد میشه نمیدونم چرایهو همه بزرگ میشن ! ما کوچیک شما هم هستیم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 حالا برو رو شوهر مناسب فکر کنتوقع هاتم بگو مزاحم خدا شیم اصن همه دلشون میخواد ولی نظر سنجی بزاری میگن نههههههههههههههههه من کلا هیچ توقعی ندارم واسه هیچی بعدشم کی گفته من قصد این قرتی بازیا رو دارم؟ من حالا حالاها کلی کار دارم حوصله موجود اضافی رو ندارم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 آوره خودتو دست کم نگیر بابا مینا این همه آدم چرا منو گیر انداختی آخهخخخخخخ فریماه بذار بگه خدا که از دل ما خبر داره ما تن به ذلت نمیدیم
VINA 31339 ارسال شده در 22 مهر، 2014 من کلا هیچ توقعی ندارم واسه هیچیبعدشم کی گفته من قصد این قرتی بازیا رو دارم؟ من حالا حالاها کلی کار دارم حوصله موجود اضافی رو ندارم حالا که نمیخوای خدا قسمت یکی کنه که میخواد والا شوهر مناسب آرزوی هر کی هست فکر کن میره برات قاقالی لی میخره
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 22 مهر، 2014 حالا که نمیخوای خدا قسمت یکی کنه که میخوادوالا شوهر مناسب آرزوی هر کی هست فکر کن میره برات قاقالی لی میخره اگر بستنی میخره باشه قبول:hapydancsmil:
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 بد نیست زودهمن از جوراب خوشم نمیاد خیلی هم خوبه و به موقع دوماد دار میشیم آجی کشل منم میخواستم این وظیفه خطیر رو به خودت بسپارم، یه پاسش رو لااقل خودت وایمیسادی حالا چی بود من یادم نیست تازه علاوه بر ادامه تحصیل باید از بزرگترام اجازه بگیرم اینکه پایان نامه شو انجام داده باشه
Moment 15228 ارسال شده در 22 مهر، 2014 اینکه پایان نامه شو انجام داده باشه راس میگی من اینو گفتم و به نکته خیلی ضخیمی اشاره کرده بودم که شاید در نگاه اول مهم نباشه ولی بسیار امر مهم و کلیدی تشریف داره
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 راس میگی من اینو گفتمو به نکته خیلی ضخیمی اشاره کرده بودم که شاید در نگاه اول مهم نباشه ولی بسیار امر مهم و کلیدی تشریف داره و اینکه قطعا اگه کسی پایان نامه شو انجام داده باشه و نمره شو گرفته باشه، پایان نامه شو تموم کرده
ارسال های توصیه شده