Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ :ws28::ws28: علی گل مصنوعیه که من گفتم رو حتما بخر وگرنه حلالت نمیکنما چشم عکس نزاریاااا اول بهش بده بعدا که خودش دید عکسشو بزار اول باید خانومت ببینه انشالا نوبت جوزف خودشو که میدم بهش اما عکسشو وقتی دادم بهش میذارم اینجا خوبه؟؟ جوزف طوری نمیکنه که طوری بشه همه فکر کنن طوری شده اون وقت مجبور بشه متواری بشه :evilsmile: یعنی جوزف زن نمیگیره؟ من قصد ازدواج ندارم فعلا میخوام ادامه تحصیل بدمیعنی میخوام بگم به این سادگیا دم به تله نمیدم تازه خودش بهم گفت خانوم آینده اش باید یه مشخصه داشته باشه من یادم موند جوزف خان :ws28: چه نازی نیاد مثله اینکه برا علی داریم کادو میگرییم دوستان ما محتاج به دعای همتونیم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ من قصد ازدواج ندارم فعلا میخوام ادامه تحصیل بدمیعنی میخوام بگم به این سادگیا دم به تله نمیدم اره؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ علی واسه ما هم کادو بخر همینطور الکی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ علی واسه ما هم کادو بخر همینطور الکی چرا علی بخره من دیشب گفتم خدایا این حنای ما یه شوهر خوب قسمتش بشه ما بریم خونشون مهمونی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همونم باید کادو بخره لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ چرا علی بخره من دیشب گفتم خدایا این حنای ما یه شوهر خوب قسمتش بشه ما بریم خونشون مهمونی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همونم باید کادو بخره از دست تو مینا جدی رفتی به خدا گفتی؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ از دست تو میناجدی رفتی به خدا گفتی؟ اره بخدا اون بلک بنر هم گفتم یه زن خوب قسمتش بشه من حتی گفتم آرتاشم ازد کنه:icon_pf (34): فقط دعاهای خودمو گفتم خدایا هر چی صلاحه همون شه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ اره بخدا اون بلک بنر هم گفتم یه زن خوب قسمتش بشه من حتی گفتم آرتاشم ازد کنه:icon_pf (34): فقط دعاهای خودمو گفتم خدایا هر چی صلاحه همون شه این پوریا فعلا بچه ست چرا برا دختر مردم آرزوی بدبختی میکنی؟ ولی من وآرتاش خوبیم یعنی ما اگر به صلاح نیست هم بشه؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ این پوریا فعلا بچه ست چرا برا دختر مردم آرزوی بدبختی میکنی؟ولی من وآرتاش خوبیم یعنی ما اگر به صلاح نیست هم بشه؟:icon_pf (34): الان تو بزرگی پوریا بچه؟ ! لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ اره بخدا اون بلک بنر هم گفتم یه زن خوب قسمتش بشه من حتی گفتم آرتاشم ازد کنه:icon_pf (34): فقط دعاهای خودمو گفتم خدایا هر چی صلاحه همون شه من غلط بکنمباابا دعا میکردی کارام درست بشه چند سال دیگه برم اون ور :icon_pf (34):قبلش میپرسیدی دیگه برا چی دعا کنم منم میگفتم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ الان تو بزرگی پوریا بچه؟ ! آره دیگه پوریا بچه ست ما دخترا تازه (با عرض پوزش از آقایون حضار:دی) عقلمون زودتر رشد میکنه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ من غلط بکنمباابا دعا میکردی کارام درست بشه چند سال دیگه برم اون ور :icon_pf (34):قبلش میپرسیدی دیگه برا چی دعا کنم منم میگفتم اونور چه خبره؟ تازه میری اونور آب بعد میبینی اینور میشه اونور آب باز مجبوری برگردی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ اونور چه خبره؟تازه میری اونور آب بعد میبینی اینور میشه اونور آب باز مجبوری برگردی باشه من الان به راه مستقیم شتافتم دیگه نمیرم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ باشه من الان به راه مستقیم شتافتم دیگه نمیرم حرفام چقدر تاثیر داره خبر نداشتم هرکی میخواد بره اونور بگو بیاد من به راه مستقیم بفرستمش لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ سلام...خوب در حد صد تومن عطر و ادکلن و لباس میتونی بخری لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ همسر مناسب صلاحه همس اعتماد به نفسش تو حلقم نمیشه بی همسرت نمیزاریم بری اون که بعلههه خو رراست میگم دیگه نمیدونم به چه امیدی این پوریا میخواد زن بگیره اصن باس متاهل باشه تا بذارنش بره این آرتاش رو ولی خو مینا جان دیگه الان آرتاش به راه راست هدایت شد نمیخواد بره میخواد برگرده سرخونه زندگیش لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ همسر مناسب صلاحه همس اعتماد به نفسش تو حلقم نمیشه بی همسرت نمیزاریم بری والا بخث ازد میشه نمیدونم چرایهو همه بزرگ میشن ! لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ اون که بعلهههخو رراست میگم دیگه نمیدونم به چه امیدی این پوریا میخواد زن بگیره اصن باس متاهل باشه تا بذارنش بره این آرتاش رو ولی خو مینا جان دیگه الان آرتاش به راه راست هدایت شد نمیخواد بره میخواد برگرده سرخونه زندگیش حالا برو رو شوهر مناسب فکر کن توقع هاتم بگو مزاحم خدا شیم والا بخث ازد میشه نمیدونم چرایهو همه بزرگ میشن ! اصن همه دلشون میخواد ولی نظر سنجی بزاری میگن نههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ علی واسه ما هم کادو بخر همینطور الکی چشم چرا علی بخره من دیشب گفتم خدایا این حنای ما یه شوهر خوب قسمتش بشه ما بریم خونشون مهمونی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همونم باید کادو بخره إن شاءالله:girl_angel: اره بخدا اون بلک بنر هم گفتم یه زن خوب قسمتش بشه من حتی گفتم آرتاشم ازد کنه:icon_pf (34): فقط دعاهای خودمو گفتم خدایا هر چی صلاحه همون شه خدا خیرت بده مادر سلام...خوب در حد صد تومن عطر و ادکلن و لباس میتونی بخری راستش میخوام سلیقه ای نباشه لباس و ادکلن سلیقه ایه همسر مناسب صلاحه همس اعتماد به نفسش تو حلقم نمیشه بی همسرت نمیزاریم بری بازم خدا حیرت بده منم بهش گفتم هی میگه نه:icon_razz: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ حرفام چقدر تاثیر داره خبر نداشتمهرکی میخواد بره اونور بگو بیاد من به راه مستقیم بفرستمش آوره خودتو دست کم نگیر بابا همسر مناسب صلاحه همس اعتماد به نفسش تو حلقم نمیشه بی همسرت نمیزاریم بری مینا این همه آدم چرا منو گیر انداختی آخهخخخخخخ اون که بعلهههخو رراست میگم دیگه نمیدونم به چه امیدی این پوریا میخواد زن بگیره اصن باس متاهل باشه تا بذارنش بره این آرتاش رو ولی خو مینا جان دیگه الان آرتاش به راه راست هدایت شد نمیخواد بره میخواد برگرده سرخونه زندگیش لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ آوره خودتو دست کم نگیر بابا مینا این همه آدم چرا منو گیر انداختی آخهخخخخخخ یه شوهر خوب و باکلاس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده