VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ دمت گرممیگم فقط آدرس تهران واینا ندی چون اونوقت باید یه چیزی هم قرض کنم بذارم رو این 4تومن که بیام تا تهران یه کاکتوس بخر یا یه لاک صوزتی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ میگم مینا تو که خوب نظر میدی برا کادو،بیا برا منم نظر بدهمیخوام برا آبجیم کادو بخرم واسه تولدش منتهی فقط 5تومن دارم:icon_pf (34): چیزی مد نظرت هست؟ البته به جز کارت شارژ حالا میدونی سقفش 5تومنه تو سر4تومن حساب کن:icon_pf (34): بستنی لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ سلامممنون جعبه موزیکال باشد که در این شبهای قدر متنبه بشی:icon_razz: گل پر پریده جالب میشه و عشقولانه دیدی گفتم من لطیفم موافقم مخصوصا با جمله آخر ممنونم درسته اما به نظرم میرسه اون سیستمو رو طلا پیاده کنم الان چیز دیگه بگیرم وقتی خودش طلا داره نقره به چه دردش میخوره عاخه درسته اما خب نمیخوام حتی یه ذره هم اونجوری بشه که فکرشم بکنه دوست نداشته باشه (نمیدونم منظورو رسوندم یا نه اما خودمم نفهمیدم چی گفتم) ممنونم بابا من صنایع دستیم عصن خوب نی:icon_pf (34): کار دستیامو میدادم اکبر آقا سر کوچه دوروس کنه عصن یه وضی عههههه سراپا گوشیم باو هنو نامزدیم جمله آخرت قابل توجه اونایی که میگن پول و طلا بده دیگه خولاصه گفتیم تاپیکی بشود که دوستان ببینند بعدم یه تجربه ای میشود که باشد دیگران پند گیرند اینم فکر باحالیه سلام ممنون من و نقاشی؟؟؟:184: :icon_pf (34): سلام ممنون خجالتمون دادی :icon_pf (34): بدیدیکی بکشه خودتون که میدونیم اهل این چیزا نیستید:دی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ میگم خانمتون بیان این پستارو ببینن که چقد براتون اهمیت داشته که چجوری سوپرایزشون کنید خودش یه سوپرایزه.خب به نظر من. اینم یه نظریه اما اهل ریا نیستم :|| بعد این همه حرف تازه جمع بندی هم میخوای؟!! یعنی خودت تا الان متوجه نشدی چی بگیری و چیکار کنی؟! جمع بندی نمیتونم که با 100 تومن هم نقره بخرم هم عروسک بخرم هم جعبه موزیکل هم تابلو هم رستوران و تئاتر و اینا دمت گرم میناانگار استاده داشته با دانشجوها روی یه فرضیه کار میکرده الان میخواد بره به هیئت علمی اعلامش کنه :icon_razz: بدیدیکی بکشه خودتون که میدونیم اهل این چیزا نیستید:دی اون وخت میشه هدیه یکی دیگه نه من:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ بخر عکس بزار دیگه دلمونو خوردیم ریلکس ریلکس چشمممم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ جمع بندینمیتونم که با 100 تومن هم نقره بخرم هم عروسک بخرم هم جعبه موزیکل هم تابلو هم رستوران و تئاتر و اینا :||| من دیگه حرفی برای گفتن ندارم ... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ یه کاکتوس بخریا یه لاک صوزتی از کاکتوس متنفره:دی لاک هم داره ولی نمیزنه:دی بستنی توراه خودم میخورمش لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ از کاکتوس متنفره:دیلاک هم داره ولی نمیزنه:دی توراه خودم میخورمش لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ یه کاکتوس بخریا یه لاک صوزتی مینا نه که فکر کنی به حرفت گوش ندادم اما باور کن شرایط برای اسپم مناسبه تو سیر باشی بعد یه غذای خوشمزه بهت بدن و بدونی اگر نخوری دیگه بدستش نمیاری،حاضری قیدش رو بزنی؟ من تصمیمم رو گرفتم اما بذار دور هم باشیم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ مینا نه که فکر کنی به حرفت گوش ندادم اما باور کن شرایط برای اسپم مناسبهتو سیر باشی بعد یه غذای خوشمزه بهت بدن و بدونی اگر نخوری دیگه بدستش نمیاری،حاضری قیدش رو بزنی؟ من تصمیمم رو گرفتم اما بذار دور هم باشیم معلومه که قیدشو میزنم ... دور هم خوش باشید لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ معلومه که قیدشو میزنم ... دور هم خوش باشید من دارم به رنگ شونه ها فکر میکنم تازهمنتظرم آبجی بزرگم از سفر بیاد با هم بریم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ من دارم به رنگ شونه ها فکر میکنم تازهمنتظرم آبجی بزرگم از سفر بیاد با هم بریم پیشاپیش مبارکش باشه ! لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ :||| من دیگه حرفی برای گفتن ندارم ... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ پیشاپیش مبارکش باشه ! قربونت:hapydancsmil: میگم به نظرت پول اضافی نمیمونه بردارم؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ دفعه آخری باشه اینطور بمن نگاه میکنیآ:icon_razz: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ قربونت:hapydancsmil:میگم به نظرت پول اضافی نمیمونه بردارم؟ چرا دیدم با نصف اون مبلغ هم میتونی بگیری اونم جفتی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ دفعه آخری باشه اینطور بمن نگاه میکنیآ:icon_razz: :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ چرا دیدم با نصف اون مبلغ هم میتونی بگیری اونم جفتی خدایی؟ بقیه شو میگم پول از پس اندازم بردارم براش کیک بخرم؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ خدایی؟بقیه شو میگم پول از پس اندازم بردارم براش کیک بخرم؟ والا اگه دوست داره بگیر البته کیک کیلو 16000تومن ـــه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده