VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ پس از ماه ها تلاش بی وقفه و یاری دوستان این شما و این هم کادو با برخی ادیت ها!! یه مقدار عکس ها عجله ای شدن خولاصه ببخشید!!! این جعبه موزیکاله فقط؟ توش گل سر نبود؟ مبارکت باش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ آخـــــــــــــــــی نازی چه خوشکلن علی . ایشالا به خوشی و مبارکی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ آخـــــــــــــــــی نازی چه خوشکلن علی . ایشالا به خوشی و مبارکی ان شالا تولدتون آقاتون بخره براتون:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ پس از ماه ها تلاش بی وقفه و یاری دوستان این شما و این هم کادو با برخی ادیت ها!! یه مقدار عکس ها عجله ای شدن خولاصه ببخشید!!! به به هردوتاتون خوش سلیقه این مبارک هردوتاتون بچه های خودم اینقده کیف میکنم بچه هامو کنار هم میبینم ایشالله به همه بچه های من قسمت کنه آمین لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ ان شالا تولدتون آقاتون بخره براتون:hapydancsmil: ایشالاشو بلند بگو خواهر لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ ایشالاشو بلند بگو خواهر انشالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ انشالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا فدات عجب ایشالا یی شد لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ پس از ماه ها تلاش بی وقفه و یاری دوستان این شما و این هم کادو با برخی ادیت ها!! یه مقدار عکس ها عجله ای شدن خولاصه ببخشید!!! ایول داش علی.....خدایی ترشی نخوری یه چی میشیا!!!!! پرچم آقایون بالاس!!!!:hapydancsmil: با چش باز ببینید!!!! خوب ببینید!!!! بعد هر جا میشنید نگید آقایون بد سلیقه ان!!! :w888: ولی من که میدونم باز آخرش میرید جوراب می خرید....یاسر خان لمن تقول..... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ این جعبه موزیکاله فقط؟ توش گل سر نبود؟مبارکت باش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه موزیکال گیرم نیومد عوضش طلاس گل سر ها به اضافه ببعی رو گذاشتم برا بعد آخـــــــــــــــــی نازی چه خوشکلن علی . ایشالا به خوشی و مبارکی سلامت باشی به به هردوتاتون خوش سلیقه این مبارک هردوتاتون بچه های خودم اینقده کیف میکنم بچه هامو کنار هم میبینم ایشالله به همه بچه های من قسمت کنه آمین ممنونننننننننن:hapydancsmil: ایول داش علی.....خدایی ترشی نخوری یه چی میشیا!!!!! پرچم آقایون بالاس!!!!:hapydancsmil: با چش باز ببینید!!!! خوب ببینید!!!! بعد هر جا میشنید نگید آقایون بد سلیقه ان!!! :w888: ولی من که میدونم باز آخرش میرید جوراب می خرید....یاسر خان لمن تقول..... بهههلههه پرچم که خعلی وخته بالاسسسس ممنوننننن:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ علی این پروسه خرید کادوت اندازه پروسه ساخت موشک شهاب 3 طول کشید اصلا از یه جایی من احساس کردم کادوی امساله رو خریدی و این تایپیک رو برای خرید سال بعد راه اندازی کردی یعنی تنگی نفس گرفتم تا این کادوت رو گذاشتی از بس نذاشتی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ علی این پروسه خرید کادوت اندازه پروسه ساخت موشک شهاب 3 طول کشیداصلا از یه جایی من احساس کردم کادوی امساله رو خریدی و این تایپیک رو برای خرید سال بعد راه اندازی کردی یعنی تنگی نفس گرفتم تا این کادوت رو گذاشتی از بس نذاشتی خب راستش سر دستبنده یکم گیر کرد صبر کردم تا اینو آوورد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ خب راستش سر دستبنده یکم گیر کرد صبر کردم تا اینو آوورد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اشکال نداره بخشیدمتولی دیگه تکرار نشه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ اشکال نداره بخشیدمتولی دیگه تکرار نشه خشنگهههه؟؟؟ لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ ایشالا مبارکشون باشه:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: یه نامه عشقولانه هم بذارین روش که دیگه عالی میشه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v این نامه هه بعدا می مونه و میشه سند عشقتون. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ ایشالا مبارکشون باشه:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol:یه نامه عشقولانه هم بذارین روش که دیگه عالی میشه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v این نامه هه بعدا می مونه و میشه سند عشقتون. لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ خشنگهههه؟؟؟ همین که این همه وقت گذاشتی اینش قشنگتره کادوت هم قشنگه ولی یه نفر دیگه باید پسندش کنه که انشالله خوششون بیاد لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ عجب... چه توجهی.... باور کردنش سخته شایدم پوله کمه ... نمی دونم به هر حال .... خوبه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ به به علی خان... خیــــــلی خوبه...:2eaoapgxehimkak1y7e مبارک باشـــــــــه ایشــــــــالا:flowerysmile: لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ دست علی آقا درد نکنه که به فکر همسر عزیزشون بودن.کادوتون هم عالیه فقط چنتا کار عاشقانه هم اضافه کنید.مثل یه نامه ی عاشقانه یا چنتا گل. خدارو شکر سطح احساسات و بروز احساسات آقایون بالا رفته.مردای قدیمو با الآن مقایسه کنیم متوجه این تغییر میشیم. البته تمام این کارا چه آقا انجام بده چه خانوم،برای خودشونم فایده داره.یه همسر با احساسات خوب و روحیه ی خوب در کنارشون خواهند داشت. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ همین که این همه وقت گذاشتی اینش قشنگترهکادوت هم قشنگه ولی یه نفر دیگه باید پسندش کنه که انشالله خوششون بیاد عجب...چه توجهی.... باور کردنش سخته شایدم پوله کمه ... نمی دونم به هر حال .... خوبه پوله کمه؟؟ چیی؟؟ به به علی خان... خیــــــلی خوبه...:2eaoapgxehimkak1y7e مبارک باشـــــــــه ایشــــــــالا:flowerysmile: خیلی ممنونن دست علی آقا درد نکنه که به فکر همسر عزیزشون بودن.کادوتون هم عالیه فقط چنتا کار عاشقانه هم اضافه کنید.مثل یه نامه ی عاشقانه یا چنتا گل.خدارو شکر سطح احساسات و بروز احساسات آقایون بالا رفته.مردای قدیمو با الآن مقایسه کنیم متوجه این تغییر میشیم. البته تمام این کارا چه آقا انجام بده چه خانوم،برای خودشونم فایده داره.یه همسر با احساسات خوب و روحیه ی خوب در کنارشون خواهند داشت. دست شوما درد نکنه از نظراتتون دیگه خولاصه گفتیم طلا هم قشنگه هم مناسب گرچه خیلی بیشتر از یکم گرون تر از 100 تومن شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده