Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 20 مهر، 2014 :ws28::ws28: علی گل مصنوعیه که من گفتم رو حتما بخر وگرنه حلالت نمیکنما چشم عکس نزاریاااا اول بهش بده بعدا که خودش دید عکسشو بزار اول باید خانومت ببینه انشالا نوبت جوزف خودشو که میدم بهش اما عکسشو وقتی دادم بهش میذارم اینجا خوبه؟؟ جوزف طوری نمیکنه که طوری بشه همه فکر کنن طوری شده اون وقت مجبور بشه متواری بشه :evilsmile: یعنی جوزف زن نمیگیره؟ من قصد ازدواج ندارم فعلا میخوام ادامه تحصیل بدمیعنی میخوام بگم به این سادگیا دم به تله نمیدم تازه خودش بهم گفت خانوم آینده اش باید یه مشخصه داشته باشه من یادم موند جوزف خان :ws28: چه نازی نیاد مثله اینکه برا علی داریم کادو میگرییم دوستان ما محتاج به دعای همتونیم
VINA 31339 ارسال شده در 20 مهر، 2014 من قصد ازدواج ندارم فعلا میخوام ادامه تحصیل بدمیعنی میخوام بگم به این سادگیا دم به تله نمیدم اره؟
VINA 31339 ارسال شده در 21 مهر، 2014 علی واسه ما هم کادو بخر همینطور الکی چرا علی بخره من دیشب گفتم خدایا این حنای ما یه شوهر خوب قسمتش بشه ما بریم خونشون مهمونی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همونم باید کادو بخره
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 چرا علی بخره من دیشب گفتم خدایا این حنای ما یه شوهر خوب قسمتش بشه ما بریم خونشون مهمونی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همونم باید کادو بخره از دست تو مینا جدی رفتی به خدا گفتی؟
VINA 31339 ارسال شده در 21 مهر، 2014 از دست تو میناجدی رفتی به خدا گفتی؟ اره بخدا اون بلک بنر هم گفتم یه زن خوب قسمتش بشه من حتی گفتم آرتاشم ازد کنه:icon_pf (34): فقط دعاهای خودمو گفتم خدایا هر چی صلاحه همون شه
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 اره بخدا اون بلک بنر هم گفتم یه زن خوب قسمتش بشه من حتی گفتم آرتاشم ازد کنه:icon_pf (34): فقط دعاهای خودمو گفتم خدایا هر چی صلاحه همون شه این پوریا فعلا بچه ست چرا برا دختر مردم آرزوی بدبختی میکنی؟ ولی من وآرتاش خوبیم یعنی ما اگر به صلاح نیست هم بشه؟:icon_pf (34):
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 21 مهر، 2014 این پوریا فعلا بچه ست چرا برا دختر مردم آرزوی بدبختی میکنی؟ولی من وآرتاش خوبیم یعنی ما اگر به صلاح نیست هم بشه؟:icon_pf (34): الان تو بزرگی پوریا بچه؟ !
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 مهر، 2014 اره بخدا اون بلک بنر هم گفتم یه زن خوب قسمتش بشه من حتی گفتم آرتاشم ازد کنه:icon_pf (34): فقط دعاهای خودمو گفتم خدایا هر چی صلاحه همون شه من غلط بکنمباابا دعا میکردی کارام درست بشه چند سال دیگه برم اون ور :icon_pf (34):قبلش میپرسیدی دیگه برا چی دعا کنم منم میگفتم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 الان تو بزرگی پوریا بچه؟ ! آره دیگه پوریا بچه ست ما دخترا تازه (با عرض پوزش از آقایون حضار:دی) عقلمون زودتر رشد میکنه
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 من غلط بکنمباابا دعا میکردی کارام درست بشه چند سال دیگه برم اون ور :icon_pf (34):قبلش میپرسیدی دیگه برا چی دعا کنم منم میگفتم اونور چه خبره؟ تازه میری اونور آب بعد میبینی اینور میشه اونور آب باز مجبوری برگردی
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 مهر، 2014 اونور چه خبره؟تازه میری اونور آب بعد میبینی اینور میشه اونور آب باز مجبوری برگردی باشه من الان به راه مستقیم شتافتم دیگه نمیرم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 باشه من الان به راه مستقیم شتافتم دیگه نمیرم حرفام چقدر تاثیر داره خبر نداشتم هرکی میخواد بره اونور بگو بیاد من به راه مستقیم بفرستمش
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 همسر مناسب صلاحه همس اعتماد به نفسش تو حلقم نمیشه بی همسرت نمیزاریم بری اون که بعلههه خو رراست میگم دیگه نمیدونم به چه امیدی این پوریا میخواد زن بگیره اصن باس متاهل باشه تا بذارنش بره این آرتاش رو ولی خو مینا جان دیگه الان آرتاش به راه راست هدایت شد نمیخواد بره میخواد برگرده سرخونه زندگیش
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 21 مهر، 2014 همسر مناسب صلاحه همس اعتماد به نفسش تو حلقم نمیشه بی همسرت نمیزاریم بری والا بخث ازد میشه نمیدونم چرایهو همه بزرگ میشن !
VINA 31339 ارسال شده در 21 مهر، 2014 اون که بعلهههخو رراست میگم دیگه نمیدونم به چه امیدی این پوریا میخواد زن بگیره اصن باس متاهل باشه تا بذارنش بره این آرتاش رو ولی خو مینا جان دیگه الان آرتاش به راه راست هدایت شد نمیخواد بره میخواد برگرده سرخونه زندگیش حالا برو رو شوهر مناسب فکر کن توقع هاتم بگو مزاحم خدا شیم والا بخث ازد میشه نمیدونم چرایهو همه بزرگ میشن ! اصن همه دلشون میخواد ولی نظر سنجی بزاری میگن نههههههههههههههههه
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2014 علی واسه ما هم کادو بخر همینطور الکی چشم چرا علی بخره من دیشب گفتم خدایا این حنای ما یه شوهر خوب قسمتش بشه ما بریم خونشون مهمونی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همونم باید کادو بخره إن شاءالله:girl_angel: اره بخدا اون بلک بنر هم گفتم یه زن خوب قسمتش بشه من حتی گفتم آرتاشم ازد کنه:icon_pf (34): فقط دعاهای خودمو گفتم خدایا هر چی صلاحه همون شه خدا خیرت بده مادر سلام...خوب در حد صد تومن عطر و ادکلن و لباس میتونی بخری راستش میخوام سلیقه ای نباشه لباس و ادکلن سلیقه ایه همسر مناسب صلاحه همس اعتماد به نفسش تو حلقم نمیشه بی همسرت نمیزاریم بری بازم خدا حیرت بده منم بهش گفتم هی میگه نه:icon_razz:
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 مهر، 2014 حرفام چقدر تاثیر داره خبر نداشتمهرکی میخواد بره اونور بگو بیاد من به راه مستقیم بفرستمش آوره خودتو دست کم نگیر بابا همسر مناسب صلاحه همس اعتماد به نفسش تو حلقم نمیشه بی همسرت نمیزاریم بری مینا این همه آدم چرا منو گیر انداختی آخهخخخخخخ اون که بعلهههخو رراست میگم دیگه نمیدونم به چه امیدی این پوریا میخواد زن بگیره اصن باس متاهل باشه تا بذارنش بره این آرتاش رو ولی خو مینا جان دیگه الان آرتاش به راه راست هدایت شد نمیخواد بره میخواد برگرده سرخونه زندگیش
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2014 آوره خودتو دست کم نگیر بابا مینا این همه آدم چرا منو گیر انداختی آخهخخخخخخ یه شوهر خوب و باکلاس
ارسال های توصیه شده