VINA 31339 ارسال شده در 19 مهر، 2014 دمت گرممیگم فقط آدرس تهران واینا ندی چون اونوقت باید یه چیزی هم قرض کنم بذارم رو این 4تومن که بیام تا تهران یه کاکتوس بخر یا یه لاک صوزتی
آریودخت 43941 ارسال شده در 19 مهر، 2014 میگم مینا تو که خوب نظر میدی برا کادو،بیا برا منم نظر بدهمیخوام برا آبجیم کادو بخرم واسه تولدش منتهی فقط 5تومن دارم:icon_pf (34): چیزی مد نظرت هست؟ البته به جز کارت شارژ حالا میدونی سقفش 5تومنه تو سر4تومن حساب کن:icon_pf (34): بستنی
memmar 6829 ارسال شده در 19 مهر، 2014 سلامممنون جعبه موزیکال باشد که در این شبهای قدر متنبه بشی:icon_razz: گل پر پریده جالب میشه و عشقولانه دیدی گفتم من لطیفم موافقم مخصوصا با جمله آخر ممنونم درسته اما به نظرم میرسه اون سیستمو رو طلا پیاده کنم الان چیز دیگه بگیرم وقتی خودش طلا داره نقره به چه دردش میخوره عاخه درسته اما خب نمیخوام حتی یه ذره هم اونجوری بشه که فکرشم بکنه دوست نداشته باشه (نمیدونم منظورو رسوندم یا نه اما خودمم نفهمیدم چی گفتم) ممنونم بابا من صنایع دستیم عصن خوب نی:icon_pf (34): کار دستیامو میدادم اکبر آقا سر کوچه دوروس کنه عصن یه وضی عههههه سراپا گوشیم باو هنو نامزدیم جمله آخرت قابل توجه اونایی که میگن پول و طلا بده دیگه خولاصه گفتیم تاپیکی بشود که دوستان ببینند بعدم یه تجربه ای میشود که باشد دیگران پند گیرند اینم فکر باحالیه سلام ممنون من و نقاشی؟؟؟:184: :icon_pf (34): سلام ممنون خجالتمون دادی :icon_pf (34): بدیدیکی بکشه خودتون که میدونیم اهل این چیزا نیستید:دی
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2014 میگم خانمتون بیان این پستارو ببینن که چقد براتون اهمیت داشته که چجوری سوپرایزشون کنید خودش یه سوپرایزه.خب به نظر من. اینم یه نظریه اما اهل ریا نیستم :|| بعد این همه حرف تازه جمع بندی هم میخوای؟!! یعنی خودت تا الان متوجه نشدی چی بگیری و چیکار کنی؟! جمع بندی نمیتونم که با 100 تومن هم نقره بخرم هم عروسک بخرم هم جعبه موزیکل هم تابلو هم رستوران و تئاتر و اینا دمت گرم میناانگار استاده داشته با دانشجوها روی یه فرضیه کار میکرده الان میخواد بره به هیئت علمی اعلامش کنه :icon_razz: بدیدیکی بکشه خودتون که میدونیم اهل این چیزا نیستید:دی اون وخت میشه هدیه یکی دیگه نه من:5c6ipag2mnshmsf5ju3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 مهر، 2014 جمع بندینمیتونم که با 100 تومن هم نقره بخرم هم عروسک بخرم هم جعبه موزیکل هم تابلو هم رستوران و تئاتر و اینا :||| من دیگه حرفی برای گفتن ندارم ...
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 مهر، 2014 یه کاکتوس بخریا یه لاک صوزتی از کاکتوس متنفره:دی لاک هم داره ولی نمیزنه:دی بستنی توراه خودم میخورمش
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 مهر، 2014 از کاکتوس متنفره:دیلاک هم داره ولی نمیزنه:دی توراه خودم میخورمش
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 مهر، 2014 یه کاکتوس بخریا یه لاک صوزتی مینا نه که فکر کنی به حرفت گوش ندادم اما باور کن شرایط برای اسپم مناسبه تو سیر باشی بعد یه غذای خوشمزه بهت بدن و بدونی اگر نخوری دیگه بدستش نمیاری،حاضری قیدش رو بزنی؟ من تصمیمم رو گرفتم اما بذار دور هم باشیم
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 مهر، 2014 مینا نه که فکر کنی به حرفت گوش ندادم اما باور کن شرایط برای اسپم مناسبهتو سیر باشی بعد یه غذای خوشمزه بهت بدن و بدونی اگر نخوری دیگه بدستش نمیاری،حاضری قیدش رو بزنی؟ من تصمیمم رو گرفتم اما بذار دور هم باشیم معلومه که قیدشو میزنم ... دور هم خوش باشید
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 مهر، 2014 معلومه که قیدشو میزنم ... دور هم خوش باشید من دارم به رنگ شونه ها فکر میکنم تازهمنتظرم آبجی بزرگم از سفر بیاد با هم بریم
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 مهر، 2014 من دارم به رنگ شونه ها فکر میکنم تازهمنتظرم آبجی بزرگم از سفر بیاد با هم بریم پیشاپیش مبارکش باشه !
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 مهر، 2014 پیشاپیش مبارکش باشه ! قربونت:hapydancsmil: میگم به نظرت پول اضافی نمیمونه بردارم؟
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 مهر، 2014 قربونت:hapydancsmil:میگم به نظرت پول اضافی نمیمونه بردارم؟ چرا دیدم با نصف اون مبلغ هم میتونی بگیری اونم جفتی
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2014 دفعه آخری باشه اینطور بمن نگاه میکنیآ:icon_razz: :icon_pf (34):
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 مهر، 2014 چرا دیدم با نصف اون مبلغ هم میتونی بگیری اونم جفتی خدایی؟ بقیه شو میگم پول از پس اندازم بردارم براش کیک بخرم؟
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 مهر، 2014 خدایی؟بقیه شو میگم پول از پس اندازم بردارم براش کیک بخرم؟ والا اگه دوست داره بگیر البته کیک کیلو 16000تومن ـــه
ارسال های توصیه شده