pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان سلام این تاپیک رو زدم به امید اینکه پاتوقی باشه برای گپ و گفت خودمانی و دوستانه بین بر و بچه های سایر رشته های فنی و مهندسی تا بتونند بیشتر با هم آشنا بشن و هم رشته ای های خودشون رو بشناسند. چون این عنوان بسیاری از رشته ها رو در بر می گیره. می تونید توی این تاپیک ، خود و رشته خود رو معرفی کنید و حتی از رشته خودتون اطلاعات مختصری به دوستان دیگه بدین. شاد باشید و موفق. 10 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ محمدرضا هستم (مهروف به پسر شاد) دانشجوی رشته مهندسی جوش. امیدوارم بتونم دوست و کمک خوبی براتون باشم. شاد باشین. 8 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ عجب پاتوق سوت و کوری داریم صدای باد میاد ؛ در و پنجره ها به هم می خوره ؛ همه جا رو گرد و غبار و تاریکی فرا گرفته ، گه گاهی موش کوچکی ظاهر شده و ناگهان در سوراخ دیواره چوبی شکسته شده تاپیک ناپدید میشه. عجب تاپیک کم جونی عجب متن با نمکی نوشتم 4 لینک به دیدگاه
N. fotros 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من تازه اومدم و دانشجوی مهندسی مدیریت اجراییم و از اشنایی به همه شما خوشحالم 5 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من تازه اومدم و دانشجوی مهندسی مدیریت اجراییم و از اشنایی به همه شما خوشحالم سلام عزیز خیلی خوش اومدی:icon_pf (44): موفق باشی و شاد 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ دروووووووووود...منم ستاره ام...تکنو نساجی میخونم!!!!! اگه میدونسم این نساجا کجان؟؟!!!!بابا بیان پست بذارین دیگه!!!!!:w00: یه کار مفید برا رشته و دوستاتون بکنین خووووووووو!!! 5 لینک به دیدگاه
shams230/63 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام: من هم تازه عضوسایت شده ام امیدوارم دوستای خوبی باشیم 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام:من هم تازه عضوسایت شده ام امیدوارم دوستای خوبی باشیم خوش اومدی :4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ به نام خدا هستم خوشحال هستم 10 ساله که 20 سالمه رشته مهندسی اقتصاد 4 لینک به دیدگاه
quantom 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ سلام. رشته ي من مهندسي اپتيك و ليزر است. راجع به ساخت يك نوع عدسي با جذب و شفافيت بالا تحقيق ميكنم . كسي هست كه بتونه كمكم كنه ؟ سايت يا كتابي هم اگر ميشناسه بهم بگه ممنون ميشم . اينم ايميل من quantum_holla@yahoo.com 6 لینک به دیدگاه
runic_z 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان من صنایع غذایی میخونم خوشحال میشم باهاتون اشنا بشم 5 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ Salamalekom....ملیکیم السلام سلام:من هم تازه عضوسایت شده ام امیدوارم دوستای خوبی باشیم سلام کار خوبی کردی عزیزم سلااام علیـــــــــک سلام به همه دوستان من صنایع غذایی میخونم خوشحال میشم باهاتون اشنا بشم سلام عزیزم، ما هم خوش حال میشیم با شما آشنا بشیم 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ روزگاری من و این تاپیک حال و هوایی داشتیم رشته مهندسی تکنولوژی جوشکاری، در زمینه انواع روشهای جوشکاری و مسائل دخیل بر آنها بررسی و تحقیق می کند و به صورت تخصصی به روشهای جوشکاری (در حدود 150 روش) و مختصرا" به روشهای بازرسی مربوطه می پردازد. 3 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ سلااااااام منم ملیحه،کارشناسی طراحی پارچه و لباس گرایش چاپ پارچه هستم. با اینکه مدتی هست که عضو شدم ولی هنوز نتونستم مفید واقع بشم ولی قول میدم کارام که سبک تر شد مطالب خوبی بذارم . البته اگر تا اونموقع مرحوم نشم حالا یه توضیح مختصری درمورد رشتم میدم: طراحی و چاپ پارچه انواع چاپو روی انواع و اجناس مختلف پارچه با رنگهایی مختلف که متناسب با نوع چاپ و پارچه ی مورد نظرمون هستو توضیح میده... خوووووب اینم مختصر توضیحی در این باب... :w71: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ صندلی داغ شماره 8 با حضور کاربر فعال انجمن دختری برای تمام فصول salamt تونستی بیا منو جزغاله کن البته اگه تونستی(هرسوالی داشتید در خدمتم بدون هیچ کم کاستی) منتظرحضور گرمتون هستم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده