Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یک بار دیگه تکرار میکنم ادمینه اگه خودش نباشه حدس دومی من ادمینه حالا هر کدومش شد به من خبر بدید 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یک بار دیگه تکرار میکنمادمینه اگه خودش نباشه حدس دومی من ادمینه حالا هر کدومش شد به من خبر بدید آره اول هر صفحه بيا تكرار كن 4 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یک بار دیگه تکرار میکنمادمینه اگه خودش نباشه حدس دومی من ادمینه حالا هر کدومش شد به من خبر بدید آره هی بیا خود شیرینی کن:w00: هرچی نداشته باشه امتیاز که برات داره 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آرههی بیا خود شیرینی کن:w00: هرچی نداشته باشه امتیاز که برات داره آره هيش كسي مثه من دست و دل باز تو امتياز دادن نيس راحت باشيد،حسابي كيف كنيد اون 5 امتيازه رو هم نگيريد، از بغلش شونصد تا در ميارين 3 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ چقدر شبیه باجناق منه فکر کنم حمید (A1000A) باشه 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من كه جديدم:icon_pf (44):سلام نميشناسم كسي رو:icon_pf (34): ولي اگه آرمين ميگه باباشه خب حتما باباشه ديگه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آرههی بیا خود شیرینی کن:w00: هرچی نداشته باشه امتیاز که برات داره آره هيش كسي مثه من دست و دل باز تو امتياز دادن نيس راحت باشيد،حسابي كيف كنيد اون 5 امتيازه رو هم نگيريد، از بغلش شونصد تا در ميارين حالا که اینطوریه من از نظرم بر میگردم ادمینه یه کلام ختم کلام 2 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ چقدر شبیه باجناق منهفکر کنم حمید (A1000A) باشه 5 امتیاز مرحله بعد من كه جديدم:icon_pf (44):سلامنميشناسم كسي رو:icon_pf (34): ولي اگه آرمين ميگه باباشه خب حتما باباشه ديگه بگو منم :w139: 4 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ 5 امتیازمرحله بعد اخ جون پس درست گفتم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ 5 امتیازمرحله بعد بگو منم :w139: نخيرم قبول نيست:w00::w00: من الان فهميدم اينه 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ حالا که اینطوریه من از نظرم بر میگردمادمینه یه کلام ختم کلام يه بار ديگه تكرار كني Game Over ميشي [/b] نخيرم قبول نيست:w00::w00: من الان فهميدم اينه نكنه توام ميخواي Game Over بشي؟ 5 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ يه بار ديگه تكرار كني Game Over ميشي نكنه توام ميخواي Game Over بشي؟ خشانت 5 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آره هيش كسي مثه من دست و دل باز تو امتياز دادن نيس راحت باشيد،حسابي كيف كنيد اون 5 امتيازه رو هم نگيريد، از بغلش شونصد تا در ميارين خب تا حالا دو تاشو بهم دادی:167: بیا اون پونصدو نودو هشت تای دیگه رو هم بده:w00: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ يه بار ديگه تكرار كني Game Over ميشي نكنه توام ميخواي Game Over بشي؟ می خواستم تاکید کرده باشم حالا میخوای منو حذف کنی که اون 5 امتیاز به من نرسه هاااا 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ خشانت نه خشونتم كجا بود، من به اين ماهي خب تا حالا دو تاشو بهم دادی:167:بیا اون پونصدو نودو هشت تای دیگه رو هم بده:w00: خودت بيا هي اينجا حدس بزن تا امتياز بدم بهت :brodkavelarg: می خواستم تاکید کرده باشمحالا میخوای منو حذف کنی که اون 5 امتیاز به من نرسه هاااا خب به من چه! من كه نخواستم حذفت كنم گفتم هي تاكيد ميكني، آخر اگه غلط باشه، ديگه به جاي اينكه هي بسوزي بري دوباره شروع كني، گيم آور ميشي... سعي كن بري مرحله بعد [/color] 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خانومی کجا بودی تو؟؟؟ خیل یوقته ندیده بودمت 3 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخانومی کجا بودی تو؟؟؟ خیل یوقته ندیده بودمت همین دورو برا :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده