Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان و همراهان صمیمی برنامه,من دیگه دارم میرم. لطفا 5 امتیازمو بریزید به شماره حسابم! شب میام چک میکنم.... فیلاً ! :icon_pf (44): باشه اگه گیرم اومد به تو هم میدم 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اين هم پروفايل ايليا براي تمام كساني كه به من تهمت زدند . :w00: iliya :banel_smiley_4: به خدا خيلي پررويي اما از همين تريبون جلوي همه اعلام ميكنم بلايي سرت ميارم كه مرغاي آسمون به حالت خون گريه كنن! 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ به خدا خيلي پررويي اما از همين تريبون جلوي همه اعلام ميكنم بلايي سرت ميارم كه مرغاي آسمون به حالت خون گريه كنن! خشن 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اين هم پروفايل ايليا براي تمام كساني كه به من تهمت زدند . :w00: iliya :banel_smiley_4: خشن بايد با مارمولكايي امثال ايليا اينطور برخورد كرد 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ به خدا خيلي پررويي اما از همين تريبون جلوي همه اعلام ميكنم بلايي سرت ميارم كه مرغاي آسمون به حالت خون گريه كنن! به شرافتم قسم تو این مهم تنهاااااااااااات نمیزارم.....:167: :167: :167: :167: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ بايد با مارمولكايي امثال ايليا اينطور برخورد كرد حالا من که نمی دونم چی به چیه ولی باشه منم هستم:167: 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ فقط الان اين شكلك ميتونه احساس منو منتقل كنه . سفير صلح دربار كجااااااااايي 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ به شرافتم قسم تو این مهم تنهاااااااااااات نمیزارم.....:167: :167: :167: :167: حالا چرا قسم میخوری؟؟؟ باور کردیم عزیزم:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ فقط الان اين شكلك ميتونه احساس منو منتقل كنه . سفير صلح دربار كجااااااااايي بچه هاااااا یه سوال جدید دارم......:icon_redface: این سفیر صلح دربار کیهههه؟؟؟؟:ws3: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ فقط الان اين شكلك ميتونه احساس منو منتقل كنه . سفير صلح دربار كجااااااااايي کسی منو صدا کرد؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ حالا چرا قسم میخوری؟؟؟باور کردیم عزیزم:icon_pf (44): فقط جو دادن به موضوع بود....:girl_blush2::girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ بچه هاااااا یه سوال جدید دارم......:icon_redface: این سفیر صلح دربار کیهههه؟؟؟؟:ws3: اوهوم کی بود منو مورد خطاب قرار داد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ فقط الان اين شكلك ميتونه احساس منو منتقل كنه . سفير صلح دربار كجااااااااايي هیچکس نمیتونه دست از پا خطا کنه چون با من طرفه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ هیچکس نمیتونه دست از پا خطا کنه چون با من طرفه نه دیگه اینجا یه سفیر بیشتر نیست اونم منم تو احتمالا نمونه چینی من هستی تقلبی هستی 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ حالا من که نمی دونم چی به چیهولی باشه منم هستم:167: اي ول، به عنوان اولين همراه در قتل ايليا مارمولكه ثبت نام كردي :shad: فقط الان اين شكلك ميتونه احساس منو منتقل كنه . سفير صلح دربار كجااااااااايي يه سفير صلحي بهت نشون بدم كه كيف كني :167: بچه هاااااا یه سوال جدید دارم......:icon_redface: این سفیر صلح دربار کیهههه؟؟؟؟:ws3: :w00: كچلمون كردي با اين سواالا :w00: اصن اسمت چيه كچل؟ :w00: 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ هیچکس نمیتونه دست از پا خطا کنه چون با من طرفه یا ابالفضل این دیگه از کجا پیداش شد......؟؟؟؟؟:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ هیچکس نمیتونه دست از پا خطا کنه چون با من طرفه آخه این چه سفیر صلحیه که اسم امپراطورش رو هم نمیدونست:ws3::ws3: 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ به خدا خيلي پررويي اما از همين تريبون جلوي همه اعلام ميكنم بلايي سرت ميارم كه مرغاي آسمون به حالت خون گريه كنن! به شرافتم قسم تو این مهم تنهاااااااااااات نمیزارم.....:167: :167: :167: :167: حالا من که نمی دونم چی به چیهولی باشه منم هستم:167: لشكرياااااااااان دربار را نزدمان بياوريد .. نايب السطنه را هم بخوانيد .. سفيرمان كجاست ؟؟ اين رعايا ما را به سخره گرفته اند و از عطوفت ما عليه ما استفاده مي برند . به راستي كه هنوز نمي داند در مقابل كه چونان گستاخي روا داشته اند . [FLASH=width=0.2 heigh=0.003] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ لشكرياااااااااان دربار را نزدمان بياوريد .. نايب السطنه را هم بخوانيد .. سفيرمان كجاست ؟؟ اين رعايا ما را به سخره گرفته اند و از عطوفت ما عليه ما استفاده مي برند . اينان نمي داند در مقابل كه سخن چنين آوردند . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینکه جومونگه 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اي ول، به عنوان اولين همراه در قتل ايليا مارمولكه ثبت نام كردي :shad: يه سفير صلحي بهت نشون بدم كه كيف كني :167: :w00: كچلمون كردي با اين سواالا :w00: اصن اسمت چيه كچل؟ :w00: من کچلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:ws44::cryingf:هیشکی منو دوس ندالههههههههه:pichak29::viannen_38: :viannen_38: منم که میخواستم تو قتل ایلیا کمکت کنم زودتر از اسماعیل.......:w00::w00::w00: در ضمن تکلیف اون سفیرم مشخص کنید ما بریم.......:ws37::ws3: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده