Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ این ایلیا کیه!!!!؟؟؟:banel_smiley_4: چرا همه گیر دادن به ایلیا!!!!؟؟؟:w00::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ايليا اين بچه از دست رفت بيا خودت رو لو بده :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:مگه دستم بهتون نرسه...... 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ایلیا همون قاصدکه اینم سرکاریه؟؟؟؟؟:w00::w00: قاصدک مگه دختر نیست..... توشهر ما که ایلیا اسم پسره.....:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ میاد الان ! ایلیا .... بابایی ... ایلیا میاد الان ! این دندونای تو با روح وروان من بازی میکنه!!!!!:icon_pf (34)::167::167: 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من یه ورزشکار میشناسم اسمش حمید های سیستمه اون نیست؟:thk: راستی بچه ها این ایلیا ایلیا که میگن کیه واقعا؟!!!!! جدا برای من جای سوال شده!! 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اینم سرکاریه؟؟؟؟؟:w00::w00: قاصدک مگه دختر نیست..... توشهر ما که ایلیا اسم پسره.....:banel_smiley_4: ایلیا ببین اینا چی میگن:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من یه ورزشکار میشناسم اسمش حمید های سیستمهاون نیست؟:thk: راستی بچه ها این ایلیا ایلیا که میگن کیه واقعا؟!!!!! جدا برای من جای سوال شده!! روحه, شما جدی نگیر!!!! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااه حتما باید بگم اسم من تو شناسنامه ایلیاست؟ کی اولش ل وداد؟ ایلیا منم 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ شادمهرباز.میلاد.اسماعیل.حسین تی...نیست!!!100%مطمئن باشین!!!:banel_smiley_4: من خودم رو لو میدم فقط به همکار مدیر روابط عمومی پیزی نگید (مموشک) 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ایلیا ببین اینا چی میگن:ws28::ws28: اینا به درخت میگن مهندس مملکت.....:w00::icon_pf (34)::ws46::w00: این جا آدم نشسته......:167::167::167::167: 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ایلیا همون قاصدکه جاااااااااااااااااااااااااانم ؟؟؟!!!! :jawdrop::jawdrop: :icon_pf (34)::icon_pf (34): [FLASH=width=0.2 heigh=0.1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من یه ورزشکار میشناسم اسمش حمید های سیستمهاون نیست؟:thk: راستی بچه ها این ایلیا ایلیا که میگن کیه واقعا؟!!!!! جدا برای من جای سوال شده!! فرناز جون از شما دیگه توقع نداشتم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ این ایلیا کیه!!!!؟؟؟:banel_smiley_4:چرا همه گیر دادن به ایلیا!!!!؟؟؟:w00::icon_gol: پس به کی گیر بدن؟؟؟ به من؟؟ به تو؟؟ خوب دیواری از ایلیا کوتاه تر نیست ولی خداییش ایلیا کیه؟؟؟ منم نمیشناسمش که 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ حدس بچه ها تا بدين لحظه این ایلیا بیده...بابایی منه... به نظر من مهندس جاوید خودمون باشند......... shadmehrbaz یا sarbaz121 از روش مهندسی معکوس میشه استفاده کرداینجا 9074 تا کابر داره حدود 20-30 نفر رو من دیدم که شبیه این نیستند میمونه 9054:ws52: 2 نفر هم عکس خودشونو گذاشتند آواتارشون میمونه 9052 یه سری هم که هیچی دخترا هم به کنار بقیه هم چیز اونا هم اینطور میمونه دو نفر یکیش Iman-Emperatour هست احتمالا خودشه راهمایی کننننننننننننننن از ایناست که تو مهندسان هم هست؟ حس میکنم ادمینه ایشون یا ایلیا یا آقای جمالی هستند چه آقای با شخصیتی بابا!!:62izy85:فک کنم الان حداقل 3 تا بچه رو شاخش داره!:2rqfst4: من میگم همین ارمین چون اولین پستی که پسر بود و تشکر رو زد و اولین پستی که داد اونه! یا شاید هم میلاد کپک باشه شاید!:2525s: ایلیا هم اصلا نیست چون اون الان داره تازه میره دانشگاه و sarbaz 121 هم نیست چون عکسشو من دیدم اصلا نمی تونه باشه...:2rqfst4::2rqfst4::shad::shad: نمیدونم چرا منم تا دیدمش یاد ادمین نه محمد افتادم.....:icon_pf (34):شاید به خاطر اینکه این حسو:banel_smiley_52::banel_smiley_52: تو دیدار اول جفتشون داشتم.....:icon_pf (34): RezaMTJAME نی؟؟؟؟؟؟؟ نظر من رضا و ایمانه ولی چون اینا رو قبلاً بچه ها گفتن باید دوتا اسم دیگه رو بگم که یه فایده ای داشته باشه از اونجایی که حدسی نمیتونم بزنم فقط میگم این برچسبا رو درست کنین :w00: یه راهنمایی هم به بچه ها بکنم. من نیستم من کلاً اینها رو مد نظر دارم......... 1- مهندس جاوید 2- این ایلیا خیلی مشکوک میزنه. اصلاً ایلیاست..... شادمهرباز.میلاد.اسماعیل.حسین تی...نیست!!!100%مطمئن باشین!!!:banel_smiley_4: من یه ورزشکار میشناسم اسمش حمید های سیستمهاون نیست؟:thk: راستی بچه ها این ایلیا ایلیا که میگن کیه واقعا؟!!!!! جدا برای من جای سوال شده!! 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ فرناز جون از شما دیگه توقع نداشتم از خودتون چی؟ توقع داشتین؟؟ 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااهحتما باید بگم اسم من تو شناسنامه ایلیاست؟ کی اولش ل وداد؟ ایلیا منم من اعثاب معثاب ندارمااااا:ws46::ws46: 4 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااهحتما باید بگم اسم من تو شناسنامه ایلیاست؟ کی اولش ل وداد؟ ایلیا منم نخیر, ایلیا منم! (یاده حاج رسول رستگاری افتادم!) 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ خوشگلا بايد برقصن مموشا بايد برقصن :w31::w31::w31::w31: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده