قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ فقط یه رهنمایی ؟!!!! بگین اصلا دختره یا پسره؟! :ws28: سارا جان قربونت رحم كن، اين مسابقه ي تشخيص هويته نه تشخيص جنسيت دخترم !! 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ فقط یه رهنمایی ؟!!!! بگین اصلا دختره یا پسره؟! :ws28: معلومه دیگه دختره عینک نداره تازه ریش هم نداره حالا بگو کیه؟ 4 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ لطفا 5 امتیاز منو بدید میخوام برم! ادمین جان, ماشاالله چه جوونیا! ادمین ما تو شرکت, خیلیم پیره! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا منم تا دیدمش یاد ادمین نه محمد افتادم.....:icon_pf (34): شاید به خاطر اینکه این حسو:banel_smiley_52::banel_smiley_52: تو دیدار اول جفتشون داشتم.....:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ امتیاز منم بدید کار دارم باید برم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ RezaMTJAME نی؟؟؟؟؟؟؟ نه اشتباه کردی سوختی 2 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سارا جان قربونت رحم كن، اين مسابقه ي تشخيص هويته نه تشخيص جنسيت دخترم !! خوب سوال پرسیدم ..... مگه چیه؟! معلومه دیگهدختره عینک نداره تازه ریش هم نداره حالا بگو کیه؟ حدس میزدم :ws28: عینک رو ولی خوب اومدین هاااا :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ نظر من رضا و ایمانه ولی چون اینا رو قبلاً بچه ها گفتن باید دوتا اسم دیگه رو بگم که یه فایده ای داشته باشه از اونجایی که حدسی نمیتونم بزنم فقط میگم این برچسبا رو درست کنین :w00: یه راهنمایی هم به بچه ها بکنم. من نیستم 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ نظر من رضا و ایمانه ولی چون اینا رو قبلاً بچه ها گفتن باید دوتا اسم دیگه رو بگم که یه فایده ای داشته باشه از اونجایی که حدسی نمیتونم بزنم فقط میگم این برچسبا رو درست کنین :w00: یه راهنمایی هم به بچه ها بکنم. من نیستم حالا ادمین خودشون تشریف آوردن که تبرئه بشه نه عزیزم عکس مال شخص خودتونه شک ندارم افکار عمومی رو منحرف نکنید 4 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ جااااااااان ؟! ايمان جان حالا مي خواي بگي من نيستم چرا مي زني تو سر مال ؟! خوب میخواستم کار بچه ها راحت تر باشه واسه تشخیص منو نکشاشتباه کردم چرا میزنی؟؟ باشه,:wubpink: 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم دو سوال : 1) آیا مدیره ؟ 2) آیا رشته اش چیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ نظر من رضا و ایمانه ولی چون اینا رو قبلاً بچه ها گفتن باید دوتا اسم دیگه رو بگم که یه فایده ای داشته باشه از اونجایی که حدسی نمیتونم بزنم فقط میگم این برچسبا رو درست کنین :w00: یه راهنمایی هم به بچه ها بکنم. من نیستم ممنون از راهنماییت مدیر جون. بی زحمت یه راهنمایی دیگه بکن و بگو پس کیه؟ :دی 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من کلاً اینها رو مد نظر دارم......... 1- مهندس جاوید 2- این ایلیا خیلی مشکوک میزنه. اصلاً ایلیاست..... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ خوب سوال پرسیدم ..... مگه چیه؟! حدس میزدم :ws28: عینک رو ولی خوب اومدین هاااا :ws28: خودم میدونم من کلا آدم شوخی هستم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من فقط خواستم راهنمایی کنم. عکس من تو لابلای یکی از تاپیکای پرطرفدار قدیمی هست :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دو سوال : 1) آیا مدیره ؟ 2) آیا رشته اش چیه ؟ آیا کیه؟؟ آیا اصلا اینجا کاربر سایته؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها نظراتتون رو بگيد ميام همه رو ميخونم بعد اگه لازم بود راهنمايي هم ميكنم فقط كسي راهنمايي نكنه از خودش :w00::w00::w00: 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ببخشید یه سوال.... ایلیا کیه؟؟؟؟ چرا اینقد همه بهش گیر میدن؟؟؟ این شد 2تا!!!! 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من فقط خواستم راهنمایی کنم. عکس من تو لابلای یکی از تاپیکای پرطرفدار قدیمی هست :icon_pf (34): به هر حال اگه شما نباشید، 100 % خودتونید یکی از این حالات حتما اتفاق میفته!!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده