رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ راستی جا داره از محسن_دی عزیز تشکر بعمل بیارم بابت تشکراتش! اومدم دیدم بارانی از امتیاز بر سرم باریدن گرفته و اینا!:eyepopping: کلی مرسی محسن! :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ خب دوستان!زمان زیادی از آخرین حضور من در جمع صمیمی شما میگذره! اومدم تا بار دیگر, فریاد برآورم که شخص مورد نظر پیمانه و لا غیر! :wubpink: 5 امتیاز هم زیاد مهم نیست! مهم این حس شیشم منه! نچ پیمان هم نیست.پیمان کچله 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ نچ پیمان هم نیست.پیمان کچله نخیر! کچلم نیست! مو داره! تو پیج اول این تاپیک هست, برو عکسشو ببین! 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ادمين پ.ن1: بشهها من دارم ميرم فعلا، تاپيك رو شولوخ پولووخ نكنيدااااااااااا :w00::w00: پ.ن2:به خاطر حجم زياد اسپمها از اين به بعد هر نوع راهنمايي يا عكس اضافه رو به پست اول اضافه ميكنم:shad:[/QUOT بسپار دست من خيالت راحــــــــت من مواظبشونم :167::167: بهش میگممنظورت این بود که من اسپم میکنم؟؟؟:167: بچه ها راست میگه دیگه اسپم نکنید :167::167: خب دوستان!زمان زیادی از آخرین حضور من در جمع صمیمی شما میگذره! اومدم تا بار دیگر, فریاد برآورم که شخص مورد نظر پیمانه و لا غیر! :wubpink: 5 امتیاز هم زیاد مهم نیست! مهم این حس شیشم منه! پيشنهاد ميدم حس شيشمت رو بندازي دور همين الان :ws47: 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ پيشنهاد ميدم حس شيشمت رو بندازي دور همين الان :ws47: جریانه اون جوجه هه و آخر پاییز و شمارش رو این چیزا رو شنیدی؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ادمين پ.ن1: بشهها من دارم ميرم فعلا، تاپيك رو شولوخ پولووخ نكنيدااااااااااا :w00::w00: پ.ن2:به خاطر حجم زياد اسپمها از اين به بعد هر نوع راهنمايي يا عكس اضافه رو به پست اول اضافه ميكنم:shad: :w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ :w00::w00: خودم دیدم که بهتون توهین کرد بزنش :167: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها من میگم ادمینه!!! شما چی میگید؟؟ موافقید؟؟ 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ بچه هامن میگم ادمینه!!! شما چی میگید؟؟ موافقید؟؟ یا ادمین یا پیمان! ولی در درجه اول خوده پیمانه و لا غیر! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: چرا کسی نیست؟؟؟ 1 ساعت نبودم الان کسی اینجا نیست مثل اینکه دلیل اینکه اونجا شلوغه فقط و فقط من هستم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یا ادمین یا پیمان! ولی در درجه اول خوده پیمانه و لا غیر! ولی نظر من اینه یا ادمینه یا ادمین بیشتر نظرم رو دومیه تا اولی:ws2: 4 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ادمین:w42: ادمینه:shad: :w330:من بردم :icon_pf (19): 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ادمین:w42:ادمینه:shad: :w330:من بردم :icon_pf (19): نفر اول من گفتم :167: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:چرا کسی نیست؟؟؟ 1 ساعت نبودم الان کسی اینجا نیست مثل اینکه دلیل اینکه اونجا شلوغه فقط و فقط من هستم دوس داری بیام از اون سوالای صفه اول بپرسم شولوخ کنم اینجارو؟؟!؟؟!:167: :167: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ دوس داری بیام از اون سوالای صفه اول بپرسم شولوخ کنم اینجارو؟؟!؟؟!:167: :167: خیلی دوست دارم بگم آره ولی الان دیگه خوابم میاد چرا اینقد دیر اومدی؟؟؟؟:167: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی دوست دارم بگم آرهولی الان دیگه خوابم میاد چرا اینقد دیر اومدی؟؟؟؟:167: خیلییییی دلت بخواد......:167: تو بگو اره ببین من میمونم یا نه؟؟؟ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ من برم بخوابم دیگه :icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ خیلییییی دلت بخواد......:167: تو بگو اره ببین من میمونم یا نه؟؟؟ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: خوب آره 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ خوب آره شب بخیر+ خوابای دوران چارلی چاپلین(سیا سفید) :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ شب بخیر+ خوابای دوران چارلی چاپلین(سیا سفید) :banel_smiley_4: شب شما هم بخیر از اون کابوسای خفن ببینی الهی:banel_smiley_4: از اونایی که تو فیلما طرف از خواب میپره تا عرق کرده و نفس نفس میزنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده