mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ مسابقه تشخيص هويت شماره هفت :shad: اينبارم عسك يه نفر ديگه رو داريم،از كسانيكه عسك ايشون رو قبلا ديدن خواهشا شلوخ نكنن، بذارم مسابقه روال خودشو طي كنه :shad: هر كي كه قبلا ديده لو بده من ميدونم و اون :w00: 20 امتياز منفي هم براش در نظر گرفته ميشه :w00::brodkavelarg::w00: قواعد مسابقه: 1- دقت کنین دوستان که طی مسابقه شما فرصت دارید فقط 2 تا اسم ارائه بدید. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بود هم باشه 3- تو راهنمایی ها یه کوشوووووولو ممكنه دلم بخواد اذيت كنم :shad: عشقم ميكشه ، دوست دارم :shad: :shad: 4- جاييزه مسابقه 5 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد :shad: 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جورااييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- زود باشيد برام عسك بفرستيد، يالااااااااااااااااا :w00::w00: براي مسابقههاي بعدي :w00: 8- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! 9- عكساتون رو توي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آپلود كنيد والبته با حجم كم!!!!!! اينم عسكه منتخب امروز :shad: اينو توي يه سرور ديگه آقا اسماعيل زحمت كشيد آپ كرد براي كسايي كه نميبينن اينم چند نمونه عسكاي ديگه اش :shad: اينجا هم نيني بوده هاااا :shad: و اما راهنماييها!! 1- ايشون آقاي باشخصيتي هستن كه همين الان آماده به ازدباجن :shad: 2- من خودم فك نميكردم سنش اينطوري باشه، فك كردم كوشووولوووئه :shad: 3- ايشون ورزشكارم تشريف دارن:shad: 4- آديداس پوشم هستن :shad: 5- فعلا راهنماييم نمياد :shad: 6- ايشون 23 سال بيشتر ندارن!! 7- اين دفه بر خلاف دفه هاي قبلي اصلا مشهدي نيس ايشون 8- يه شخصيت طفلكيه 9- كارش خيلي با عدد و ارقامه!!! راستي صاحب عكس خودشو نياد تابلو كنه توي پروفايلم يا هر جاي ديگه 33 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ این ایلیا بیده... بابایی منه... 10 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من که هیشکیو نیشناسم قبلا کیا تو مسابقه بودن 9 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر من مهندس جاوید خودمون باشند......... 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی کی میتونه باشه یکی از بچه های انجمنه. 9 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من که هیشکیو نمیشناسم و نمیدونم تاحالا کیا تو مسابقه شرکت کرده بودن! ولی از راهنمایی ها مشخصه که ایشون مدیر هستن!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ از روش مهندسی معکوس میشه استفاده کرد اینجا 9074 تا کابر داره حدود 20-30 نفر رو من دیدم که شبیه این نیستند میمونه 9054:ws52: 2 نفر هم عکس خودشونو گذاشتند آواتارشون میمونه 9052 یه سری هم که هیچی دخترا هم به کنار بقیه هم چیز اونا هم اینطور میمونه دو نفر یکیش Iman-Emperatour هست احتمالا خودشه راهمایی کننننننننننننننن از ایناست که تو مهندسان هم هست؟ 11 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ مسابقه تشخيص هويت شماره هفت :shad: اينبارم عسك يه نفر ديگه رو داريم،از كسانيكه عسك ايشون رو قبلا ديدن خواهشا شلوخ نكنن، بذارم مسابقه روال خودشو طي كنه :shad: هر كي كه قبلا ديده لو بده من ميدونم و اون :w00: 20 امتياز منفي هم براش در نظر گرفته ميشه :w00::brodkavelarg::w00: قواعد مسابقه: 1- دقت کنین دوستان که طی مسابقه شما فرصت دارید فقط 2 تا اسم ارائه بدید. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بود هم باشه 3- تو راهنمایی ها یه کوشوووووولو ممكنه دلم بخواد اذيت كنم :shad: عشقم ميكشه ، دوست دارم :shad: :shad: 4- جاييزه مسابقه 5 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد :shad: 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جورااييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- زود باشيد برام عسك بفرستيد، يالااااااااااااااااا :w00::w00: براي مسابقههاي بعدي :w00: 8- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! 9- عكساتون رو توي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آپلود كنيد والبته با حجم كم!!!!!! اينم عسكه منتخب امروز :shad: و اما راهنماييها!! 1- ايشون آقاي باشخصيتي هستن كه همين الان آماده به ازدباجن :shad: 2- من خودم فك نميكردم سنش اينطوري باشه، فك كردم كوشووولوووئه :shad: 3- ايشون ورزشكارم تشريف دارن:shad: 4- آديداس پوشم هستن :shad: 5- فعلا راهنماييم نمياد :shad: راستي صاحب عكس خودشو نياد تابلو كنه توي پروفايلم يا هر جاي ديگه حس میکنم ادمینه 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ایشون یا ایلیا یا آقای جمالی هستند 7 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ چه آقای با شخصیتی بابا!!:62izy85: فک کنم الان حداقل 3 تا بچه رو شاخش داره!:2rqfst4: من میگم همین ارمین چون اولین پستی که پسر بود و تشکر رو زد و اولین پستی که داد اونه! یا شاید هم میلاد کپک باشه شاید!:2525s: ایلیا هم اصلا نیست چون اون الان داره تازه میره دانشگاه و sarbaz 121 هم نیست چون عکسشو من دیدم اصلا نمی تونه باشه...:2rqfst4::2rqfst4::shad::shad: 5 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ از روش مهندسی معکوس میشه استفاده کرداینجا 9074 تا کابر داره حدود 20-30 نفر رو من دیدم که شبیه این نیستند میمونه 9054:ws52: 2 نفر هم عکس خودشونو گذاشتند آواتارشون میمونه 9052 یه سری هم که هیچی دخترا هم به کنار بقیه هم چیز اونا هم اینطور میمونه دو نفر یکیش Iman-Emperatour هست احتمالا خودشه راهمایی کننننننننننننننن از ایناست که تو مهندسان هم هست؟ من دفعه قبل عکسم بود بی تربیت! :w00: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ چه آقای با شخصیتی بابا!!:62izy85:فک کنم الان حداقل 3 تا بچه رو شاخش داره!:2rqfst4: من میگم همین ارمین چون اولین پستی که پسر بود و تشکر رو زد و اولین پستی که داد اونه! یا شاید هم میلاد کپک باشه شاید!:2525s: ایلیا هم اصلا نیست چون اون الان داره تازه میره دانشگاه و sarbaz 121 هم نیست چون عکسشو من دیدم اصلا نمی تونه باشه...:2rqfst4::2rqfst4::shad::shad: پس خودتی من شناختمش 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ به به .. به به سلاملكم .. سلاملكم .. خوب هستييين .. چرا هميشه اينقدر به منه بيچاره مشكوكين .. ايشون چاق هم تشريف دارنا 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من دفعه قبل عکسم بود بی تربیت! :w00: منو نکش اشتباه کردم چرا میزنی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اصلا" من نمی دونم قبل از اینکه پیداش کنم ، خودش بیاد خودش رو معرفی کنه 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ایلیا هم اصلا نیست چون اون الان داره تازه میره دانشگاه sarbaz 121:2rqfst4::2rqfst4::shad::shad: جااااااااان ؟! ايمان جان حالا مي خواي بگي من نيستم چرا مي زني تو سر مال ؟! 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ شخص شخیص ادمین هستن و لا غیر! منم موافقم ادمینه شک نکنید نظر قطعی من: ادمین 4 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ فقط یه رهنمایی ؟!!!! بگین اصلا دختره یا پسره؟! :ws28: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده