sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ در واقع از نظرمن می تونه چندین دلیل داشته باشه:-مشکلات جامعه و محل اشتغال و سر درگمی جوانان امروز... -فقط یه بهونه بوده و شاید دلایل زیادی از داخل منجر به همچین طلاقی شده... -این حرکت از طرف خانومش واقعاً از لحاظ روانی به بن بست رسونده... و... من که کلا اعتقادم اینه دیگه بعد ازدواج من وجود نداره ما وجود داره. چرا باید کارایی رو که باعث آزار همسرمون هست انجام بدیم در حالی که خواسته غیرمنطقی هم نداره؟ همه خودخواه شدن یه جورایی. ازدواجای الان بیشتر شبیه معامله است هر کس به فکر نفع شخصی خودشه 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ عملا شما پسرا که منتظر جنیفر لوپز نیستید؟ پسرا هم یکی رو میخوان هیکل جنیفر اخلاق فاطمه زهرا همین خود شما با خودت رو راست باش ملاکات چیه؟ پسره میشینه میگه یه زن میخوام کدبانو ؛ شاغل ؛ خوش هیکل خوشگل...یکی نیست بگه کدبانو کجا میره شاغل کجا میره آخه وینا جون شایعه شده پسرا تعدادشون کم شده و خشکسالی اومده و از این حرفا آقایونم اعتماد به نفسشون سقف رو رد کرده داره میرسه به آسمون! ولی برین تحقیق کنین سازمان آمار شما رو گذاشته سرکار 4 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ من که کلا اعتقادم اینه دیگه بعد ازدواج من وجود نداره ما وجود داره. چرا باید کارایی رو که باعث آزار همسرمون هست انجام بدیم در حالی که خواسته غیرمنطقی هم نداره؟ همه خودخواه شدن یه جورایی. ازدواجای الان بیشتر شبیه معامله است هر کس به فکر نفع شخصی خودشه متأسفانه همین طور هست که فرمودین... مسئله ی "ما" خیلی مهمه... در واقع اون چیزی که باعث جذب تو به طرف مقابلت میشه...تفاوت های دو فرده نه شباهت ها!این هم از موضوعاتیه که باعث مشکل میشه...بعد از ازدواج به جای لذت بردن از تفاوت ها...دنبال شباهت های همدیگه هستین در حالی که از یاد بردین تفاوت باعث ازدواج دو شخص شده... فرضاً پسری میبینه که دختری شاغله...تو ذهنش میگه چه جالب!!!مجذوب میشه و ازدواج می کنن...بعد از ازدواج میگه نباید کار کنی خانوم!!!غافل از اینکه تفاوت ایده اولیه و ثانویه باعث جذب شده! رفته رفته خانوم زده میشه...آقا پسره هم همینطور و بن بست. البته من فقط مثال زدم شاغل بودن خانم رو...شاخص های رفتاری که متفاوت با روحیه دو شخص اند باعث ازدواج میشن نه مشابهت ها...این رو پیدا کنین 70% زندگی سهل میشه... برای همین میگن نیمه ی گم شده...که مکمل طرف دومه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ آخه وینا جون شایعه شده پسرا تعدادشون کم شده و خشکسالی اومده و از این حرفا آقایونم اعتماد به نفسشون سقف رو رد کرده داره میرسه به آسمون! ولی برین تحقیق کنین سازمان آمار شما رو گذاشته سرکار والا اخه میبینم انتخاباشونااا از داداش خودم بگیر هم اجتماعی باشه هم شاغل نباشه بعد ما نفهمیدیم چجوری تو اجتماع باشه ؛اگه شاغلم باشه جایی نباشه مرد باشه بعد پرستار ارایشگر م نباشه جالب بود در کل درسته پول و براد پیت و جنیفر لوپز خوشبختی نمیارن... اما حضور هر سه مورد تا اندکی لازمه... مثلاً همین "ب" و "پ" و "ج" از موارد مذکور بسه... فقط زندگی رو نباید سخت گرفت... و باید خیلی تلاش کرد یه بنده خداییمیگفت قبل ازدواج تا میتونی سخت بگیر بعدش چشماتو ببند من می خام اینطوری باشه:متین با شخصیت پر انرژی مهربان کمی هم فروتن و اگر شد تحصیلکرده...((تحصیلکرده بودن برام مهم نیست)) نمی خاد جنیفر باشه....جنیفر واقعا زشته فقط اندامش hot هست همین. 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ والااخه میبینم انتخاباشونااا از داداش خودم بگیر هم اجتماعی باشه هم شاغل نباشه بعد ما نفهمیدیم چجوری تو اجتماع باشه ؛اگه شاغلم باشه جایی نباشه مرد باشه بعد پرستار ارایشگر م نباشه انگار قصد عاشقی نداریم ما. همه زندگیمون باید رو حساب کتاب باشه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ پ انگار قصد عاشقی نداریم ما. همه زندگیمون باید رو حساب کتاب باشه آدما یبار عاشق میشن بعد که نمیرسن حسابگر میشن سعی میکنن رو انتخاباشون سخت گیر باشم 6 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ پ آدما یبار عاشق میشن بعد که نمیرسن حسابگر میشن سعی میکنن رو انتخاباشون سخت گیر باشم دیگه باید عشقای دوره نوجوونی رو فراموش کنیم اونا کلا برا نرسیدن بود این سخت گیری لذت زمان حال رو از بین میبره. حالا سخت گیرم باشن رو اخلاق و اینا یه چیزی سخت گیری رو ظاهر و موقعیت مالی طرف مقابل ما رو به عشق واقعی نمیرسونه 4 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ والااخه میبینم انتخاباشونااا از داداش خودم بگیر هم اجتماعی باشه هم شاغل نباشه بعد ما نفهمیدیم چجوری تو اجتماع باشه ؛اگه شاغلم باشه جایی نباشه مرد باشه بعد پرستار ارایشگر م نباشه داداشتون تو مایه های برادرخانوممه!!! اونم همچین شرایطی برای ازدواجش گذاشته بود...البته به من گفت چرا!!!...گفت روم نمیشه بگم نمیخوام ازدواج کنم واسه همین مغز خانواده رو تو انتخاب به چالش کشیدم!!! فکر کنم برادر شمام روش نمیشه بگه نمیخوام مثل اینه که بگی فنری رو بکشین در عین حال طول فنر تفاوتی نکنه ! نمیشه که 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ دیگه باید عشقای دوره نوجوونی رو فراموش کنیم اونا کلا برا نرسیدن بود این سخت گیری لذت زمان حال رو از بین میبره. حالا سخت گیرم باشن رو اخلاق و اینا یه چیزی سخت گیری رو ظاهر و موقعیت مالی طرف مقابل ما رو به عشق واقعی نمیرسونه نه منظورم این نیست ببین یکی هفت سال عاشق دختریه بعد دختره دورش میزنه از این آدم نمیشه توقع داشت عاشق بشه این دیگه حسابگر میشه تو انتخابای بدیش میترسه داداشتون تو مایه های برادرخانوممه!!! اونم همچین شرایطی برای ازدواجش گذاشته بود...البته به من گفت چرا!!!...گفت روم نمیشه بگم نمیخوام ازدواج کنم واسه همین مغز خانواده رو تو انتخاب به چالش کشیدم!!! فکر کنم برادر شمام روش نمیشه بگه نمیخوام مثل اینه که بگی فنری رو بکشین در عین حال طول فنر تفاوتی نکنه ! نمیشه که اینو که ما میدونیم این زن بگیر نیست داره ما رو دق میده 4 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ اینو که ما میدونیم این زن بگیر نیست داره ما رو دق میده خدا بهتون صبر بده...یه موردشم که دارم از نزدیک می بینم...:icon_pf (34): پسر بعضیا آدمو بد جوری می پیچونن!!!/// واقعاً سخته 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ نه منظورم این نیستببین یکی هفت سال عاشق دختریه بعد دختره دورش میزنه از این آدم نمیشه توقع داشت عاشق بشه این دیگه حسابگر میشه تو انتخابای بدیش میترسه یعنی فقط یه بار میشه عاشق شد؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی فقط یه بار میشه عاشق شد؟ آره ادم یبار عاشق میشه شاید بعدش یکی رو شدید دوست داشته باشی وی عشق نیست عشق اونه شمارشو تو گوشیت ببینی قلبت بزنه از دور ببینیش نفسات به شماره بیفته ؛ کم پیش میاد ولی اینه 3 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی فقط یه بار میشه عاشق شد؟ به نظرم عشق محدودیت نداره! 3 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ آرهادم یبار عاشق میشه شاید بعدش یکی رو شدید دوست داشته باشی وی عشق نیست عشق اونه شمارشو تو گوشیت ببینی قلبت بزنه از دور ببینیش نفسات به شماره بیفته ؛ کم پیش میاد ولی اینه هرکسی می تونه تعریف خاصی برای عشق داشته باشه خوب مخفف علاقه ی شدید قلبی "عشق"! عاشق شدن راحته ولی عاشق موندن سخته...خیلی سخت 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ من تقریبا دو سالی میشه که تشکیل خونواده دادم به نظر من دوران تجرد و یا تاهل هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو دارن .... این محدودیتی که ذکر کردین میتونه در دوران تجرد از سوی خانواده باشه و در تاهل از سوی همسر ، به شرایط و طرفین بستگی داره. من خودم نه در دوران تجرد و نه در تاهلی هیچ محدودیتی نداشتم و ندارم. زندگی مشترک بنا بر خصوصیاتش یک سری مشکلاتی رو در بر داره که زن و شوهر و فرزندان رو درگیر میکنه ، این مشکلات شامل مسایل مالی ، عاطفی ، اختلاف سلیقه و ... ولی باید هنر این رو داشت که با این مسایل به خوبی رفتار کنیم. من خودم در این مدت دو سال درگیر مشکلات مالی شدیم ، گاهی بر سر برخی عقاید بحث می کردیم ولی خداروشکر در بیشتر مواقع به نقطه مثبت دست پیدا می کردیم. ولی از طرفی بعد از ازدواج حس آرامش دارم و به لطف خدا برای من و همسرم پیشرفت خوبی در زمینه کار و درس اتفاق افتاد .... من موقعیت کاری خوبی پیدا کردم و همسرم درسش رو تکمیل کرد و ... پس بودن مشکلات و موفقیت ها در کنار هم زیباست 6 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ من می خام اینطوری باشه:متین با شخصیت پر انرژی مهربان کمی هم فروتن و اگر شد تحصیلکرده...((تحصیلکرده بودن برام مهم نیست)) نمی خاد جنیفر باشه....جنیفر واقعا زشته فقط اندامش hot هست همین. آفرین عجب مواردی انتخاب کردی کم پیش میاد پسری چنین چیزی بخاد یعنی من تا حالا ندیدم ولی اگه این حرفات جدیه بت قول میدم براحتی پیدا میکنی فقد باید درست بگردی که ی ملوسش گیرت میاد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ هرکسی می تونه تعریف خاصی برای عشق داشته باشهخوب مخفف علاقه ی شدید قلبی "عشق"! عاشق شدن راحته ولی عاشق موندن سخته...خیلی سخت عاشق موندن بنظرم وحشتناکه به قول خودتون سخته باید تاوان داد ولی من همیشه دعا میکنم همه با عشق ازدواج کنن چون عشقی نباشه زندگی ادامه پیدا نمیکنهالبت نظر شخصی منه 2 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ هرکسی می تونه تعریف خاصی برای عشق داشته باشهخوب مخفف علاقه ی شدید قلبی "عشق"! عاشق شدن راحته ولی عاشق موندن سخته...خیلی سخت عاشق موندن واقعا سخته چون تهش بلخره یکی کم میاره خداکنه عشقای پاک بیشتر بشن چون فقد عشق پاک به نتیجه میرسه 1 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ عاشق موندن واقعا سخته چون تهش بلخره یکی کم میارهخداکنه عشقای پاک بیشتر بشن چون فقد عشق پاک به نتیجه میرسه عشق اگه خالص باشه کم نمیاره... یه عقیده ی دیگه ی من اینه که عشق رو باید خودت بسازی...جوری که ازش لذت ببری... دلایلی که باعث عاشق شدن شده رو باید کشفشون کرد و بعد همیشه یادآوری کرد 1 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ عشق اگه خالص باشه کم نمیاره... یه عقیده ی دیگه ی من اینه که عشق رو باید خودت بسازی...جوری که ازش لذت ببری...دلایلی که باعث عاشق شدن شده رو باید کشفشون کرد و بعد همیشه یادآوری کرد آخه تا حالا بیشتر دیدم عاشق هم بودن امایهو همه چی عوض میشم و ی نفر ضرر میبینه از سخت هم سختره عاشق شدن موندن و بهر قیمتی نگه داشتنش گاهی بعد از شکست همین دلایل میشن نمک روی زخم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده