بيتاب 388 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من در تالار گفتگوي آزاد ( باشگاه مهدسان .....)مطالب سياسي گذاشتم واشتباه كردم ولي متاسفانه به جاي اخطار ، بدون مقدم از آن باشگاه اخراج شدم ............دلم شكست ولي عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد. به جاي اخطار ...........اخراجم كردند 5 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ما کجا بریم یه نفس راحت بکشیم ؟ :shame: 2 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ما کجا بریم یه نفس راحت بکشیم ؟ :shame: میلاد دم بریده اینو خبر کرد! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ این همه اون طرف اخراج کردین حالا یه خورده اخراج بشینغصه نخور تو اون باشگاهم دل خیلیا شکست که فرار کردن اینجا ولی مثل اینکه....راستی بیتاب جون خوب کردی اواتارتو عوض کردی این خیلی بهتر از اون طاووس دم سفیدست اون خیلی یه جوری بود 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ میلاد دم بریده اینو خبر کرد! میـــــــــــــــــلاد ! لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من در تالار گفتگوي آزاد ( باشگاه مهدسان .....)مطالب سياسي گذاشتم واشتباه كردم ولي متاسفانه به جاي اخطار ، بدون مقدم از آن باشگاه اخراج شدم ............دلم شكست ولي عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد. به جاي اخطار ...........اخراجم كردند سوء سابقه داشتی دکتر جون . .! حالا تورو از باشگاه اخراجت کردن که به درک . . ! ممکنه منو از زندگی اخراج کنن . . ! بهتره همه رسما بیخیال باشگاه و جو مسمومش شیم . . ! این به نفع همه هست . . . لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ تو یکی که حقته!!! اتفاقاً اين بهترين دليل بر ضعف مديريتي آنجا بود چون از هر دو گروه بدون دليل موجه اخراج ميكرد حالا شما چرا انقدر با غيض جمله تو یکی که حقته را فرمودي :icon_gol: لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سوء سابقه داشتی دکتر جون . .!حالا تورو از باشگاه اخراجت کردن که به درک . . ! ممکنه منو از زندگی اخراج کنن . . ! بهتره همه رسما بیخیال باشگاه و جو مسمومش شیم . . ! این به نفع همه هست . . . از چه مي ترسي وكجا مشكل داريد ...........من ميتوانم مشكلت را حل كنم انشاء الله بگو لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سوء سابقه داشتی دکتر جون . .!حالا تورو از باشگاه اخراجت کردن که به درک . . ! ممکنه منو از زندگی اخراج کنن . . ! بهتره همه رسما بیخیال باشگاه و جو مسمومش شیم . . ! این به نفع همه هست . . . سوء سابقه ام اينكه زير بار مديريت نامناسب وعجولانه ومستبدانه نمي رفتم .......همين لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ از چه مي ترسي وكجا مشكل داريد ...........من ميتوانم مشكلت را حل كنم انشاء الله بگو بیخیال دکتر . . .! یا ستاره دارمون میکنن و یا بالاتر از سیاهی رنگی نیست . . .!:icon_pf (34): شب بخیر . . .! لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ما کجا بریم یه نفس راحت بکشیم ؟ :shame: بهشت لینک به دیدگاه
بيتاب 388 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ بیخیال دکتر . . .!یا ستاره دارمون میکنن و یا بالاتر از سیاهی رنگی نیست . . .!:icon_pf (34): شب بخیر . . .! شما دانشجو هستيد .............من ميتوانم كمكت كنم لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اتفاقاً اين بهترين دليل بر ضعف مديريتي آنجا بود چون از هر دو گروه بدون دليل موجه اخراج ميكرد حالا شما چرا انقدر با غيض جمله تو یکی که حقته را فرمودي :icon_gol: اواتورت خیلی مستهجنه....از تو بعیده بیتاب 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ یکی به من بگه اینجا درباره چی حرف میزنید؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ یکی به من بگه اینجا درباره چی حرف میزنید؟ به مناسبت حضور بیتاب جشن گرفتیم منتقلش کنی منتقلت میکنما منتقل نکن . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . حذفش کن که اصلا دیگه نبینیمش 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سلام ازت خوشم میاد شدیدااااا اما دکی شما تحصیل کرده به من بگو الان اخراج تو اون تالار چه ربطی به تاپیک زدن به این تالار داشت به هر حال دوستت دارم اواتاروتم خیلی قشنگه 2 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بیتاب... خوبی بیتاب؟؟؟؟ چه خبر بیتاب؟؟؟ بازم تو بیتاب؟؟؟؟ اخراجت کردی؟ یعنی چی "اخراجم کردم" بیتاب, میشه دیگه اینور بیخیاله بحث سیاسی و مذهبی بشی؟؟ میشه دیگه کپی پیست نداشته باشی؟؟؟ میخوای با ادمینه پیرجو اینا صحبت کنم, که دادگاه تجدید نظر برات بذارن, شاید بهت عفو بخوره! کلا من به شما علاقه مندم! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ به من بگو الان اخراج تو اون تالار چه ربطی به تاپیک زدن به این تالار داشت تایید میشه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من در تالار گفتگوي آزاد ( باشگاه مهدسان .....)مطالب سياسي گذاشتم واشتباه كردم ولي متاسفانه به جاي اخطار ، بدون مقدم از آن باشگاه اخراج شدم ............دلم شكست ولي عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد. به جاي اخطار ...........اخراجم كردند کی قراره از این جا اخراجت کنن:ws3: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده