Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ دوصد گفته چون نیم کردار نیست آقای فاطمی آهااااااااااا خوبه! ادامه میدم :| به جژابیتش فک کن:gnugghender: دوصد گفته چی نیست؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ مسخره بازی چیه؟ نوشتم اسماتونو با اجازه تون اسم تورو نوشتم سرگروه که بیشتر آنی. بشین سرجات تا جمعه 20م بیا .... از همین الان حق مارو خوردن .... جمعه تعطیله .... نت نداریم .... یه روز حق ما خورده شد رفت دیگه .... 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ شماره کارتم بدم که پولمونو بریزید حساب؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ fhcl unl av;jl, nv hdk lshfrhjhughl ld;kl بازم عدم شرکتمو تو این مسابقات اعلام میکنم شاید به عنوان داور وارد مسابقات شدم 4 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ از مجبوری من هم گروه میشم ، به شرطیکه من رییس گروه باشم! مجبورم ، میفهمین؟؟ مجبور!!! ولی من اصلا دلم نمیخواد با شما هم گروه شم اعتماد به سقفتون خیلیه ولی کاذبه!:ws3: مطمئن باش:w02: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ سلام علیکم ورحمت الله هانیه امیدوارم تاپیکتون مورد قبول حق باشه راستی البته جدا از دلخوری من از شما یارم میشین هستم وگرنه نه 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ بیا .... از همین الان حق مارو خوردن .... جمعه تعطیله .... نت نداریم .... یه روز حق ما خورده شد رفت دیگه .... اینترنت مجانی دیگه؟میم شیمی جای من و شما هست شماره کارتم بدم که پولمونو بریزید حساب؟؟؟؟؟؟نقدی میفرستن حضورتون بدو یه یار بیار بیار! بدو عزیزم fhcl unl av;jl, nv hdk lshfrhjhughl ld;klبازم عدم شرکتمو تو این مسابقات اعلام میکنم شاید به عنوان داور وارد مسابقات شدم سلام علیکم ورحمت الله هانیه امیدوارم تاپیکتون مورد قبول حق باشه راستی البته جدا از دلخوری من از شما یارم میشین هستم وگرنه نه بروووووووووووووو!! شما از من دلخوری؟؟ 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ اینترنت مجانی دیگه؟ بدو یه یار بیار بیار! بدو عزیزم بر اول بوگو ببینم جریان چیه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ پس یه توضیح کوچلو بده دیگه میسی - ابتدا گروه ها خودشون رو تو این تایپیک معرفی میکنن. پس هرکسی که دوس داره شرکت کنه بره یارشو برداره بیاره اینجا و تو مسابقه نام نویسی کنین. (گروه های دو نفره) کپی شناسنامه هم نمیخواد 2- به هرگروهی 100 امتیاز به عنوان امانت داده میشه. 3- یک سری سوال بین گرو ها بصورت خصوصی ارسال می شه. 4- تا 24 ساعت فرصت دارید جواب های درست رو به من ارسال کنید. 5- اولین گروهی که پاسخ درست رو ارسال کرد بازی رو شروع میکنه. این گروه تعیین میکنه که ما باید سری بعدی سوال رو از کدوم گروه بپرسیم. 6- گروه مورد سوال، 24 ساعت فرصت داره که پاسخ های صحیح رو برای من ارسال کنه. 7- اگر پاسخ ها درست بود 20 امتیاز از گروه سوال کننده کسر میشه و به پاسخ دهنده اهدا میشه اما اگر پاسخ ها اشتباه بود 20 امتیاز ازشون کسر میشه و به سوال کننده (اون گروهی که مشخص کرده از این ها سوال پرسیده بشه) داده میشه. 8- هر گروهی که زودتر به امتیاز 300 رسید برنده مسابقه هست 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ - ابتدا گروه ها خودشون رو تو این تایپیک معرفی میکنن. پس هرکسی که دوس داره شرکت کنه بره یارشو برداره بیاره اینجا و تو مسابقه نام نویسی کنین. (گروه های دو نفره) کپی شناسنامه هم نمیخواد 2- به هرگروهی 100 امتیاز به عنوان امانت داده میشه. 3- یک سری سوال بین گرو ها بصورت خصوصی ارسال می شه. 4- تا 24 ساعت فرصت دارید جواب های درست رو به من ارسال کنید. 5- اولین گروهی که پاسخ درست رو ارسال کرد بازی رو شروع میکنه. این گروه تعیین میکنه که ما باید سری بعدی سوال رو از کدوم گروه بپرسیم. 6- گروه مورد سوال، 24 ساعت فرصت داره که پاسخ های صحیح رو برای من ارسال کنه. 7- اگر پاسخ ها درست بود 20 امتیاز از گروه سوال کننده کسر میشه و به پاسخ دهنده اهدا میشه اما اگر پاسخ ها اشتباه بود 20 امتیاز ازشون کسر میشه و به سوال کننده (اون گروهی که مشخص کرده از این ها سوال پرسیده بشه) داده میشه. 8- هر گروهی که زودتر به امتیاز 300 رسید برنده مسابقه هست بسیار شیوا بود ممنونپست اولت نامفهوم بود اینو قشنگ فهمیدم یار میطلبم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ بسیار شیوا بود ممنونپست اولت نامفهوم بود اینو قشنگ فهمیدمیار میطلبم علی فاطمی 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ **اطلاعـــــــیه** به یک هم گروهی با کلاس و با شخصیت مثل خودم جهت شرکت در مسابقات نیازمندیم داوطلبان بعد از ارسال درخواست کتبی به من ، جهت انجام مصاحبه و سایر مراحل راهنمایی های لازم را دریافت خواهند کرد 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ **اطلاعـــــــیه** به یک هم گروهی با کلاس و با شخصیت مثل خودم جهت شرکت در مسابقات نیازمندیم داوطلبان بعد از ارسال درخواست کتبی به من ، جهت انجام مصاحبه و سایر مراحل راهنمایی های لازم را دریافت خواهند کرد تا الان توی همین زمان کم نزدیک سه و نیم ملیون درخواست به من داده شده که در نهایت باید ببینم شانس با کی یار هست که یار من بشه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ خوشم میاد منو یارم زود اول همه اومدیم خودمونو معرفی کردیم... بدون تشریفات و قرتی بازی 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ خوشم میاد منو یارم زود اول همه اومدیم خودمونو معرفی کردیم... بدون تشریفات و قرتی بازی معمولا این تیمهایی که تشریفات و قرتی بازی ندارن زود حذف میشن ، دیدم که میگم 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ معمولا این تیمهایی که تشریفات و قرتی بازی ندارن زود حذف میشن ، دیدم که میگم عمرنات پتاسیم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ شما هیچ وقت "تجربیات منیزیم" بزرگترت رو نادیده نگیر اون سکو اول رو میبینی؟؟؟ اون جای منو یارمه.. ما از رو اون سکو تلاش شما و گروه های دیگه رو واسه رسیدن به سکوهای بعدی نظاره میکنیم و سودینا کلسیم ایضا یعنی سودی نداره ول کن کل کل یعنی سودی نداره؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ نتیجه کل کل سودی برای اون نداره عــــــه؟؟ عیبی نداره ما واسه جذاب شدن کل کل میکنیم...وگرنه همه میدونیم اینا شوخیه 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ عــــــه؟؟ عیبی نداره ما واسه جذاب شدن کل کل میکنیم...وگرنه همه میدونیم اینا شوخیه البته که کل کل سودی نداره...چون برنده مشخصه.....ما برنده میشیم.. 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ آقا کسی نمیخواد با من هم گروه بشه؟؟؟ :vahidrk:باکی نیست خودتون ضرر می کنید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده