رفتن به مطلب

اگر تو ایران جنگ بشه چی کار میکنی؟

danielo

اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟  

90 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟

• 43
    • 31
    • 10
    • 6

ارسال های توصیه شده

Doctor_Shovan مهمان
بعدش دیگه به توان و عقل همین ملت ربط داره...

من فکر میکنم اگر این رژیم هم برکنار بشه چیزی بهتر از این بر سر کار نمیاد...

چیزی که مسلم هست اینه که دموکراسی وجود نخواهد داشت... این ملت لیاقت و درک دموکراسی رو ندارند...

ولی اگر بخوایم خوشبینانه نگاه کنیم یک دولت موقت سر کار میاد و بعد رفراندوم و تغییر قانون اساسی براساس حکومتی که مشخص شده... بعدش هم باید نفت مملکت رو بریزیم در حلقوم آمریکا و فرانسه و انگلیس و ... همونطور که الان میریزیم و از بانک جهانی وام های چند صد میلیاردی بگیریم تا بتونیم ویرانی ها رو جبران کنیم... تازه اگر تصور کنیم این ویرانی ها قابل جبران باشند... یعنی 50 سال بر میگردیم به عقب...

بر مبنای فرض و شاید و فکر میکنم و احتمالات و اينا ......

خیلی از انچه را نوشتی در این پست قبول دارم فقط باید بگم خیلی خیلی خوشبینی که گفتی 50 سال عقب میافتیم

تو جتما بیشتر از من وضعیت عراق رو از نظر ژئو پلیتیک و تمامی مولفه های دیگر قومی و مذهبی همسایه ها و وسعت اقلیمی و غیره میدونی .. تمام اون مولفه های به تبع اشغالگری در وضعیت کنونی عراق دخیل هستند و لابد میدونی این مولفه ها هم به نوعی در ایران موجودند ایا فکر میکنی ایران فقط 50 سال عقب میرود ؟ من فکر میکنم مث ادم هایی میشه که به مرگ مغزی دچار میشن !!

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 180
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من می خوام بگم مردم غیور ایران که در طول تاریخ این همه سلسله عوض کردن نتیجش چی شده که حالا سازمان های جهانی یا آمریکا بیاد یه نتیجه یهتر رو مشخص کنه.

سردمداران آمریکا مثل ما ایرانی ها احساسی به موضوع نگاه نمی کنن ، که بگن از این خوشم نمیاد بذار اونو بذارم ...

اونها اگر حمله کنن و بخوان هزینه هنگفت جنگ رو متقبل شن . حتما توجیه بلند مدت اقتصادی ، سیاسی و ... خواهند داشت

پس این تصور اینکه اونها میان این رژیم رو برکنار میکنن و حکومت رو میسپارن دست ملت خیلی ...

خوب بحث این تاپیک این نیست که اینکار انجام خواهد شد یا خیر... فقط یک سناریو مطرح کرده...

فعلا که دیدیم در عرض چند روز نیرو فرستاد و به لیبی حمله کرد و توان نظامی اونها رو 40 درصد کاهش داد تا جایی که ارتش نمیتونه در مقابل شورشی ها مقاومت کنه...

به نظر شما آمریکا بعدا از اینکار چه سودی میبره؟

شاید به همین زودی به سوریه هم حمله کنه... ما نمیتونیم پیش بینی کنیم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
بر مبنای فرض و شاید و فکر میکنم و احتمالات و اينا ......

خیلی از انچه را نوشتی در این پست قبول دارم فقط باید بگم خیلی خیلی خوشبینی که گفتی 50 سال عقب میافتیم

تو جتما بیشتر از من وضعیت عراق رو از نظر ژئو پلیتیک و تمامی مولفه های دیگر قومی و مذهبی همسایه ها و وسعت اقلیمی و غیره میدونی .. تمام اون مولفه های به تبع اشغالگری در وضعیت کنونی عراق دخیل هستند و لابد میدونی این مولفه ها هم به نوعی در ایران موجودند ایا فکر میکنی ایران فقط 50 سال عقب میرود ؟ من فکر میکنم مث ادم هایی میشه که به مرگ مغزی دچار میشن !!

خوب تنها کاری که من میتونم بکنم (البته همه ی ما اینکار رو میکنیم...) اینه که تئوری مطرح کنیم... برای همینه که میگم اگر و فرض میکنم و احتمالا و از این چیزها...

خوب من مسئله ی درگیری های داخلی رو اصلا به حساب نیاوردم... من گفتم از نظر زیر ساختی... منظورم سکوهای نفتی بود که نابود میشند... منظورم نیروگاه های برق و شریان های گاز و نفت بود... تمام فرودگاه ها... شاه راه های ارتباطی... نیروی نظامی که در سال 90 میلیارد تومان خرج میکنه تا سرپا بمونه و خیلی چیزهای دیگه که در شش روز اول از بین میرند...

من فکر نمیکنم ایران مثل عراق بشه... به نظر من ایران از برخی نظر ها با عراق تفاوت داره... ما در ایران اون تعصبات رو به اون شدت نداریم... در ضمن خیلی از مسائل خارجی هم به درگیری های عراق دامن میزنه که فکر نمیکنم در ایران وجود داشته باشه... البته اونم دلیل داره و نمیشه اینجا گفت...

• Like 2
لینک به دیدگاه
من از خاک کشورم از ناموسم دفاع میکنم ........هرکسی که تو این مملکته از خونو استخون منه باید ازشون حراست کنمoregonian_winesmiley.gif

نوش رفيق سلامتي سلامتي سه تن :ناموس و رفيق و وطن

سلامتي سه كس زندوني و سربازو بي كس

سلامتي باغبوني ك زمستونشو ازبهاربيشتر دوس داره

سلامتي ازادي سلامتي زندونياي بي ملاقاتي

• Like 4
لینک به دیدگاه
اون شربت شهادت میباشد... :ws3:

برای اونم میشه نوش گفت ؟ :ws52:

جدي؟؟؟؟ اوه اشتباه شد

بي نخود نبود مولانا گفت هركسي از ظن خود شد يارمن .ما ك تريپ منفي. تا ديدم اون ب ذهنم متبادر شد

• Like 1
لینک به دیدگاه
جدي؟؟؟؟ اوه اشتباه شد

بي نخود نبود مولانا گفت هركسي از ظن خود شد يارمن .ما ك تريپ منفي. تا ديدم اون ب ذهنم متبادر شد

میدونم چندتا از برادران دیگر هم دچار همین مشکل شدند... :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوستانی که فکر میکنن مردم ایران لیاقت دموکراسی ندارن بهتره که اصولا در هیچ موردی اظهار نظر نکنند

فکر کنم هر کسی به جای خودش اظهار نظر کنه و به جای همه ملت نظر ندن راحت بگم که نظراتشون رو برای خودشون نگر دارن

لینک به دیدگاه
منظور من حمله یک کشور با هدف استعماری مثل حمله صدام نیست.

مثلا سازمان بین الملل به این نتیجه برسه که باید به ایران حمله کنه و هدفش نابودی این

رژیم باشه .

در اینصورت شما چکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امروزه

سازمان ملل به اين نتيجه رسيد كه به ليبي حمله كند ........كه كرد

تابه مردم قيام كرده آن ديار عليه ظلم ديكتاتور قذافي كمك كنند :ws28:

سازمان ملل كه آلت دست امريكا وصهيونيسم است .........هدف از حمله او دوكار است

1 - نفت ليبي را غارت كنند

2 - نگذارند حكومتي ضد اسرائيل آنجا ايجاد شود

بعبارتي

نفت ليبي داراي ارزشي بالاتر از خون مردم ليبي است

سامان ملل كه (مال سازمان سيا وموساد است) در جنگ صدام عليه ما .............

ايران را محكوم مي كرد وبه نفع صدام بيانيه صادر مي كرد :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
امروزه

سازمان ملل به اين نتيجه رسيد كه به ليبي حمله كند ........كه كرد

تابه مردم قيام كرده آن ديار عليه ظلم ديكتاتور قذافي كمك كنند :ws28:

سازمان ملل كه آلت دست امريكا وصهيونيسم است .........هدف از حمله او دوكار است

1 - نفت ليبي را غارت كنند

2 - نگذارند حكومتي ضد اسرائيل آنجا ايجاد شود

بعبارتي

نفت ليبي داراي ارزشي بالاتر از خون مردم ليبي است

سامان ملل كه (مال سازمان سيا وموساد است) در جنگ صدام عليه ما .............

ايران را محكوم مي كرد وبه نفع صدام بيانيه صادر مي كرد :banel_smiley_4:

هدف ج.ا.ا از کشتن مردم سوریه چیست؟ اونا که نفت ندارن ؛ نکنه داره از پناه گاه احتمالیش دفاع میکنه؟

از این بیانیه های علیه ما هم نمونه میشه بیارین

تمام 7 میلیارد آدم رو زمین موسادی هستن از دید اینا:shame:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ولی من اعتقاد دارم مردم ایران لیاقت دموکراسی دارند.

در ضمن اون افرادی که نا اگاه هستند.

در یک حکومتی که رسانه ازاد باشه .مردم اگاه خواهند شد.

مشکل ما تربیت غلط هست .

که تو رسانه و مدرسه اتفاق میوفته.

مردم ایران میتوانند .

• Like 4
لینک به دیدگاه
هدف ج.ا.ا از کشتن مردم سوریه چیست؟ اونا که نفت ندارن ؛ نکنه داره از پناه گاه احتمالیش دفاع میکنه؟

از این بیانیه های علیه ما هم نمونه میشه بیارین

تمام 7 میلیارد آدم رو زمین موسادی هستن از دید اینا:shame:

بشار اسد خودش به تنهايي مردمش را ميتواند سركوب كند ............نيازي به هيچ كشورديگر وحزب الله لبنان ندارد

تمام كشورهاي عرب بدون استثناء بطور مستقيم يا غير مستقيم آلت دست امريكا وغرب هستند..........

حتي سوريه ...........

سويه هم ....لنگه كفش در بيابان نعمت است

لینک به دیدگاه

من نه میتونم از ایران برم نه میتونم برم جنگ

فقط میتونم بشینم دعا کنم جوونهای خوبمون کمتر شهید بشن بدهاشم بیشتر یکم جمعیتمون کم شه بد نیست

• Like 4
لینک به دیدگاه
بشار اسد خودش به تنهايي مردمش را ميتواند سركوب كند ............نيازي به هيچ كشورديگر وحزب الله لبنان ندارد

تمام كشورهاي عرب بدون استثناء بطور مستقيم يا غير مستقيم آلت دست امريكا وغرب هستند..........

حتي سوريه ...........

سرکوبگران ایرانی به دست مردم اسیر شدن :w16:

به خاطر آمریکایی بودن سوریه هست که اخبار ج.ا.ا کلا سانسور کردن وقایع سوریه رو؟

شما یکمی زودتر شروع کردی، انتظار داشتم با وخیم تر شدنه وضعیت 20.30 مدارک آمریکایی بودن بشار اسد (برادر اسلامیه دیروز) را رو بکنه

یعنی سنگ پا خیلی شرف داره ها:shame:

• Like 3
لینک به دیدگاه

حتي سوريه ...........

این قسمت قرمز رو خوب امدی .

دوستای ما همه عین خودمونن .

لازم به کمک نیست .

ولی چرا ما با دوست امریکا که دوست داره با ما دوست بشه دوستیم ؟:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من نمیخوام پای تاریخ چند هزار ساله رو بیارم وسط

فقط همین صد سال گذشته رو اگه در نظر بگیریم میبینیم مردمی که چند بار دست به انقلاب زدهاند و هدف همه رسیدن به ازادی بوده (حالا به اینکه موفق شدن یا نه کاری ندارم ) به نظرم اینا شایسته داشتن بهترین دموکراسی دنیان

ما اگه فک کنیم تو غرب همه ادما به دنبال دموکراسی ان به نظرم اشتباه کردیم اونجا هم ادمای نااگاه پیدا میشه ولی اونجا اون کسانی که ادعای ازادیخواهی دارن کارشون رو درست انجام میدن و حتما خودشون رو لایق دموکراسی میدونن و براش تلاش میکنن

• Like 5
لینک به دیدگاه

من میمونم اگرم اجازه بدن میرم جنگ با سر

من معتقدم از بیگانه سودی به ما نمیرسه و اگه قراره اتفاقی بیوفته باید خودمون باعثش بشیم وگرنه اگه بیگانه بخواد برا ما کاری کنه اتفاقی نیوفته بهتره

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...