black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ اگر ميبرديم چي ؟؟ فكر كنم تا آرژانتين يك نفس ميدويدم 9 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ اگر ميبرديم چي ؟؟ فكر كنم تا آرژانتين يك نفس ميدويدم همینم باعث افتخاره اتفاقا داداش منم گفت اگه میبردیم تا برزیل میرفتیم 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ خیلی کار زشتی بود اون آخریه واقعا آخر بی فرهنگیه نمیدونم این شادی چه معنی داشته فقط که برن تو خیابون دور دور کنن این عکسارو بذارن تو رسانه ها خارجی میگن چقدر بدبختن که خوشحالن گلدون نشدن این ملت کی میخواد عاقل بشه دست از این احساسات احمقانه برداره 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ خیلی کار زشتی بود اون آخریه واقعا آخر بی فرهنگیهنمیدونم این شادی چه معنی داشته فقط که برن تو خیابون دور دور کنن این عکسارو بذارن تو رسانه ها خارجی میگن چقدر بدبختن که خوشحالن گلدون نشدن این ملت کی میخواد عاقل بشه دست از این احساسات احمقانه برداره موافقم الان اگه کسی این عکسارو ببینه چه فکری میکنه آخه میگن اینا فرق بین برد و باخت رو نمیدونن؟؟ 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ با عکس اخری و مرگ فرستادن موافق نیستم ولی با شادی موافقم ... دلیل شادی نباید برد باشه خوب بازی کردنم دلیل خوبیه کلا شادی به هر بهونه ای خوبه . شاد باشید 13 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ با عکس اخری و مرگ فرستادن موافق نیستم ولی با شادی موافقم ... دلیل شادی نباید برد باشه خوب بازی کردنم دلیل خوبیه کلا شادی به هر بهونه ای خوبه . شاد باشید با نظر دخیمون موافقم 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ هیچی دیگه... من دیشب بعد بازی گریه میکردم اونوقت اینا.... بعد دیدن عکسا یه لحظه فکرکردم ما بردیم...ما گل زدیم و من اشباه متوجه شدم دیشب... جالبه...هه. 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ بازی دیشب از یه جنبه هایی شادی آفرین بود ولی نه در این حد که مردم بریزن تو خیابون! یکی از غمگین ترین مردمان دنیا هستیم طبیعیه که به دنبال فرصتی برای شادی کردن باشیم ولی این دیگه اغراق بود. 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ منم با شادی موافقم حالا به هر دلیل. :hapydancsmil: بازی که تموم شده، نمیشه نتیجه را برگردوند ولی بازی خوبشون واقعا شادی داره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده