black banner 9103 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 اگر ميبرديم چي ؟؟ فكر كنم تا آرژانتين يك نفس ميدويدم 9
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 22 شهریور، 2014 اگر ميبرديم چي ؟؟ فكر كنم تا آرژانتين يك نفس ميدويدم همینم باعث افتخاره اتفاقا داداش منم گفت اگه میبردیم تا برزیل میرفتیم 8
Lean 56970 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 خیلی کار زشتی بود اون آخریه واقعا آخر بی فرهنگیه نمیدونم این شادی چه معنی داشته فقط که برن تو خیابون دور دور کنن این عکسارو بذارن تو رسانه ها خارجی میگن چقدر بدبختن که خوشحالن گلدون نشدن این ملت کی میخواد عاقل بشه دست از این احساسات احمقانه برداره 8
Paroshat 6378 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 خیلی کار زشتی بود اون آخریه واقعا آخر بی فرهنگیهنمیدونم این شادی چه معنی داشته فقط که برن تو خیابون دور دور کنن این عکسارو بذارن تو رسانه ها خارجی میگن چقدر بدبختن که خوشحالن گلدون نشدن این ملت کی میخواد عاقل بشه دست از این احساسات احمقانه برداره موافقم الان اگه کسی این عکسارو ببینه چه فکری میکنه آخه میگن اینا فرق بین برد و باخت رو نمیدونن؟؟ 7
آریودخت 43941 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 با عکس اخری و مرگ فرستادن موافق نیستم ولی با شادی موافقم ... دلیل شادی نباید برد باشه خوب بازی کردنم دلیل خوبیه کلا شادی به هر بهونه ای خوبه . شاد باشید 13
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 با عکس اخری و مرگ فرستادن موافق نیستم ولی با شادی موافقم ... دلیل شادی نباید برد باشه خوب بازی کردنم دلیل خوبیه کلا شادی به هر بهونه ای خوبه . شاد باشید با نظر دخیمون موافقم 8
Tamana73 28837 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 هیچی دیگه... من دیشب بعد بازی گریه میکردم اونوقت اینا.... بعد دیدن عکسا یه لحظه فکرکردم ما بردیم...ما گل زدیم و من اشباه متوجه شدم دیشب... جالبه...هه. 5
sara kia 3158 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 بازی دیشب از یه جنبه هایی شادی آفرین بود ولی نه در این حد که مردم بریزن تو خیابون! یکی از غمگین ترین مردمان دنیا هستیم طبیعیه که به دنبال فرصتی برای شادی کردن باشیم ولی این دیگه اغراق بود. 4
sun-shine 7672 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 منم با شادی موافقم حالا به هر دلیل. :hapydancsmil: بازی که تموم شده، نمیشه نتیجه را برگردوند ولی بازی خوبشون واقعا شادی داره 5
ارسالهای توصیه شده