آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ خسته دلان جام آوارن بنام یزدان پیروز باشید 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ من همینجام پوتین سه روازی سه کیلو قرصه سرمان ئه تاشن وک سیب زمینه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ خه م بارم خه مبار خمی تو له دلم وه ک بزوسکه ی ئاگر چریکه ئه دات 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ پوتین سه روازی سه کیلو قرصهسرمان ئه تاشن وک سیب زمینه خه م بارم خه مبارخمی تو له دلم وه ک بزوسکه ی ئاگر چریکه ئه دات همه تاپیکا که سرای شما نیس اصن هر چی کردی حرف بزنه که من متوجه نشم خره 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ من بلد نیستم ترجمه کنم:| پس می خوای من ترجمه کنم؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ پس می خوای من ترجمه کنم؟؟؟؟؟ osji kad خسته نشی 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ osji kadخسته نشی نه خسته که نمیشم فقط روزه ام می ترسم روزم باطل شه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ نه خسته که نمیشم فقط روزه ام می ترسم روزم باطل شه :icon_pf (34): چرا روزه ت باطل شه 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ چرا روزه ت باطل شه به خاطر ترجمه حرفای خاک برسری شما :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ به خاطر ترجمه حرفای خاک برسری شما :icon_pf (34): :ws28: خاک بر سری نیست 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ خسته نباشی پدر تولدت مبارک کی خسته اس؟ دشمن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ خسته نباشی پدرتولدت مبارک کی خسته اس؟ دشمن پدر کیه؟ تولد کیه؟ خسته کیه؟ این کیه؟ من کجام؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ پدر کیه؟تولد کیه؟ خسته کیه؟ این کیه؟ من کجام؟ یه آهنگ بود میگفت خسته نباشی پدرررررررررررررررررررر تولد خزوخان من خستم ولی گشنم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ تولد ههیچکی همینجوری گفتم گشنم خون نمیرسه هذیون میگم جوزف ولی این دختره تنها راه میره خسته اس 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ تولد ههیچکیهمینجوری گفتم گشنم خون نمیرسه هذیون میگم جوزف ولی این دختره تنها راه میره خسته اس قبول باشه خب راه زیادی رو رفته خسته س طبیعیه ولی چیزی نمونده به مقصد برسه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ قبول باشهخب راه زیادی رو رفته خسته س طبیعیه ولی چیزی نمونده به مقصد برسه نه فکر کنم یه پسری ناراحتش کرده بریم پسررو بزنیم:دیییییییییی 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ نهفکر کنم یه پسری ناراحتش کرده بریم پسررو بزنیم:دیییییییییی آره یه پسری اذیتش کرده.... ولی نزنینش گناه داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده