آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خیلی وقته دیگه کسی دندونامونو ندیده یعنی نمیخندید؟ 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خب مسواک بزن راحت بخندی ملتم دندوناتو ببینن نقل مسواک نیست یعنی میخوام پاره ای توضیحات بدم دیروز ما برقمون رفت سلف غذا دیر دادن شاگردمون مرخصی بود هوا دیروز دلار گرون شد 5 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ جالبه این جا همه بحثی شده جز تحلیل شخصیت فرد مورد نظر 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نقل مسواک نیستیعنی میخوام پاره ای توضیحات بدم دیروز ما برقمون رفت سلف غذا دیر دادن شاگردمون مرخصی بود هوا دیروز دلار گرون شد نه دیگه واقعا نگرانت شدم هر چی میخوای بوگو سبک شی جوان اوضاعت خیلی بی ریخته 6 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ ما که اقای جوزف رو نمیشناسیم تکلیفمون چیه؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ ما که اقای جوزف رو نمیشناسیم تکلیفمون چیه؟؟؟؟ 25 صفحه جوزفو تحلیل کردیم بازم نشناختیش؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ ما که اقای جوزف رو نمیشناسیم تکلیفمون چیه؟؟؟؟ یه یاوریی صبح تا شب گدایی میکرده بهش میگن چرا گدایی میکنی کار نمی کنی؟ میگه کووووو وقت؟البت میخواستم این رو یه جوری به بحث ربط بدم ولی خدایی خیلی بی ربط بود همین بی ربطیش رو میخوام به این تایپیک ربط بدم چون این تایپیکم هیچ ربطی به تحلیل شخصیت نداشت 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 2 مهمان ها) not found مث مسافرخانه درخت بلوط همش مهمان داره اینجا ممنون که دعوت کردی کومار به نظر من شما یه کرد باهوش زبل تو سر برو خیلی آش دوس دارید علاقه زیادیم به کتونی دارید چیزی یادم اومد بازم میام خخخخخخخخخ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ گندم این مامی کومار جوزی رو بنوشن رو صندلی:| 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ گندم این مامی کومار جوزی رو بنوشن رو صندلی:| کشتیت منو..بس که این صندلی رو پاس دادید بهم:icon_pf (34): اولا که بابا سهندم گفت شوما بشینی دوما عصبانیم کنید تاپیک مشترک شیخ و کومار و باهم میزنمااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ حیف که میخوره به ماه رمضون وگرنه من مینشستم رو صندلی اعتراف 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ کشتیت منو..بس که این صندلی رو پاس دادید بهم:icon_pf (34):اولا که بابا سهندم گفت شوما بشینی دوما عصبانیم کنید تاپیک مشترک شیخ و کومار و باهم میزنمااااااااااا هوم سهند که بعد از ظهر با من بود:| چطور رفت طرف ویجی کومار؟:icon_razz: مریدک با شیخ آرام سخن بگویی تا مورد غضب ایشان قرار نگیری 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ حیف که میخوره به ماه رمضون وگرنه من مینشستم رو صندلی اعتراف خیلی باحال بود دوکی کلی خندیدم:ws28: 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خیلی باحال بود دوکی کلی خندیدم:ws28: عه فهمیدی؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 2 مهمان ها) not found مث مسافرخانه درخت بلوط همش مهمان داره اینجا ممنون که دعوت کردی کومار به نظر من شما یه کرد باهوش زبل تو سر برو خیلی آش دوس دارید علاقه زیادیم به کتونی دارید چیزی یادم اومد بازم میام خخخخخخخخخ ممنون فقط باهوش و زبل رو قبول دارم و کتونی روآش رو به شدت تکذیب میکنم اون تو سر برو چی بود نامرد راستی این تایپیک هانیه اسپم بود بچه ها پاکش کنید اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم چون ربطی به موضوع نداشت 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ عه فهمیدی؟؟ انتگرال سه گانه نبود که 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آین واقعیه؟ یعنی واقعنی باید تحلیلت کنیم؟ 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آین واقعیه؟یعنی واقعنی باید تحلیلت کنیم؟ مشقیه عمو شبیه تیر آخر جهت خودکشیه 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ مشقیه عموشبیه تیر آخر جهت خودکشیه آها خب پس من دخالت نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده