رفتن به مطلب

آیا به ایرانی بودنتون افتخار میکنید؟

soheiiil

ارسال های توصیه شده

کورش تنها یه پادشاه بی نظیر نبوده بلکه یک پیامبر نیز بوده که در قرآن از او به نام ذوالقرنین یاد شده

و من اگر 100 بار دیگر نیز زاده میشدم وجبی از خاکم را به دنیا نمیدادم

اگر روزی از ایران برم فقط برلی اینه که پیشرفت رو با خودم بیارم و به پای وطنم بریزم

:icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ایرانی بودن الان دیگه افتخاری ندارد ......

کمتر کسی راضی به ماندن هست الان

دلیلش واقعا چی میتونه باشه .........واقعا بیهویت بودن آدمو عذاب میده

درود

سهيل جان پوزش مي خواهم كه حرفم را رك مي گويم؛ با خواندن اين نوشته ها بسيار افسوس خوردم . نه تنها به نوشته هاي شما ؛ تمام دوستان ديگر .

اگر فرهنگم را از من ربودند تلاشم آن است كه آن را به ياد خود و دوستانم بياورم باشد كه آنان نيز بدانند نه انكه در گوشه اي بنشينم و بگويم درود بر كورش و افسوس از امروز ...

غبطه خوردن را چه حاصل باشد ؟

افتخارم اين است كه هنوز خون پاك آريا در رگ هايم مي جوشد .

فرياد مي زنم ايرانيم

• Like 4
لینک به دیدگاه
درود

سهيل جان پوزش مي خواهم كه حرفم را رك مي گويم؛ با خواندن اين نوشته ها بسيار افسوس خوردم . نه تنها به نوشته هاي شما ؛ تمام دوستان ديگر .

اگر فرهنگم را از من ربودند تلاشم آن است كه آن را به ياد خود و دوستانم بياورم باشد كه آنان نيز بدانند نه انكه در گوشه اي بنشينم و بگويم درود بر كورش و افسوس از امروز ...

غبطه خوردن را چه حاصل باشد ؟

افتخارم اين است كه هنوز خون پاك آريا در رگ هايم مي جوشد .

فرياد مي زنم ايرانيم

[FLASH=width=0.2 heigh=0.003]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/FLASH]

درود به مدیر یگانه نواندیشان

خب عزیز بیا ریشه یابی کنیم

چرا الان افتخاری به خاکمون نمیکنیم؟

آیا خونمون خون پاک آریاییه؟ کدوم نژادی تا حالا گفته خون من نجسه؟ یا خودشو برتر ندونسته؟

آیا به خاطر اینکه منشور سازمان ملل مال کوروش کبیره؟ اینم فک نکنم دیگه افتخاری داشته باشه چرا که ما درعرصه بین المللی هیچ نقش و تو سازمان ملل هیچ حرفی نداریم

پس افتخار کردن به این مورد هم بیشتر مایه سرافکندگیه

به کیشمون افتخار کنیم که کشورمون شده هرچی بیدینه دیندار نما ....از زرتشت بگیر تا محمد

به فرهنگمون افتخار کنیم که .....ر.ش به تاپیک فقط ایرانیها میتوانند در این تالار

به جامعه مون افتخار کنیم که پر شده پر از طلاق .....انتقام ....اعتیاد .....دزدی .....ریا

به روابط بین المللیمون افتخار کنیم که پاسپورت ایران از کم ارزشترین پاسپورتهای موجوده

چیزی برای افتخار کردن نیست عزیز دلم

نمیشه با افکار نژاد برتری(یا همون فاشیستی ) قدمی به جلو ببریم

باید از این همه زنجیر هایی که مارو مقید کردن به یکباره دست بشوییم و کاری کنیم که آیندگان به من به تو به ما افتخار کنن نه به کوروشی که اگه الان زنده بود از شرم سرشو به زمین میدوخت

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر خداوند متعال به ايراني بودنمان ، نمره وجايزه وپاداش ولطف عنايت كند .............من هم افتخار ميكنم ..................

خدايا به كدام بنده ات افتخار ميكنيد ؟؟//////:ws21:

• Like 1
لینک به دیدگاه

آیا خونمون خون پاک آریاییه؟ کدوم نژادی تا حالا گفته خون من نجسه؟ یا خودشو برتر ندونسته؟

آیا به خاطر اینکه منشور سازمان ملل مال کوروش کبیره؟ اینم فک نکنم دیگه افتخاری داشته باشه چرا که ما درعرصه بین المللی هیچ نقش و تو سازمان ملل هیچ حرفی نداریم

به کیشمون افتخار کنیم که کشورمون شده هرچی بیدینه دیندار نما ....از زرتشت بگیر تا محمد

به جامعه مون افتخار کنیم که پر شده پر از طلاق .....انتقام ....اعتیاد .....دزدی .....ریا

به روابط بین المللیمون افتخار کنیم که پاسپورت ایران از کم ارزشترین پاسپورتهای موجوده

باید از این همه زنجیر هایی که مارو مقید کردن به یکباره دست بشوییم و کاری کنیم که آیندگان به من به تو به ما افتخار کنن نه به کوروشی که اگه الان زنده بود از شرم سرشو به زمین میدوخت

به نام تاج دنیا، ایران،سرزمین تمدن و مهد تاریخ گیتی،

سرزمین خدای جاویدان

درود

سهيل جان تمام صحبت هايت را مي پذريم ، اما اين رو در نظر داشته باش كه مقصود من از افتخار، افتخار به ايران امروز كه در برزخي محبوس است، نيست و متاسفانه در نظر بيشتر ما همين ايران امروز تداعي شده و مايه ي نگنگي براي بسياري از هم ميهنان .

در صورتي كه به عقيده ي من بايد پيشينه ي چندين هزار ساله ي اين مرز و بوم را هم در نظر گيريم . ايراني كه دو هزار و پانصد سال پيش در برهوت جهل جهانيان كه غربي در پي يافتن شپش بود و عرب دختر ِ خود به گور مي كرد و سوسمار و باديه قوت و مكانش بود، سخن از برابري انسان و آزاد ديني و تمام فضائل انساني و اخلاقي به ميان آورد .

هر چند همانگونه كه در پست قبل آوردم اصلا نبايد اين طور باشد كه در گوشه اي بنشينيم و به ناز پيشينه ي تاريخي به خود بباليم و هيچ نكنيم .

خير بايد تمام تلاش براي بازگرداندن عزت گذشته به اين سرزمين را به كار گيريم اما اين نبايد به گونه اي باشد كه ايراني بودنمان ننگ باشد . لاقل به حرمت همان عزت كهن .

سهيل جان همانگونه كه مي داني از صد و هشتاد و هشت كشور عضو سازمان ملل متحد در جهان كنوني نزديك به صد و بيست كشور كشورهاي فقط " دهه اي " هستند . زيرا تاريخ موجوديتشان به عنوان كشور هاي مستقل از سالهاي بعد از جنگ جهاني دوم و پايان عصر استعمار آغاز شده است .

شصت كشور ديگر كشورهاي " سده اي " هستند كه آغاز موجوديتشان به تحولات تاريخي پايان هزاره ي اول و آغاز هزاره ي دوم و اكتشافات بزرگ جغرافيايي نيمه ي دوم اين هزاره مربوط مي شود .

اما در اين ميان تنها ده كشورند كه در حساب تاريخ " هزاره اي " به شمار مي آيند يعني از چند هزار سال پيش تا كنون به طور مستمر در صحنه ي تاريخ حضور داشته اند و ايران يكي از اين ده كشور هزاره اي است .

امپراطوري كه روزي بر 25 كشور جهان حكومت ميكرد و به عدل .

سري به جستاز زير بزنيد :

تعصب آريايي

هرچند باز هم مي گويم نبايد صرفا به اين دل خوش كرد اما اين را هم بايد در نظر بگيريم و اين طور نباشد كه نادانسته به سرزمين خود پشت كنيم و آن را مايه ي ننگ بدانيم . :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اون کسی که الآن و همین الآن و حتی زمون چه میدونم قاجار که ملت قحطی زده بود و مریض و طاعونی از ایرانی بودن احساس شرم کنه و یا حتی احساس افتخار نکنه به قداست تمام خونای که واسه این خاک رفته قسم میخورم که زمان کوروش هم نه به کوروش افتخار میکرد و نه به سرزمین پارس!

شرمنده رک میگم.

ولی این جور نظرات از روی بی اطلاعی و سطحی نگری مفرطه!

یعنی چی؟

یعنی اینکه آدم 2 روز خارج از این خاک زندگی نکرده باشه و آرزوی زندگی تو یه خاک دیگه رو بکنه!

به خود خدا قسم. اگه فقط 2 سال خارج از این خاک. تو کانادا , آمریکا, انگلیس , سویس یا هر جای دیگه که رویاش رو دارید زندگی کنید نظرتون 100% مخالف نظر فعلی میشه.

من ادعا نمی کنم ایران از هر نظر بهتر از کشورای دیگس. ولی ادعا میکنم ایران از هر نظر برای زندگی یه ایرانی مناسب تره.

تو اگه تو ایران فقیر و معتاد باشی اونجا بدتر از این میشی.

تو اگه تو ایران پر از عقده باشی اونجا عقده ای تر می شی.

چرا به ایران افتخار نکنیم؟

با تمدن ترین کشور - با فرهنگترین ملت ( اینو کاملا" جدی میگم. پاتو اونور که بذاری می فهمی شخصیت و فرهنگ و تربیت به جهان سومی بودن یا غول صنعتی بودن نیست!) -

البته تبلیغات دروغ مخصوصا" تو اروپا و آمریکا خیلی بر ضد ایرانه. واسه همین اونجا زندگی واست سخت میشه. اینو بفهمید که از این بابت مشکل از ایران نیست! مشکل از صاحاب رسانه هاست و مشکلات سیاسی که با ایران دارن!

من آدم سیاسی نیستم ولی با همه ی مشکلات و بدبختی ها همین استقلال کشور و ملت ما به صدتا زرق و برق غربی (که تازه تو سختی و بردگی روزمره غرب اصلا" نمی تونی ازش استفاده کنی!) میرزه. اینو وقتی میفهمی که مثلا" کشورت نیروی نظامی نداشته باشه و یه کشور دیگه تو کشورت پایگاه داشته باشه و هر کاری که بخواد با کشورت بکنه و تو هم یه عالمه مالیات بدی واسه گنده کردن شکم سربازای خارجی.

یا مثلا" وقتی می فهمی که کشورت با اینکه خودش تو بحران و بدبختی اقتصادیه مجبوره به فلان قدرت چندین میلیارد دلار کمک مالی بکنه و چالش رو از زیاد کردن مالیات ملت پر کنه!

یعنی اگه اختلاف ها رو بدونید خاک ایران رو سرمه می کنید.

میگین تورم. اگه بدونید همین تورم عجب ابزار مفیدی واسه پیشرفته انقدر ازش نمی نالید!

تورم مثلا" 20% یعنی تو فعالیت های اقتصادی تو هر دوره 20% از ثروت فقرا کم میشه و به ثروت مایه دارا اضافه میشه.

حالا سعی کن ثروتمند بشی تا سود طبیعی گیرت بیاد!

چجور؟

مطمئن باش یک سوم کاری رو که برای گذروندن زندگی طبیعی تو غرب باید بکنی تو ایران بکنی در عرض 5سال زندگیت از این رو به اون رو میشه!

طولانی شد!

• Like 3
لینک به دیدگاه

من به کوروش افتخار میکنم

ولی واسم فرقی نمیکرد کجا زندگی کنم

من جایی رو به عنوان وطن قبول دارم که توش راحت زندگی کنم و خوشحال و بدون استرس باشم جاییکه از حقوق یک شهروند عادی برخوردار باشم و هر لحظه ته دلم نلرزه که اگه حرفی زدم سر کارم بیوفته با کرام الکاتبین

من ایران و غیر ایران واسم فرقی نمیکنه

لینک به دیدگاه

به ایرانی بودنم افتخار میکنم.خیلی هم افتخار میکنم.سهیل جان اگه ما بی فرهنگیمون بالا رفته به ریشه و تمدنمون چه ربطی داره.به جای اینکه فرهنگ ایرانی خودمونو زیر سوال ببریم,ببینیم کجا چه کارا کردیم که این بلاها سرمون آمد.الان همه از این حرف میزنن که هیچ جا مث ایران بی قانونی نیست و از این حرفا...

اما همونی که این حرفو میزنه واقعا" چقدر خودش مثلا" رعایت میکنه که کارشو به درستی انجام بده.دروغ نگه.تو امتحان تقلب نکنه.اگه جریمه شد یه ساعت با پلیس بحث نکنه....

یه جایی باید شروع کرد.یه جایی از خودمون که البته حکومت هم بی تاثیر نیست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ایرانی بودن الان دیگه افتخاری ندارد ......

کمتر کسی راضی به ماندن هست الان

دلیلش واقعا چی میتونه باشه .........واقعا بیهویت بودن آدمو عذاب میده

این چه حرفیه سهیل

اینایی که میخوان برن از اونجا خبر ندارن:ws46:

هرجا برم من ایرانیم

اما یه مدتیه خیلی هوای رفتن دارم کجا ؟ یه کشوری که اونجا انسانم بدونن و بهم ارزش قایل بشن

روزی نیس که با خونواده ام تو این مورد حرف نزنم و اونام فقط دختر بودنمو به رخم نکشن:ws25:

ببین سارا جان

رفتن تو مشکلی را حل نمیکنه

فقط کافیه چند روز اونجا زندگی کنی تا قدر کشور خودتو بدونی

منظورم مسافرت نیستا

تو مسافرت آدم فقط نقاط مثبتو میبینه ولی اگه بدونی که برای همیشه مجبوری تو یه مملکت دیگه زندگی کنی حتی اگه اون کشورو خودت انتخاب کنی دیوونه میشی:icon_pf (34):

ببین سهیل جان

هیچ افتخار کردنی سر افکندگی نیست

یه مثال برات میزنم

مثلا افتخار به اینکه صرفا پدر من یه کارگر سادس و با زحمت خرج خونوادشو در میاره سرافکندگی داره؟

یا اینکه چون پدر و مادر من سطح سوادشون پایینه و توی جمعای بزرگ مرفهای بی درد کسی حرفشونو نمیخونه سرافکندگی داره؟

نه پسر خوب

مسئله اینه که من که فرزند اونهام باید ببینم مشکل کار کجاست تا بتونم خودمو بالا بکشم بدون اینکه به اونها توهین کنم

ما باید باهم جامعه مون را بسازیم

قصدم فقط مثال بود و قصد مقایسه نداشتم

یا یه مثال دیگه

زمانای قدیم هم کسانی بودن که به خاطر علمشون مورد توهین افراد بی فرهنگ جامعه قرار میگرفتن

همون کسانی که ما الان به اونها افتخار میکنیم که آبروی کشورمان

من هرجای دنیا باشم ایرانی ام و با افتخار آرزوی بازگشت به ایرانو دارم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

سلام دوستان گلم

بطور اتفاقی این موضوع رو دیدم جسارتا اگر اجازه بدین مواردی رو خدمتتون عرض کنم

ابتدا بگزارید یه کوچولو خودمو بیشتر معرفی کنم.چون لازمه تا برداشت های بدی نشه

کارشناس مکانیک هستم.در زمانی که در ایران بودم معاون فنی یک شرکت معظم تعمیرات و نگهداری در تهران بودم.

مدرس نماینده یک شرکت اروپایی و دارنده 8 ذیپلم تخصصی از آلمان

مهم نیست

هم اکنون مقیم شهر پیشرفته مسکو هستم.شهری که حافظه 2گیگا بایت دوربینتون فقط گنجایش عکس گرفتن از نیمی از ایستگاه های مترو رو داره.دنیایی از زیبایی و فرهنگ و تمدن.

بیش از یکسال است که به ایران بازنگشته ام.دلم یه ریزه شده

بنده با افتخار میگم .درست از زمانی که پام به این کشور رسید فهمیدم که چه هستم.ایرانی هستم

دوستان عزیز در صدر همه قله های اقتصادی، تکنولوژی، طب و ... دنیا یک ایرانی ایستاده

یک اریایی

1000 بار تو خیابون و مترو و دانشگاه توضیح دادم که ما ترک نیستیم.عرب نیستییم.حجابمون چطوره-لباسمون-خانومامون و...

چرا؟

چون سازمان مزخرف میراث فرهنگی و امثال اون فقط بلده یهو مونیتورهای نو شونو جمع کنن همرو ال سی دی کنن! یا مثلا 2 تا و نصفی کاتالوگ پر از غلط چاپ کنن!که من بدبخت و امثالم مجبور بشم با اطلاعات ضعیف تاریخیم اطلاع رسانی کنم.آخرشم میفهمم یک جهانگرد روس سالها قبل برای روسها از ایران یک برنامه کامل ارائه کرده!

من افتخار میکنم ایرانی هستم.اما حاضر نیستم الان در ایران زندگی کنم.فقط میتونم بگم حیف...همین

شاید عیب از خودمون بوده

وقتی رو آثار تاریخی یادگاری حک میکنیم یا با آخرین مدل ماشین جلو عابر با صدای ساب ووفر ویراژ میدیم!

حتی 1 بار صدای پخش از هیچ ماشینی نشنیدم!25 متر مونده به خط عابر پیاده ساعت 2 شب تو یه خیابون پرت ، توقف میکنند.جوون باشه یا پیر.قانونه.قانون حکم میکنه نه سلیقه.

اینجا به حقوق انسان احترام گذاشته میشه.آدم میفهمه با ... فرق داره!درحالیکه ما بدنیا گفتیم قانون چیه!

من اینجا باید این اطلاعاتو بفهمم؟بعد این مدت سال؟پس چرا1 دونه از اینا تو کتابامون نبود؟

1-لباسی که تو فارغ التحصیلی می پوشیم و باهاش میخندیم و میگیم مثل دلقک شدیم تو همه دنیا به اویسینا (ابن سینا) معروفه و برای همه محترم و مقدس

2-

3-

اجازه بدین یه فیلم براتون میگذارم.وظیفه هر ایرانیه این فیلمو حفظ کنه (ببخشید نشد فرمتشو عوض کنم.)یه لطفی هم بکنید کامل این آهنگ که رو تاپیکه با کیفیت بالا برام بفرستید.:

با تشکر:icon_gol:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...