رفتن به مطلب

آرایش نکنی چی میشه؟

fakur1

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 270
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه منظورتون فقط منم باید خدمتتون عرض کنم من آرایش نکنم چیزی نمیشه چون ذاتا خوشگلم :ws3: انسانم بدون آرایش بدگل نیست کسی یه همچین حرفی نزد فقط خانوما به خاطر حس ذاتی زیبایی دوستی میخوان زیباتر دیده بشن و آرایش میکنن بعضیاشونم بنا به دلایل مختلف آرایش نمی کنن این که مشکل خاصی نیست یه انتخاب شخصیه.

به به اعتماد به سقف از نوع طلایی:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چیه؟ خواستیم از داش سهند حمایت کنیم شدیم آدم بد؟:w000:

:w58: داداش نمی دونستم شما از هواداران ایشون هستید ببخشید :ws3:

ولی خشن نباشید خوبیت نداره :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من هیچوقت آرایش نمیکنم ولی مرتب و با نزاکتم . آرایش کردن نوعی تلاش برای جلب توجه دیگرانه که من با این احساسم بیگانه ام.

• Like 1
لینک به دیدگاه

خیلی از خانمها رو دیدم که هیچی از مد نمیدونن اونوقت یه لاک ناخن قرمز پر رنگ رو ناخناشون. زدن و ادامه سناریو.

خیلی هاشون هم فقط چسبیدن به ابرو هاشون و اونقده ورش داشتن که ابروی بیچاره شده نخ نبات.

لینک به دیدگاه
خیلی از خانمها رو دیدم که هیچی از مد نمیدونن اونوقت یه لاک ناخن قرمز پر رنگ رو ناخناشون. زدن و ادامه سناریو.

خیلی هاشون هم فقط چسبیدن به ابرو هاشون و اونقده ورش داشتن که ابروی بیچاره شده نخ نبات.

دوست عزیز شما اگه به این دقت کسی رو آنالیز نکنی اونها هم اینکارارو به خواطر دیده شدن یا هر چیزه دیگه نمی کنن

پس بدون مشکل دو طرفه است

معیار همه زیبایی ه برای شخصیت آدما

اگه اینجوری نبودیم اونوقت آرایش و لباس کسی برای بقیه انقدر مهم نبود

اونوقت دیگه کسی نمومد بپرسه "آرایش نکنی چی میشه"چون این یه مسئله شخصی محسوب میشد و کسی به کسی کاری نداشت

• Like 9
لینک به دیدگاه

شما انگار ترجیحات شخصی افراد رو اصلا در نظر نمی گیرید. نمیدونم چرا انقدر با آرایش خانوما مشکل دارید ولی مشکلتون مربوط به شخص شماست بقیه ممکنه با این قضیه مشکل نداشته باشن. بهتره در مورد ظاهر افراد انقدر راحت قضاوت نکنید چون این کاملا یه مسئله شخصیه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
شما انگار ترجیحات شخصی افراد رو اصلا در نظر نمی گیرید. نمیدونم چرا انقدر با آرایش خانوما مشکل دارید ولی مشکلتون مربوط به شخص شماست بقیه ممکنه با این قضیه مشکل نداشته باشن. بهتره در مورد ظاهر افراد انقدر راحت قضاوت نکنید چون این کاملا یه مسئله شخصیه.
اساس شرکت در این انجمن هم اندیشی در مورد ترجیهات انسان و گفتگو در اون موارد و نتیجه گیری و افزایش یا محک زدن رفتار انسانهاست.کاری هم به آزادی و حق انتخاب کسی نداریم.هدف بحث گفتگو درر مورد نحوه استفاده انسان از حق انتخاب خویش و آسیب شناسی نقاط خاکستری اون انتخابهاست.با تشکر
لینک به دیدگاه
دوست عزیز شما اگه به این دقت کسی رو آنالیز نکنی اونها هم اینکارارو به خواطر دیده شدن یا هر چیزه دیگه نمی کنن

پس بدون مشکل دو طرفه است

معیار همه زیبایی ه برای شخصیت آدما

اگه اینجوری نبودیم اونوقت آرایش و لباس کسی برای بقیه انقدر مهم نبود

اونوقت دیگه کسی نمومد بپرسه "آرایش نکنی چی میشه"چون این یه مسئله شخصی محسوب میشد و کسی به کسی کاری نداشت

با تشکر ازشرکت شما:icon_gol:

آیا تنها راه دیده شدن آرایش کردنه؟

مادام کوری و پروین اعتصامی بخاطر آرایششون مشهور شده اند؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
با تشکر ازشرکت شما:icon_gol:

آیا تنها راه دیده شدن آرایش کردنه؟

مادام کوری و پروین اعتصامی بخاطر آرایششون مشهور شده اند؟

آسون ترین راهش می تونه این باشه

ولی هر چی بیشتر به این موضوع اهمیت بدیم بیشتر بهش توجه میشه که این خوب نیست

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اساس شرکت در این انجمن هم اندیشی در مورد ترجیهات انسان و گفتگو در اون موارد و نتیجه گیری و افزایش یا محک زدن رفتار انسانهاست.کاری هم به آزادی و حق انتخاب کسی نداریم.هدف بحث گفتگو درر مورد نحوه استفاده انسان از حق انتخاب خویش و آسیب شناسی نقاط خاکستری اون انتخابهاست.با تشکر

من کاری به بحث کردن ندارم ولی اسلوب شما رو در این مورد نپسندیدم. منم از شما تشکر می کنم موفق باشید دوست عزیز

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...