دل مانده 7714 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 به به میبینم که رئالی هم هستید آغا لازم شد اون عکس رونالدو رو بذارم یکم دور همی بخندیم میزنمتاااااا دست من سنگینه هاااااااا 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 میزنمتاااااادست من سنگینه هاااااااا بزن ببینم چجوری میزنی میخوای همینجوری که رونالدو رو زدن منو بزنی؟ 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 اسم نازی ها رو میبری صلوات یادت نره!!!!!!!! :vahidrk::vahidrk: ایتالیا سوسکتون میکنه 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 بزن ببینم چجوری میزنی میخوای همینجوری که رونالدو رو زدن منو بزنی؟ اینجوری میزنم حالا چون آجیمی::vahidrk: گیستم میکشم میشی کشل بعد فیلم رونالدو رو برات میزارم که تبلیغ شامپو کلیر میکنه تا دلت بسوزه:gnugghender: 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 اینجوری میزنم حالا چون آجیمی::vahidrk:گیستم میکشم میشی کشل بعد فیلم رونالدو رو برات میزارم که تبلیغ شامپو کلیر میکنه تا دلت بسوزه:gnugghender: خخخخخخخ گیس کشی چیه اگه میخوای بزنی مشت بزنبعدشم به خاطر یه بچه سوسول خارجکی میخوای منو بزنی؟حالا گفتن نداره آغا اما کتک خور بازیکنتونم ملسه ها 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 راستی به اون 3-4تا شوید روی سر رونالدو میگید مو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 زرشک پلو همینم مونده بخدا بهههههلههههه موندهههههه ما فینال با برزیلیم شایدم آرژانتین باخیتم اما تو تیم بازنده ها با آرژانتین رو در رو میشیم!!! مسی هم از ترسش بلیط گرفته برا آرژانتین از همین حالااااا 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 خخخخخخخ گیس کشی چیه اگه میخوای بزنی مشت بزنبعدشم به خاطر یه بچه سوسول خارجکی میخوای منو بزنی؟حالا گفتن نداره آغا اما کتک خور بازیکنتونم ملسه ها خوب باشه اگه اصرار داری مشت میزنم اختیار داری شوما آجی گل مایی راستی به اون 3-4تا شوید روی سر رونالدو میگید مو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجاش شیویده 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 :vahidrk::vahidrk:ایتالیا سوسکتون میکنه ما جام را به برلین خواهیم برد...... با سوسک پرنده و پروانه و شیخ هم کاری نداریم.... به نام و یاد کشته شده های جنگ جهانی دوم!!!!:banel_smiley_90: 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 بهههههلهههههموندهههههه ما فینال با برزیلیم شایدم آرژانتین باخیتم اما تو تیم بازنده ها با آرژانتین رو در رو میشیم!!! مسی هم از ترسش بلیط گرفته برا آرژانتین از همین حالااااا خداروشکر اینقدر تعصب مسی رو ندارم که حرص بخورم اما از انصاف نگذشته بازیش خوبهحالا این جوکه شنیدید که میگه تو بازی ایران-آرژانتین گزارش گر میگه بسم الله رح گلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل بابام میگه امکان مساوی تو هر سه بازی رو داره اما من میگم بی برو بر گرد جلو آرژانتین میبازه 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 خوب باشه اگه اصرار داری مشت میزنماختیار داری شوما آجی گل مایی کجاش شیویده بزن کوچلو ژون انگار ناز میکنی خدایی شوید نیست؟مثلا به خیال خودش مو داره؟ 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 خداروشکر اینقدر تعصب مسی رو ندارم که حرص بخورم اما از انصاف نگذشته بازیش خوبهحالا این جوکه شنیدید که میگه تو بازی ایران-آرژانتین گزارش گر میگه بسم الله رح گلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل بابام میگه امکان مساوی تو هر سه بازی رو داره اما من میگم بی برو بر گرد جلو آرژانتین میبازه آره دیگه خسرو حیدری میزنه تو گل دیگههههه:hapydancsmil: آره احتمالش هم هست آرژانتین ببازههه ما ببریمممممم:hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 بازی ایران و ارژانتینایران1 آرژانتین 1 نوچچچچچچ ما میبریمممممم:viannen_38: آرژانتین رو لوله ش میکنیم میفرستیمش ترمینال آرژانتین بلیط بگیرن برن خونه ننه شونننن 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 نوچچچچچچما میبریمممممم:viannen_38: آرژانتین رو لوله ش میکنیم میفرستیمش ترمینال آرژانتین بلیط بگیرن برن خونه ننه شونننن یکی این علی آقا رو از جو بیاره بیرون داداش کار دستمون میدیا 3
masi eng 47044 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 نوچچچچچچما میبریمممممم:viannen_38: آرژانتین رو لوله ش میکنیم میفرستیمش ترمینال آرژانتین بلیط بگیرن برن خونه ننه شونننن بشین ببین.. یه بابایی اومد گفت اینجا ایران میبره گفتم یا مساوی میکنه یا میبازه.. شماهم بشین تماشاکن.. 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 یکی این علی آقا رو از جو بیاره بیرونداداش کار دستمون میدیا میبرییییییییممممممممممممم:1111: بشین ببین.. یه بابایی اومد گفت اینجا ایران میبره گفتم یا مساوی میکنه یا میبازه.. شماهم بشین تماشاکن.. فقط میبریممممم کارلوس شیییییییرهههههههه:hapydancsmil: 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 میبرییییییییممممممممممممم:1111: فقط میبریممممم کارلوس شیییییییرهههههههه:hapydancsmil: کلا ناامیدم کردی عاقا هرچی علی میگه گوش کنید ایراااااااااان ایراااااااااااااان ایراااااااااااان ایراااااااااااان:hapydancsmil: 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 کلا ناامیدم کردیعاقا هرچی علی میگه گوش کنید ایراااااااااان ایراااااااااااااان ایراااااااااااان ایراااااااااااان:hapydancsmil: کلا امیدت به خدا باشههه ایراااااااااااااااااااااااااااااااااااااننننننننننننننننننن:2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4: 2
ارسال های توصیه شده