رفتن به مطلب

نامه ی یک مادر به پسرش

ارسال های توصیه شده

پسرم!

پسر خوبم،می دونم که تو هم روزی عاشق می شی و میای جلوی من و بابات می ایستی و از دختری میگی که دوستش داری.این لحظه اصلا عجیب نیست و تا ناگریزی از عشق،که تو خود حاصل عشقی.

پسرم،مامانت برای تو حرفایی داره،حرفایی که به درد روزهای عاشقیت می خوره...

عزیز دلم،یک وقت های زن،اخمو و بی حوصله ست.روزهایی می رسه که بهونه می گیره،بدقلقی می کنه و حتی وقتی اسمتو صدا می کنه و تو به جای>همیشگی،می گی >،اون میزنه زیر گریه..

پسرم زنها موجودات عجیبی هستند.موجوداتی که میتونی با محبت آرومشون کنی و یا با بی توجهی از پا درشون بیاری.باید برای اینجور وقتها آماده باشی.عزیزم،باید یاد بگیری که نازش رو بکشی.

پسر مغرور و دوست داشتنی من،ناز کشیدن شاید کار مسخره ای به نظر برسه اما باید یاد بگیری.زن ها به طرز عجیبی محتاج لحظه هایی هستن که نازشون خریدار داره.

می دونی،این ویژگی زنه!گاهی غصه هاش مجبورش میکنه به گریه.خیلی پا پِی گریه اش نشو.همیشه نیازی نیست دنبال دلیل و چرا باشی تا بتونی راه حل نشون بدی،گاهی فقط باید بشنویش...بذاری تو بغلت گریه کنه و بعد فقط دستش رو بگیری و ببریش بیرون،یه هدیه کوچولو براش بگیری و بهش بگی که چقدر خوشگله.

ازش تعریف کنی و باهاش حرف بزنی.یاد بگیر که با مردونگیت،غصه هاش رو آب کنی نه که از غصه آب بشه.

اگر هم پای ففاصله در میونه کافیه که نازش کنی،بهش زنگ بزنی و باهاش حرف بزنی.اگر باز هم گریه کرد و آروم نشد،دلسرد نشو.بازم صداش کن...عاشقانه صداش کن،حتی اگر واقعا خسته ای.

قول میدم درست اون لحظه ای که داری فکر می کنی این صدا کردن ها فایده ای نداره و نمی خواد حرف بزنه و می خواد تنها باشه،برمی گرده طرفت و توی آغوشت خودشو رها میکنه و...

زن هیچوقت این لحظه ها رو که پاش وایستادی فراموش نمی کنه و همه ی انرژی ای رو که براش گذاشتی بهت برمی گردونه...

پسرم،این روزها که می نویسم هنوز دخترکی هستم پُر از آرزو،دخترکی که روزی زن می شود،مادر می شود،مادر تو..

پ.ن:ویرایش این متن زیبا به قلم یکی از بانوان کارگردان به نام سینمای ایران است.

• Like 34
لینک به دیدگاه

ای بابا

حالا هییی به نفع خودتون موضوع بذارینننن

ما مردا دیوارمون کوتاهه

هئییی خدا...:sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه

مرسی خانم گل :icon_gol:

خیلی قشنگ بود و البته تقریبا درست :ws3:

ولی به این شدت گریه و اشک نیستا :w02:

واقعا چرا یهو شیطون گولمون میزنه که بهونه گیر میشیم؟؟؟ البته دور از جون بقیه :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
فکر کنم داره به سمت لوس کردن میره تا ناز کردن:ws3:

ممنون:icon_gol:

عزیزم خودت که میدونی خانوما سالی یه بار فقط اینطوری میشن:w02::whistle:

احسنت !

تبارك الله !

بالاخره يكي حرف حساب زد

حالا سالی یه بار که خانومتون اینطوری شد نازشو بخرین طوری میشه؟؟:banel_smiley_4:

ای بابا

حالا هییی به نفع خودتون موضوع بذارینننن

ما مردا دیوارمون کوتاهه

هئییی خدا...:sigh:

هیییییییییی خدا از دست بعضیا:whistle:

مرسی خانم گل :icon_gol:

خیلی قشنگ بود و البته تقریبا درست :ws3:

ولی به این شدت گریه و اشک نیستا :w02:

واقعا چرا یهو شیطون گولمون میزنه که بهونه گیر میشیم؟؟؟ البته دور از جون بقیه :ws37:

گلم گفتم که خانوما سالی یه بار اینطوری میشن...اصلا شما خانوم بهونه گیر دیدی؟؟:whistle::ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
عزیزم خودت که میدونی خانوما سالی یه بار فقط اینطوری میشن:w02::whistle:

ل

انصافا هر چیزی به اندازه اش خوبه ناز کردن هم بیش از حد باشه باعث دلزدگی میشه آدم باید به وقتش و به اندازه اش ناز کنه تا همیشه نازش خریدار داشته باشه :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
انصافا هر چیزی به اندازه اش خوبه ناز کردن هم بیش از حد باشه باعث دلزدگی میشه آدم باید به وقتش و به اندازه اش ناز کنه تا همیشه نازش خریدار داشته باشه :w16:

بله گلم صد در صد..اما این متنو خیلی دوست داشتم گفتم شما دوستانم فیض ببرین:icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...