رفتن به مطلب

باور های شما در خصوص تربیت فرزند

ms13

به فرزند دار شدن فکر میکنید ؟  

5 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به فرزند دار شدن فکر میکنید ؟

ارسال های توصیه شده

شما فکر مکینید پدر و مادر یک فرزند چطور باید اونو تربیت کنند ؟

چه کارهایی لازمه ؟

رفتارها چگونه باید باشند ؟

توی این انجمن هم گویا بعضی از دوستان مادر یا پدر هستند همین الان.

بعضیا هم شاید تا مثلا 10 سال دیگه این اتفاق براشون بیفته ... من یکی از اهداف بزرگ زندگیم اینه که بهترین پدر باشم :4564: (البته پس از فراهم شدن شرایط لازم و در سن مناسبش)

مطمئنا" مساله ی فرزنددار شدن یکی از مسایل مهمه هر فردیه...

فرزندی که اینکه وارد این دنیا میشه به اراده ی پدر و مادر اونه و مسئول زندگیش اونهایند ...

بنظر من تاسیس یک سازمان برای زن و شوهران و آموزش اصول صحیح تربیت فرزند (ها) امری حیاتیه و حتما باید توی جامعه چنین جایی هم وجود داشته باشه تا مشاوران متخصص به پدران و مادران در امر تربیت کمک کنند...

من در مورد پدر و مادر هایی که توی دهه 70 پدر و مادر شدند یک چیزای مشترکی میبینم و توجه که میکنم دهه 60 و قبلش طور دیگه بودند ...

بنظر من خیلی شیوه های نادرستی داشتند اینها ... و اصلا نسل خوبی رو به جامعه تحویل ندادند (بطور کلی صحبت میشه ، صرف نظر از استثنا ها ! )

مثلا من پدر و مادرم (من متولد 72 ام) همیشه گیرای بیش از حد میدادند ... توجه های بیش از حد و گاهی آزار دهنده ... هنوزم اگه یک شب تا دیروقت بیرون باشم از 10 به بعد 60دفعه بهم زنگ میزنند ! :whistle:

بنظر شما این نوع رفتار ها خوبه یا بد ؟

شما در مورد شیوه تربیت پدر و مادر خودتون چه نظری دارید؟

و بطور کلی شما چه عقایدی دارید در این مورد و چه شیوه های تربیتی رو میپسندید و اگر در آینده صاحب فرزند شدید اونها رو اعمال میکنید ؟

به امید اینکه نسلی که ما و شما وارد جامعه میکنیم نسلی به مراتب بهتر از پدران و مادرانشون باشند ...

ببخشید حرفام زیاد شد ... امیدوارم این بحث مورد توجهتون قرار بگیره و بحث مفیدی رو شاهد باشیم...:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

در مورد نظرسنجی توضیح بدم که

خودم تا چندی پیش موافق سرسخت گزینه سوم بودم ...

اما واقعا چطور میشه از حس بزرگ پدر یا مادر شدن گذشت ؟!

abrazame.jpg

2877_kurz_.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما فکر مکینید پدر و مادر یک فرزند چطور باید اونو تربیت کنند ؟

چه کارهایی لازمه ؟

رفتارها چگونه باید باشند ؟

توی این انجمن هم گویا بعضی از دوستان مادر یا پدر هستند همین الان.

بعضیا هم شاید تا مثلا 10 سال دیگه این اتفاق براشون بیفته ... من یکی از اهداف بزرگ زندگیم اینه که بهترین پدر باشم :4564: (البته پس از فراهم شدن شرایط لازم و در سن مناسبش)

مطمئنا" مساله ی فرزنددار شدن یکی از مسایل مهمه هر فردیه...

فرزندی که اینکه وارد این دنیا میشه به اراده ی پدر و مادر اونه و مسئول زندگیش اونهایند ...

بنظر من تاسیس یک سازمان برای زن و شوهران و آموزش اصول صحیح تربیت فرزند (ها) امری حیاتیه و حتما باید توی جامعه چنین جایی هم وجود داشته باشه تا مشاوران متخصص به پدران و مادران در امر تربیت کمک کنند...

من در مورد پدر و مادر هایی که توی دهه 70 پدر و مادر شدند یک چیزای مشترکی میبینم و توجه که میکنم دهه 60 و قبلش طور دیگه بودند ...

بنظر من خیلی شیوه های نادرستی داشتند اینها ... و اصلا نسل خوبی رو به جامعه تحویل ندادند (بطور کلی صحبت میشه ، صرف نظر از استثنا ها ! )

مثلا من پدر و مادرم (من متولد 72 ام) همیشه گیرای بیش از حد میدادند ... توجه های بیش از حد و گاهی آزار دهنده ... هنوزم اگه یک شب تا دیروقت بیرون باشم از 10 به بعد 60دفعه بهم زنگ میزنند ! :whistle:

بنظر شما این نوع رفتار ها خوبه یا بد ؟

شما در مورد شیوه تربیت پدر و مادر خودتون چه نظری دارید؟

و بطور کلی شما چه عقایدی دارید در این مورد و چه شیوه های تربیتی رو میپسندید و اگر در آینده صاحب فرزند شدید اونها رو اعمال میکنید ؟

به امید اینکه نسلی که ما و شما وارد جامعه میکنیم نسلی به مراتب بهتر از پدران و مادرانشون باشند ...

ببخشید حرفام زیاد شد ... امیدوارم این بحث مورد توجهتون قرار بگیره و بحث مفیدی رو شاهد باشیم...:icon_gol:

دهه شصتی ها خیلی پخته تر بودن تو بهبوهه جنگ و هزار تا مشکل دیگه بدنیا اومدن بخاطر همینم کمتر بهشون توجه میشد اما نسل سالمتری نسبت به دهه هفتادیا هستن(کلی میگم استثنا رو کار ندارم)

چیزایی که واسه دهه 60 ارزش بود خیلی کمرنگ شده واسه دهه 70

و اما در باره بچه

من خودم چند سال قبل از بچه متنفر بودم اما الان دلم غنج میره براشون...نمیشه از غریزه بگذریم که..همه دوست دارن حس پدر شدن یا مادر شدن تجربه کنن:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 3
لینک به دیدگاه

من به گزینه سوم رای دادم با اینکه عاشق بچه ام و به نظرم بهترین و زیباترین حس دنیا برای یک زن مادر شدنه ولی واقعا وقتی به شرایط کنونی فکر می کنم احساس می کنم اگه شرایط بهتر نشه به دنیا آوردن یه کودک معصوم تو جامعه اینچنینی عاقلانه نیست. جدا از شرایط فرهنگی و اقتصادی جامعه منابع زیستی توی کشورمون هم به سرعت در حال نابود شدنه. خشک شدن دریاچه ها و رودخونه ها، تخریب شدید جنگل ها، خطر جدی خشکسالی و بحران آب غیر قابل اجتناب توی منطقه.

بعدم من نمی دونم یه روز دنیا از نفت و گاز ما بی نیاز بشه و یا منابع و ذخایر نفتیمون تموم بشه نسل آینده با این اقتصاد نفت محوری که ما داریم چیکار میخوان بکنن؟!

• Like 4
لینک به دیدگاه

حرف دهه شصتی ها رو نزنید که با کم ترین امکانات ساختن و اومدن بالا اتفاقاً حرف رو بخاطر اینکه دهه شصتی هستم نمیزنم ولی همه میگن باز دهه شصتی ها از همه نظر گفتما البته دهه 70 و 80 و 90و 100 برای من قابل احتراماً و در آینده هم خواهند بود.

تربیت نهفته در ریشه رفتار پدر و مادر با فرزند خویش است البته نظر خودم اینه شایدم غلط باشه ،کلاس درس نیست بری یه چی یاد بگیری بیای به فرزندت آموزش بدی ، باید با توجه به شرایط زمانی و مکانی فرزند رو تربیت کنی و همیشه میگم خودتم با فرزندت بزرگ بشی یعنی اینکه شرایط و دوران زمان حال فرزند خودت رو درک کنی اگه این اتفاق بی افته مطمئناً تربیت خوبی حاصل میشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

چرا اصن باید گزینه سوم وجود داشته باشه....یا اصن گزینه دوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این خودش سواله برای من....یعنی جامعه شما رو وادار کرده که بچه دار نشید؟؟؟؟؟یعنی جامعه باشما کاری کرده که بهترین حس زندگی یه انسان رو تجربه نکنید؟؟؟؟

من خودم جامعه امو میسازم.....من بهش یاد میدم که هنوز میشه فرزند خوب تربیت کرد....من بهش یاد میدم که که یه سری هنجار های غلط باید شکسته بشه...من بهش یاد میدم یه سری حرمت ها که الان از بین رفته باید زنده بشه....من بهش باور درست رو یاد میدم...من جامعمو درست میکنم.....

اینایی که میگن گرونی باعث شده که من به بچه فکر نکنم یا به زور به یه دونه فکر کنم کلن حرفشونو با احترام کامل رد میکنم...مگه شما به بزرگی خدا شک دارید؟؟؟مگه به گفته خدا شک دارید؟؟؟؟؟مگه خدا نگفته که من خودم روزی بچه هاتونو میدم که هیچ روزی شما رو هم میدم....این کار شما با کار عرب جاهلی که دخترشو از ترس هزار چیز زنده به گور میکرد چه فرقی داره آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید بخواهیم (همه ما) تا درست شود....وگرنه این جامعه است که به جای ما تصمیم میگیرد....

پ.ن: این همه من من که کردم یعنی ما....همه ما ها...شخص خودم مد نظرم نبود....

• Like 1
لینک به دیدگاه
این کار شما با کار عرب جاهلی که دخترشو از ترس هزار چیز زنده به گور میکرد چه فرقی داره آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قیاس مع الفارق انجام دادید دوست عزیز.

• Like 2
لینک به دیدگاه
قیاس مع الفارق انجام دادید دوست عزیز.

این حس منه شایدم حرف شما درست باشه اما هنوز هم فک میکنم قیاسم مع الفارق نبوده...به نظرم شباهت شدیدی بین این دو هست....:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این حس منه شایدم حرف شما درست باشه اما هنوز هم فک میکنم قیاسم مع الفارق نبوده...به نظرم شباهت شدیدی بین این دو هست....:w16:

اونا از روی سنگدلی و جهالت دختراشون رو زنده به گور می کردن. فکر نکنم کسی که دو دوتا چهارتا می کنه برا بچه دار شدن و اینکه میتونه یه بچه رو تأمین کنه یا نه آدم سنگدل و جاهلی باشه.

البته حرف و سخن شما متین ولی قیاس این دو تا با هم به نظر من درست نیست :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اونا از روی سنگدلی و جهالت دختراشون رو زنده به گور می کردن. فکر نکنم کسی که دو دوتا چهارتا می کنه برا بچه دار شدن و اینکه میتونه یه بچه رو تأمین کنه یا نه آدم سنگدل و جاهلی باشه.

البته حرف و سخن شما متین ولی قیاس این دو تا با هم به نظر من درست نیست :w16:

حرف شما درست...دو دو تا چهارتاهم تا حدی درست....:w16:

من حرف شما رو میفهمم اما عرب جاهلی از بیم فقر میکشت....

من مستند از روی قرآن حرف میزنم....سوره انعام آیه ۱۵۱

فرزندان خود را از بیم فقر نکشید......

حالا برداشت با شما....من برداشتم اینه:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حرف شما درست...دو دو تا چهارتاهم تا حدی درست....:w16:

من حرف شما رو میفهمم اما عرب جاهلی از بیم فقر میکشت....

من مستند از روی قرآن حرف میزنم....سوره انعام آیه ۱۵۱

فرزندان خود را از بیم فقر نکشید......

حالا برداشت با شما....من برداشتم اینه:a030:

خوب من تخصصی ندارم نمیتونم مستند بگم ولی تا جایی که من می دونم این سنت غلط بین همه اعراب از ثروتمند تا فقیر رواج داشته و داشتن دختر رو برای خودشون ننگ میدونستن حالا فقیرا از بیم فقر بوده بقیه از روی جهالت بوده به احتمال زیاد.

بعدم به دنیا نیاوردن بچه ای که نمیتونیم براش امکانات حداقلی فراهم کنیم با کشتن یه نوزاد بی گناه یکیه؟ والا همه دوست دارن پدر و مادر بشن ولی نمیشه گفت نترسید وبچه دار بشید که روزیش میاد اگه اونطوری بود که خانواده های با تعداد اولاد بالا جزو فقیرترین اقشار جامعه نبودن.

منم برداشتم اینه :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب من تخصصی ندارم نمیتونم مستند بگم ولی تا جایی که من می دونم این سنت غلط بین همه اعراب از ثروتمند تا فقیر رواج داشته و داشتن دختر رو برای خودشون ننگ میدونستن حالا فقیرا از بیم فقر بوده بقیه از روی جهالت بوده به احتمال زیاد.

بعدم به دنیا نیاوردن بچه ای که نمیتونیم براش امکانات حداقلی فراهم کنیم با کشتن یه نوزاد بی گناه یکیه؟ والا همه دوست دارن پدر و مادر بشن ولی نمیشه گفت نترسید وبچه دار بشید که روزیش میاد اگه اونطوری بود که خانواده های با تعداد اولاد بالا جزو فقیرترین اقشار جامعه نبودن.

منم برداشتم اینه :w16:

من به نظر شما احترام میذارم:w16:

ولی همه دلایل شما رو کافی نمیدونم....

• Like 1
لینک به دیدگاه
من به نظر شما احترام میذارم:w16:

ولی همه دلایل شما رو کافی نمیدونم....

منم به نظر شما احترام میذارم ولی فکر کنم در این مورد نظراتمون یه کم متفاوته.

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا اصن باید گزینه سوم وجود داشته باشه....یا اصن گزینه دوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این خودش سواله برای من....یعنی جامعه شما رو وادار کرده که بچه دار نشید؟؟؟؟؟یعنی جامعه باشما کاری کرده که بهترین حس زندگی یه انسان رو تجربه نکنید؟؟؟؟

من خودم جامعه امو میسازم.....من بهش یاد میدم که هنوز میشه فرزند خوب تربیت کرد....من بهش یاد میدم که که یه سری هنجار های غلط باید شکسته بشه...من بهش یاد میدم یه سری حرمت ها که الان از بین رفته باید زنده بشه....من بهش باور درست رو یاد میدم...من جامعمو درست میکنم.....

اینایی که میگن گرونی باعث شده که من به بچه فکر نکنم یا به زور به یه دونه فکر کنم کلن حرفشونو با احترام کامل رد میکنم...مگه شما به بزرگی خدا شک دارید؟؟؟مگه به گفته خدا شک دارید؟؟؟؟؟مگه خدا نگفته که من خودم روزی بچه هاتونو میدم که هیچ روزی شما رو هم میدم....این کار شما با کار عرب جاهلی که دخترشو از ترس هزار چیز زنده به گور میکرد چه فرقی داره آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید بخواهیم (همه ما) تا درست شود....وگرنه این جامعه است که به جای ما تصمیم میگیرد....

پ.ن: این همه من من که کردم یعنی ما....همه ما ها...شخص خودم مد نظرم نبود....

اگه بچه(ها)ی من میخواد زندگیش مثل خود من باشه همون بهتر که نباشه !

پ ن : این حرفها فقط شعاره

پ ن:

خدا روزی بچه رو میده = پول چرک کف دست = دل به دل راه داره = بزرگ میشی یادت میره = عدالت وجود داره = آسمان همه جا آبی است = و... (حرف های دروغ صد من یه غاز)

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...