Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ تئوري «تجاوز به زنان بی حجاب» هم وارد شد! يكخبرگزاري، بدحجابان را به تجاوز تهدید كرد! گروه جامعه: در تازهترين اقدامات، ايدهپردازيها و تحركات افراطيون براي غلبه بر معضلات اجتماعي و فرهنگي، يك خبرگزاري خاص اصولگرايان در گزارشي عجيب تئوري «تجاوز به زنان بی حجاب» را مطرح كرده است! [TABLE=align: center] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD] نمونه ای از پوسترها علیه بدحجابی [/TD] [/TR] [/TABLE] به گزارش بهارنيوز، اين خبرگزاری اصولگرا، از قول فردي كه از او به عنوان "فعال فرهنگی" نام برده شده، در مورد زنان بی حجاب میگوید: اگر مردی با عریانیهای زنی بیحجاب تحریک شود دلیلی ندارد برای رفع میل جنسی خویش از وی اجازه بگیرد!! وي با اشاره به انتشار عکسهای زنان و دختران ایرانی بحجاب در فیس بوک گفته است: اگر زن از لحاظ خلقت و فطرت علاقمند به نمایش زیباییهای خود است و حق دارد هر آنگونه که بخواهد در جامعه ظاهر شود و زیباییهای خود را برای مردان آشکار کند، باید طبق منطق سست غربی متقابلا حق لذت بردن مرد را هم در نظر بگیریم. وی در ادامه این استدلال خود افزوده است: زیرا از لحاظ فطری و خلقت مرد به سوی زیباییهای زن میل پیدا میکند و علاقمند به ایجاد رابطه جنسی است. پس حق دارد از چیزی که از آن خوشش میآید بهره ببرد. بنابراین چیزی به نام تجاوز معنا پیدا نمیکند. چون زن که از مرد اجازهای برای نمایش زیباییهای خود نگرفته و اگر مرد با عریانیهای وی تحریک شود دلیلی ندارد برای رفع میل جنسی خویش از زن اجازه بگیرد. مطابق این نوشته، به رسمیت شناختن "حق عریانی برای زن"، بر "منطق سست غربی" استوار است و بر مبنای همین منطق میتوان گفت چون به "لحاظ فطری و خلقت مرد به سوی زیباییهای زن میل پیدا میکند و علاقه مند به ایجاد رابطه جنسی است، پس حق دارد از چیزی که از آن خوشش میآید بهره ببرد". چند روز پيش هم يك وبلاگ اصولگرا پيشنهاد كرده بود كه «بهتر است جرم تعرض و مزاحمت به زنان بدحجاب را از مزاحمت به زنان محجبه جدا کرد" و يا «برای تعرض به زنان بدحجاب و بی حجاب به دلیل مشارکت آن زن در ایجاد این جرم، تخفیف و عفو فراهم نمود». به نظر ميرسد، تهدید تلویحی زنان "بدحجاب" به تجاوز، آن در یک خبرگزاری رسمی، يكي از خبرهاي تئوريپردازان جناح افراطي راست براي تست افكار عمومي و مسئولان نظام بوده و يقننا طي روزهاي آتي واكنشهاي فراواني را در پي خواهد داشت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ زدی تو کار حجاب و خبراشااااا آره دیگه باید پوشش داده بشه این اخبار تا کور بشه چشم هرچی ساندیس خوره:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ آره دیگه باید پوشش داده بشه این اخبار تا کور بشه چشم هرچی ساندیس خوره:hapydancsmil: ساندیس؟!!حرف دی...... سانسور شد.. زدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ ساندیس؟!!حرف دی...... سانسور شد.. زدی؟ ساندیس خور فردی است که بچه باباش نیست 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ ساندیس خور فردی است که بچه باباش نیست 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ بنظرم اومد یه حرف خوب رو بزنه یهو قاطی کرد 1 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ اگر زن از لحاظ خلقت و فطرت علاقمند به نمایش زیباییهای خود است و حق دارد هر آنگونه که بخواهد در جامعه ظاهر شود و زیباییهای خود را برای مردان آشکار کند، باید طبق منطق سست غربی متقابلا حق لذت بردن مرد را هم در نظر بگیریم. نمیخوام بگم مردا بی جنبه هستن ولی این یه حقیقت محضه وقتی یه زن خوشش میاد و دوس داره خودش رو خوشگل کنه و با پوشیدن لباسای ناجور بیاد بیرون حتما علاقه داره که مردا نگاهش کنن وگرنه واقعا چه دلیلی دیگه ای میتونه داشته باشه ؟ چه دلیلی داره یه زن یه شال و یه پیرهن بپوشه با شلوار صورتی جذب و راه بیفته تو مترو؟؟ دیدم که میگم آدم فرق بی حجابی و بد حجابی رو میفهمه.من بد حجاب رو نمیگم. بی حجابارو میگم که دیگه واقعا کم مونده همونی که تنشون کردن رو هم دربیارن ! نمیگم تجاوز آزاد باشه ولی خب حتما خوششون میاد دیگه بیچاره ها 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ نمیخوام بگم مردا بی جنبه هستن ولی این یه حقیقت محضهوقتی یه زن خوشش میاد و دوس داره خودش رو خوشگل کنه و با پوشیدن لباسای ناجور بیاد بیرون حتما علاقه داره که مردا نگاهش کنن وگرنه واقعا چه دلیلی دیگه ای میتونه داشته باشه ؟ چه دلیلی داره یه زن یه شال و یه پیرهن بپوشه با شلوار صورتی جذب و راه بیفته تو مترو؟؟ دیدم که میگم آدم فرق بی حجابی و بد حجابی رو میفهمه.من بد حجاب رو نمیگم. بی حجابارو میگم که دیگه واقعا کم مونده همونی که تنشون کردن رو هم دربیارن ! نمیگم تجاوز آزاد باشه ولی خب حتما خوششون میاد دیگه بیچاره ها الان تی شرت و شلوار شد بی حجابی؟ پس الان تو متروهای کل دنیا ؛ زنا دوست دارن بهشون تجاوز بشه؟ هیچکس علاقه نداره بهش تجاوز بشه شاید آقایون دوست داشته باشن تجاوز کنن بحثش جداس که الله اعلم:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ الان تی شرت و شلوار شد بی حجابی؟پس الان تو متروهای کل دنیا ؛ زنا دوست دارن بهشون تجاوز بشه؟ هیچکس علاقه نداره بهش تجاوز بشه شاید آقایون دوست داشته باشن تجاوز کنن بحثش جداس که الله اعلم:icon_razz: آره دیگه تو ایران این میشه بی حجابی .... جا با جا فرق داره دیگه اصن شاید یه شهری تو دنیا باشه که لخت بودنم بی حجاب حساب نشه در ضمن قرار نیست هر کی هر طور دوست داره بگرده که. پوشش باید در حد عرف جامعه باشه. وقتی کسی خارج از عرف لباس بپوشه، به غیر از خودش چند نفر دیگه هم تحت تاثیر قرار میده. بازم میگم که من بحثم داخل ایرانه. اونور نرفتم و نمیدونم چه مدلیه. شاید اونورم همین باشه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ آره دیگه تو ایران این میشه بی حجابی .... جا با جا فرق داره دیگه اصن شاید یه شهری تو دنیا باشه که لخت بودنم بی حجاب حساب نشه در ضمن قرار نیست هر کی هر طور دوست داره بگرده که. پوشش باید در حد عرف جامعه باشه. وقتی کسی خارج از عرف لباس بپوشه، به غیر از خودش چند نفر دیگه هم تحت تاثیر قرار میده. بازم میگم که من بحثم داخل ایرانه. اونور نرفتم و نمیدونم چه مدلیه. شاید اونورم همین باشه عرف جامعه رو قبول دارم اینکه باید لباس معقولم باشه قبول دارم مشکلم با این جملتون بود که دوست دارن بهشون تجاوز شههیچ کس نمیخواد بهش تجاوز بشه اینکه بخاطر پوشش یکی بیایم چنین قضاوتی کنیم بی رحمانه اس... بی انصاف نباشیم لطفا 1 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ عرف جامعه رو قبول دارم اینکه باید لباس معقولم باشه قبول دارم مشکلم با این جملتون بود که دوست دارن بهشون تجاوز شههیچ کس نمیخواد بهش تجاوز بشه اینکه بخاطر پوشش یکی بیایم چنین قضاوتی کنیم بی رحمانه اس... بی انصاف نباشیم لطفا منظورم اصن اون نبود ببخشید منظورم این بود که طرف خوشش میاد با اون لباسا بیاد بیرون و اینه که اشکال داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده