آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ استاد بهت نمره نده،بعد کلی گشتن و پیدا کردنش باهاش صحبت کردن نمره نده بعد ببینی به خیلیا نمره داده حالا چرا الله اعلم،واقعا اوج بد شانسیه ها کل نمره ها عالی یه درس بیفتی ای خدا..... 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی شکلکهات بالا نیان حستو بگی،آخه چرا دچار نقص فنی شدم من؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ استاد بهت نمره نده،بعد کلی گشتن و پیدا کردنش باهاش صحبت کردن نمره نده بعد ببینی به خیلیا نمره داده حالا چرا الله اعلم،واقعا اوج بد شانسیه ها کل نمره ها عالی یه درس بیفتی ای خدا..... :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی شکلکهات بالا نیان حستو بگی،آخه چرا دچار نقص فنی شدم من؟ :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی این ها:خو بگو شکلکها چرا من نمیبینمتون چرا تو نقل قولها هستین؟ قایم موشکه؟تالی.....شکلکها عزیز..... 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی مرور گر تورچ میخام دانلود کنم ولی هر 5 دقیقه اینترنت قطع شه و از اول! 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ بدشاانسی یعنی اینکه برنامه هات به هم بریزن 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی بخوای بری خونه رفیقت بعد گرد و خاک بیاد اونقدر که نتونی تا توی حیاط هم بری 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ من دیگه میخام نگرشمو عوض کنم بنظرم همه بدشانسیا به خاطر نگرش منفی من بوده دقیقا همون اتفاقای بدی که پیش بینی میکردم برام میفتد از این به بعد به چیزای خوب فکر میکنم و به اتفاقای غیردلخواه به چشم بدشانسی نگاه نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی .... بری بانک کلی منتظر باشی نوبتت بشه بعد با کلی ژست بری بشینی رو صندلی بکشیش جلو.... پوق...با سر بری تو شیشه جلوی پیشخوان تازه کارمندم برو بر نگات کنه..... توم نخوای ضایع شی بگی اه لعنت به این شیشه از کجا اومد...آخه بگو بشر تو شیشه به این بزرگی ندیدی چندین ساله اینجاس.... 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی:الان تهرانی بودن به درد میخوره که با دوستان بری خانه سالمندان کهریزک تهرانی نباشی..... خوب من دوس دارم برم.... 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ خداروشکر من اصلا بد شانس نیستم و اصلا به بدشانسی هم اعتقادی ندارم هر چیزی دلیلی داره و اگر 1% بی دلیل بود حکمت خداست 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی روز عقدت صورتت بریزه بیرون!!!!! 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی. تو جاده ماشینت پنچر کنه.. همه وسایلا رو بریزی پایین.. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ 3مااااااااااه ناخن بلند کردم یه شب مونده به عروسی 2تا شکست... بدشانسی نیست این؟ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی پاره شدن مانتو وسط خیابون 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ بدشانسی ینی...همون حال لعنتی یه شب مونده به عروسی بیاد سراغت... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی من!!!!!! شب مراسم نامزدی در حال رقصیدن بخوری زمین جلوی اون همه آدم! 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ بدشانسی ینی تا برم تو پیج فافا بره بدشانسی یعنی من!!!!!! شب مراسم نامزدی در حال رقصیدن بخوری زمین جلوی اون همه آدم! خوب بود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده