sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ یعنی من :) درسته اینجا تاپیک بدشانسیه اما اشنا شدن من با بینام یه خوش شانسیه بزرگ بود.... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ یعنی پیام اشتباه بدی به یکی و آبروت......... ای وای من :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ درسته اینجا تاپیک بدشانسیه اما اشنا شدن من با بینام یه خوش شانسیه بزرگ بود.... لابد اشنا شدنتون با من هم یک بدشانسی بزرگ بود ، اره؟ 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ ما در حوزه توالت و دستشویی بدشانسی های زیادی داریم که من در این فرصت به تعدادی از اون ها میپردازم بدشانسی اول اینکه ، شیر اب سرد و گرم علامت رنگهاش برعکس باشه و شما هم با ارامش خاطر به هوای اب سرد شیر رو باز کنید و بدون تست درجه حرارت اب اون رو استفاده کنید و بعد هم به زمین و زمان تا مدتها فحش بدید بدشانسی دوم هم اینکه از این شیرها باشه که توی لوله های اب هوا گرفته باشه ، و شما هم وسط یک مهمونی مهم با لباسهای شیک و مجلسی رفته باشید توالت ، بعد به محض باز کردن شیر اب ، هرچقدر تا انتها شیر رو میچرخونید از اب خبری نباشه ، غافل از اینکه این ارامش قبل از توفان هست ، و بعد اب با چنان فشاری به سر و صورت و لباس شما بپاشه که تا عمر داشته باشید دیگه هوس رفتن به توالت وسط مهمونی نکنید 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ یعنی دقیقه 91 مسی یه گل بزنه.... 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ بد شناسی یعنی هرچی نتیجه بازی هارو پیش بینی کنی اکثرش اشتباه باشه... 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ ده صفحه از یه جزوه 200 صفحه ای رو نخونی .... 75 درصد نمره از همون 10 صفحه بیاد 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ اصلا چیزی به اسم بدشانسی وجود نداره من که به این موضوع اعتقاد ندارم. 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ یعنی دقیقه 91 مسی یه گل بزنه.... آخ آخ ....این خیلی بد شانسیه ینی من که گریه کردم.... 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ لابد اشنا شدنتون با من هم یک بدشانسی بزرگ بود ، اره؟ نه ....وا...........این حرفا چیه؟ تو نو اندیشان همه با هم دوستیم... سوئ تفاهمم پیش میاد خب... شما اسم کاربریت سارا بود منم فکردم دخترین باهاتون ریلکس برخورد کردم... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی تو روز عروسی ناخنت بشکنه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی اینکه بهت بگن تمام... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ درسی رو که فکر میکردم بهتراز همه امتحانا بدم ولی "اون"درس بدتراز همه بدم .... 7 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ ده صفحه ورد ترجمه و تایپ کنی .... بعد یهو هاردت خراب شه ... کل هارد یه طرف .. اون ده صفحه ترجمه یه طرف 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی بری استخر بعد تموم شدن تایم که میخوای بری بیرون یه ناشناس بچه رو بندازن بغلت که اینو بگیر من لباسامو بپوشام اون بچه هم کار بدی کنه کل لباس بیرونت حتی کفشات کثیف شه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ 2رووووووووووز ذوق کنی واسه دیدن کسی.... طرف اونجا نباشه... اصلا خودتم نتونی بری اونجا... هی خدا... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ بدشانسی ینی گیر یه سمج بیفتی رو مخت باشه :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ بدشانسی تو یعنی خوش شانسی اون یکی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده