Paroshat 6378 ارسال شده در 20 مرداد، 2014 آخییییییییییییییی.این واقعا فاجعس نه بدشانسی. آره واقعا به هرکسی هم دردمو گفتم فقط گفتن آدم بخیل نمیشه که اون دوستته 4
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 20 مرداد، 2014 بد شانسی که چه عرض کنم!!! بخت بد! اینکه با کلی ذوق فیلم عروسیتو بذاری ببینی !فکر میکنی چی میبینی!!!؟؟از اول تا اخر همه از کمر به پایین تو کادر فیلمن! واااااااااااااااای خدا :icon_pf (34): 10
masi eng 47044 ارسال شده در 20 مرداد، 2014 بدشانسی یعنی : از خیابون بخوای رد بشی کلی هم شیک و ترتمیز کردی بری برای یه ملاقات مهم یه ماشین بیاد رد شه با سرعت هرجی اب گلی بریزه رو مانتو شلوار رو کفشت چی میشه... 8
*Mars* 5292 مالک ارسال شده در 21 مرداد، 2014 بدشانسی یعنی بری یه لباس خوشگل و ناز و گرون بخری با کلی ذوق و شووووووووق بعد تو راه برگشت وسایلتو ازت بدزدن! لباستم بپره.... ولی به جهنم گور باباش! مامانم میگه بلا بوده دفع شده 5
sara kia 3158 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 بدشانسی یعنی با دوستت یه بنده خدایی رو نقد کنی بعد خانوم کنار دستتون بگه شما با فلانی چیکار دارین؟ من مامانشم! 6
bande khoda 899 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 بدشانسي يعني همه كارات جور بشه بري سركار موقع امضاي قرارادادكه ميشه يكي از در ميرسه وميگه آقا مالايق اين پست و مقام بوديم وتمام كاراي شما بيهوده بشه واون طرف كار شما را از دستتون در بياره!!!!!!!!!!!!!!!! 6
sama-sh 6913 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 بدشانسی یعنی برا اولین بار عاشق بشی،اونم عاشق یکی از استادات اونوقت بفهمی که طرف زن داره بدشانسی یعنی اینکه بری حموم بعد آب سرد شه! این دوتا بدشانسی برام پیش اومده.... حالت اولو که میدونستم زن داره...اما دوسش داشتم...البته هنوزم دارم. حالت دومم که هر هفته دارم تجربه میکنم....قبل و بعد حموم رفتن من اب گرمه منکه میرم یخ میکنه... 4
masi eng 47044 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 بدشانسی یعنی.. بری تالار مکانیک : خوب.. بعد بجای اب طالبی بهت یه گالن بنزین بدن بگن موتور نیسان رو تمیز کن(البته به طنز بودا) 3
sama-sh 6913 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 بد شانسی یعنی بری بیرون کیف پولت خونه جا بمونه ازین بدشانسیا نداشتم...من همیشه پولام تو جیب شلوارم میذارم...جا بمونه هم مهم نیست.. 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 بدشانسی یعنی منتظره یه هوای بارونیه دو نفره باشی... بارون که میاد تو سفر باشی 6
*Mars* 5292 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2014 بد شانسی یعنی با کلی تلاش و زحمت یه راه سنگی توی روخونه درست کنی و موقع رد شدن ازش یکی هلت بده بیوفتی تو آب خیس شی.....:icon_razz: 6
black banner 9103 ارسال شده در 24 مرداد، 2014 يعني دقيقا هر ترم موقع امتحانات دپرس بشي به شدت خيلي فجيع فجيح ..... دقيق مثل الان من... 7
*Mars* 5292 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2014 بد شانسی یعنی توی روز خاستگاری دوستات قرار کوه بذارن و تو توی دوراهی گیر کنی و مجبور شی دست از تفریحت بکشی........ 7
masi eng 47044 ارسال شده در 24 مرداد، 2014 بدشانسی یعنی سقوط از ارتفاعات.. بری کوه.. و فقط تو سقوط کنی.. اونم در ارتفاعات بالا. شانس اوردیم خاکی بود.. وگرنه رسما .. امروز ختمم بود.. ولی هیچ چیزم نشد و فقط خندیدم 8
*Mars* 5292 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2014 بد شانسی یعنی تو کل ترم تحصیلی یک بار واسه امتحان میان ترم مث خــــــر خوندم! ولی استاد امتحانو کنسل کرد 9
black banner 9103 ارسال شده در 24 مرداد، 2014 بد شانسی یعنی توی روز خاستگاری دوستات قرار کوه بذارن و تو توی دوراهی گیر کنی و مجبور شی دست از تفریحت بکشی........ ببين الان شما يكم زاويه ديدي بدي داري در اين زوگار تنگ و دلگير بي شوهري ، پيدا شدن خواستگار يعني خوش شانسي ! ليكن الان شما خوش شانسي :gnugghender: 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 24 مرداد، 2014 بد شانسی و خوش شانسی اصلا وجود خارجی نداره این زاییده ذهن ماست که اشتباهات یا بی فکری خودمونو و دیگرونو در ارتباط با خودمون میزاریم پای شانس بد 4
ارسال های توصیه شده