رفتن به مطلب

بدشانسی یعنی؟؟

*Mars*

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 162
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پست های محبوب

Rose6

?

بد شانسی که چه عرض کنم!!! بخت بد!:whistle:

اینکه با کلی ذوق فیلم عروسیتو بذاری ببینی !فکر میکنی چی میبینی!!!؟؟از اول تا اخر همه از کمر به پایین تو کادر فیلمن! واااااااااااااااای خدا :icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه

بدشانسی یعنی :

از خیابون بخوای رد بشی کلی هم شیک و ترتمیز کردی بری برای یه ملاقات مهم یه ماشین بیاد رد شه با سرعت هرجی اب گلی بریزه رو مانتو شلوار رو کفشت چی میشه...

• Like 8
لینک به دیدگاه

بدشانسی یعنی بری یه لباس خوشگل و ناز و گرون بخری با کلی ذوق و شووووووووق

بعد تو راه برگشت وسایلتو ازت بدزدن!

لباستم بپره....:hanghead:

ولی به جهنم گور باباش! مامانم میگه بلا بوده دفع شده:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بدشانسي يعني همه كارات جور بشه بري سركار موقع امضاي قرارادادكه ميشه يكي از در ميرسه وميگه آقا مالايق اين پست و مقام بوديم وتمام كاراي شما بيهوده بشه واون طرف كار شما را از دستتون در بياره!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
بدشانسی یعنی

برا اولین بار عاشق بشی،اونم عاشق یکی از استادات

اونوقت بفهمی که طرف زن دارهTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

بدشانسی یعنی اینکه بری حموم بعد آب سرد شه! :sad0:TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

این دوتا بدشانسی برام پیش اومده....

حالت اولو که میدونستم زن داره...اما دوسش داشتم...البته هنوزم دارم.:ws3:

حالت دومم که هر هفته دارم تجربه میکنم....قبل و بعد حموم رفتن من اب گرمه منکه میرم یخ میکنه...TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
بد شانسی یعنی بری بیرون کیف پولت خونه جا بمونه

ازین بدشانسیا نداشتم...من همیشه پولام تو جیب شلوارم میذارم...جا بمونه هم مهم نیست..

• Like 3
لینک به دیدگاه

بد شانسی یعنی با کلی تلاش و زحمت یه راه سنگی توی روخونه درست کنی و موقع رد شدن ازش یکی هلت بده بیوفتی تو آب خیس شی.....:icon_razz:

• Like 6
لینک به دیدگاه

بد شانسی یعنی توی روز خاستگاری دوستات قرار کوه بذارن و تو توی دوراهی گیر کنی و مجبور شی دست از تفریحت بکشی........:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه

بدشانسی یعنی سقوط از ارتفاعات.. بری کوه.. و فقط تو سقوط کنی.. اونم در ارتفاعات بالا. شانس اوردیم خاکی بود.. وگرنه رسما .. امروز ختمم بود.. ولی هیچ چیزم نشد و فقط خندیدم:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

بد شانسی یعنی تو کل ترم تحصیلی یک بار واسه امتحان میان ترم مث خــــــر خوندم! ولی استاد امتحانو کنسل کرد:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه
بد شانسی یعنی توی روز خاستگاری دوستات قرار کوه بذارن و تو توی دوراهی گیر کنی و مجبور شی دست از تفریحت بکشی........:banel_smiley_4:

ببين الان شما يكم زاويه ديدي بدي داري :ws3:

در اين زوگار تنگ و دلگير بي شوهري ، پيدا شدن خواستگار يعني خوش شانسي ! :ws3:

ليكن الان شما خوش شانسي :gnugghender:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بد شانسی و خوش شانسی اصلا وجود خارجی نداره این زاییده ذهن ماست که اشتباهات یا بی فکری خودمونو و دیگرونو در ارتباط با خودمون میزاریم پای شانس بد

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...