Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آخییییییییییییییی.این واقعا فاجعس نه بدشانسی. آره واقعا به هرکسی هم دردمو گفتم فقط گفتن آدم بخیل نمیشه که اون دوستته 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بد شانسی که چه عرض کنم!!! بخت بد! اینکه با کلی ذوق فیلم عروسیتو بذاری ببینی !فکر میکنی چی میبینی!!!؟؟از اول تا اخر همه از کمر به پایین تو کادر فیلمن! واااااااااااااااای خدا :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی : به دنیا اومدن من 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی بری بیرون کیف پولت خونه جا بمونه 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی : از خیابون بخوای رد بشی کلی هم شیک و ترتمیز کردی بری برای یه ملاقات مهم یه ماشین بیاد رد شه با سرعت هرجی اب گلی بریزه رو مانتو شلوار رو کفشت چی میشه... 8 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی بری یه لباس خوشگل و ناز و گرون بخری با کلی ذوق و شووووووووق بعد تو راه برگشت وسایلتو ازت بدزدن! لباستم بپره.... ولی به جهنم گور باباش! مامانم میگه بلا بوده دفع شده 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی با دوستت یه بنده خدایی رو نقد کنی بعد خانوم کنار دستتون بگه شما با فلانی چیکار دارین؟ من مامانشم! 6 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بدشانسي يعني همه كارات جور بشه بري سركار موقع امضاي قرارادادكه ميشه يكي از در ميرسه وميگه آقا مالايق اين پست و مقام بوديم وتمام كاراي شما بيهوده بشه واون طرف كار شما را از دستتون در بياره!!!!!!!!!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی برا اولین بار عاشق بشی،اونم عاشق یکی از استادات اونوقت بفهمی که طرف زن داره بدشانسی یعنی اینکه بری حموم بعد آب سرد شه! این دوتا بدشانسی برام پیش اومده.... حالت اولو که میدونستم زن داره...اما دوسش داشتم...البته هنوزم دارم. حالت دومم که هر هفته دارم تجربه میکنم....قبل و بعد حموم رفتن من اب گرمه منکه میرم یخ میکنه... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی.. بری تالار مکانیک : خوب.. بعد بجای اب طالبی بهت یه گالن بنزین بدن بگن موتور نیسان رو تمیز کن(البته به طنز بودا) 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی بری بیرون کیف پولت خونه جا بمونه ازین بدشانسیا نداشتم...من همیشه پولام تو جیب شلوارم میذارم...جا بمونه هم مهم نیست.. 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی منتظره یه هوای بارونیه دو نفره باشی... بارون که میاد تو سفر باشی 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی با کلی تلاش و زحمت یه راه سنگی توی روخونه درست کنی و موقع رد شدن ازش یکی هلت بده بیوفتی تو آب خیس شی.....:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ يعني دقيقا هر ترم موقع امتحانات دپرس بشي به شدت خيلي فجيع فجيح ..... دقيق مثل الان من... 7 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی توی روز خاستگاری دوستات قرار کوه بذارن و تو توی دوراهی گیر کنی و مجبور شی دست از تفریحت بکشی........ 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی سقوط از ارتفاعات.. بری کوه.. و فقط تو سقوط کنی.. اونم در ارتفاعات بالا. شانس اوردیم خاکی بود.. وگرنه رسما .. امروز ختمم بود.. ولی هیچ چیزم نشد و فقط خندیدم 8 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی دقیقا وقتی استاد نگات کنه اداشو دربیاری.. 7 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی تو کل ترم تحصیلی یک بار واسه امتحان میان ترم مث خــــــر خوندم! ولی استاد امتحانو کنسل کرد 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی توی روز خاستگاری دوستات قرار کوه بذارن و تو توی دوراهی گیر کنی و مجبور شی دست از تفریحت بکشی........ ببين الان شما يكم زاويه ديدي بدي داري در اين زوگار تنگ و دلگير بي شوهري ، پيدا شدن خواستگار يعني خوش شانسي ! ليكن الان شما خوش شانسي :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ بد شانسی و خوش شانسی اصلا وجود خارجی نداره این زاییده ذهن ماست که اشتباهات یا بی فکری خودمونو و دیگرونو در ارتباط با خودمون میزاریم پای شانس بد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده