masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام به دوستان گلم.. دوستان امروز با خبر شدم که پدر ستاره عزیز بد حال هستن و در بیمارستان به سر میبرن همگی دعا کنین که هر چه زودتر پدر ستاره جان به سلامتی کامل دست یابد و نزد خانواده خودش بازگردد..... ستاره193 با دلای پاک و مهربونتون برای پدر دوستمون دعا کنیم. ستاره جون نگران نباش گلم. بابا ایشالله حالشون خوب میشه و سلامتیشونو بدست میارن.. من و همه دوستان عزیز برای سلامتی پدرتون دعا میکنیم.. قربونت برم.. نبینم چشات بارونی باشه ها... 46 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دعای عمیق و امید صحّت داریم برای ایشون ستاره جان همه در کنارتیم تا غصه رو دورکنی:icon_pf (17): ممنون از دعوت قشنگت عزیزم لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ انشاالله هر چه زودتر سلامتیشون رو به دست میارن خدایا اشفع مرضانا لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عزیزم نگران نباش... همه واسه پدر نازنینت دعا میکنم... به حق حضرت علی ایشاله زودی خوب میشن لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ستاره نگران نباش من مطمئنم حالش خوب میشه شک نکن براشون دعا میکنم از ته قلب لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آخی حتما براشون دعا میکنم انشالله حال پدرتون زودتر خوب بشه ...:icon_gol: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آرزوی سلامتی و بهبود برای این پدر عزیز رو از خدای مهربان خواستارم لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ستاره جونم!!! عزیزم خدا حتما حتما کمکشون میکنه تا با سلامتی کامل کنارتون باشه!(آآآآآآآآآآآآآآآآمین) نگران نباش گلم!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ان شاالله که هرچه زودتر سلامتیشون رو بدست میارن لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایشاا... هر چه زودتر سلامتیشون رو به دست میارن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ستاره جان دست به دعاییم عزیز مارو در کنارت همیشه داری پدرتون پدر ماست هرچی برا پدرمون میخواییم برا پدرتون خواستاریم دعای سلامتی و بهبود ایشون آمین لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من هم از صمیم قلب واسه ایشون دعا می کنم که خیلی زود سلامتی کاملشون را بدست بیارند و پیش خانوادشون برگردند. لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ستاره جون نگران نباش انشالا پدر خیلی زود سلامتیش رو بدست میاره و برمیگرده حتما واسشون دعا میکنم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایشالا که زودتر سلامتیشونو بدست میارن لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایشالا ک هر چه زودتر بهبود پیدا میکنن. براشون دعا میکنم لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ انشا... خدا شفاشون بده... اللهم اشف کل مریض... لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم براشون آرزوی سلامتی دارم عزیزم.. غصه نخور ستاره جون مطمئن باش که خوب میشن لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اللهم اشفع کلا مریض اقای مهربون مریضی داریم شفایش را از تو بزرگوار خواهانیم برحمتک یا ارحم راحمین ستاره جان به امید به خداوند بزودی شاهد سلامت کامل پدر بزرگوارت خواهیم بود لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ان شاالله هرچه زودتر شفا پیدا میکنن! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده