masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پس بازیتون واقعا جدی بود... منو باش گفتم طنزه..... تازه دوزاریم افتاده خسته نباشید دلاوران میدونم حس سوباسایی بهتون دست داده وسط بازی ولی خدایی چقدر گل خوردید.... ؟ 5 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کی برد؟ واقعا از بچه های مکانیک، یه همچین سوالایی بعیده!!! 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کی برد؟ شما نرفتی انقدر هم کل کل می کردی ؟ --------- آقا یه برنامه ثابت ورزشی برای 2 هفته یک بار بد نیست راه بندازید ای مدیران..... 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واقعا از بچه های مکانیک، یه همچین سوالایی بعیده!!! از خودم بدم اومد که سوال پرسیدم خخخخخ 6 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پس بازیتون واقعا جدی بود... منو باش گفتم طنزه..... تازه دوزاریم افتاده خسته نباشید دلاوران میدونم حس سوباسایی بهتون دست داده وسط بازی ولی خدایی چقدر گل خوردید.... ؟ معصومه اینو از مکانیکیا بپرس از خودم بدم اومد که سوال پرسیدمخخخخخ شما نرفتی انقدر هم کل کل می کردی ؟--------- آقا یه برنامه ثابت ورزشی برای 2 هفته یک بار بد نیست راه بندازید ای مدیران..... واقعا از بچه های مکانیک، یه همچین سوالایی بعیده!!! کی برد؟ بچه های مکاینک هر چی نداشته باشن اعتماد به سقفشون بالاست در اوج شکست و باخت روحیشون رو حفظ میکنن من شما رو تحسین میکنم بچه ها 5 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کلا روز خوبی بود . بعد از مدتها این بچه های نواندیشان رو مجبور کردیم از پشت سیستمها و کتابهاشون برای سلامتیشونم که شده حرکتی کنن .البته متاسفانه تیم برقیها به دلیل حضور در اردوی برزیل نتونستن در این برنامه حضور پیدا کنن از همه بچه ها تشکر میکنم که لحظاتی خوش رو برای ما رقم زدن. از میلاد عزیز هم که برای برگزاری این برنامه زحمت زیادی کشیدن تشکر میکنم 6 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کلا روز خوبی بود . بعد از مدتها این بچه های نواندیشان رو مجبور کردیم از پشت سیستمها و کتابهاشون برای سلامتیشونم که شده حرکتی کنن .البته متاسفانه تیم برقیها به دلیل حضور در اردوی برزیل نتونستن در این برنامه حضور پیدا کنناز همه بچه ها تشکر میکنم که لحظاتی خوش رو برای ما رقم زدن. از میلاد عزیز هم که برای برگزاری این برنامه زحمت زیادی کشیدن تشکر میکنم ا، پس شما خط خورده بودی که نرفتی؟! 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ا، پس شما خط خورده بودی که نرفتی؟! نه متاسفانه من مصدوم بودم دیروز هم نتونستم زیاد بازی کنم 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مهم نیست حضور فعال تو زمین نداشتین مهم نیته همتون خسته نباشید شایعاتی پیچیده میگن مسی میخواد از اردوی آرژانتین کناره گیری کنه از منبع خوبه شنیدم گفته حالا چکار کنم بچه های نواندیشان میان؟:4564: راستی عکساتون لو رفت اینم گروه بازندس دست به دامن علامت مخصوص حاکم بزرگ میتی کمان شدن تا طرف زمین ترک کنن منم رفتم رشته کوهای آلپ بچه هارو آوردم سر راهمم سندباد علی بابا بقیه آوردم رامون ندادن تو گفتن دیر اومدین 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب حالا جدای از شوخی هایی که شد جا داره از همه دوستانی که اومدن تشکر کنم و کسایی هم که نیومدن حسابی جاشون خالی بود دوستان ورزشکار عزیز: خودم و مهدی و پسرداییم و پسرعمم (خانوادگی جمع بودیم دیگه ) ابوذر به همراه دوتا از دوستای شهرساز دیگش میلاد (مهندس خوش فکر) علیرضا (آتروس) و مجید جعفر به همراه دوتا از دوستاش علی (ask_bl) هم به همراه برادر و دوستش مهدی (Mahdi Eng) بقیه هم که تنبل بودن و نیومدن بعداً از چندتا از تصاویر بازی هم رونمایی میشه 9 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تیم به ترتیب دو گروه کاش معرفی میکردین: مثلا:شما مهدی پسردایتون پسرعمتون گروه عارف و خانواده مابقی نواندیشان بنده خدام تیم مقابل شما که کلی معرفی کردین نگفتین چند چند شد بازی 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب حالا جدای از شوخی هایی که شد جا داره از همه دوستانی که اومدن تشکر کنم و کسایی هم که نیومدن حسابی جاشون خالی بود دوستان ورزشکار عزیز: خودم و مهدی و پسرداییم و پسرعمم (خانوادگی جمع بودیم دیگه ) ابوذر به همراه دوتا از دوستای شهرساز دیگش میلاد (مهندس خوش فکر) علیرضا (آتروس) و مجید جعفر به همراه دوتا از دوستاش علی (ask_bl) هم به همراه برادر و دوستش مهدی (Mahdi Eng) بقیه هم که تنبل بودن و نیومدن بعداً از چندتا از تصاویر بازی هم رونمایی میشه ممد بذار عکسهارو ببینم چند گل خوردی 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من به جعفر و مکانیکیا ایمان داشتم مرسی که بی ایمان نکردین 4 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نگفتین چند چند شد بازی روش نمیشه، اصرار نکنین 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حالا خوبه یه مسابقه بردین ها به تیم شهرسازیا چیزی نگین من طرفدارشونم معمارا شهرسازا برادر خواندن اونا خواستن شما روحیتون خوب شه نبردن گفتن ما میزبانیم زشته مهمونامون دست خال بفرستیم دور از مرام ورزشکاریه پهلوانان نمی میرند 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هیچ کس یه گزارس درست نداد:icon_razz: اصلا دلسر شدم 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هیچ کس یه گزارس درست نداد:icon_razz:اصلا دلسر شدم 3 تا تيم شديم كه تيم ما من و 2 تا از دوستانم (مهندس مكانيك ) علي صالحي و دوستش مسعود و داداش باقي بچه ها دو تيم شدن بازي اول رو ما يك گل خورديم و اومديم بيرون بعد از اون بازي 5 دقيقه دو گل شد كه بعدش رفتيم تو زمين ديگه تا آخر ما بوديم و دو تيم محمد و ميلاد هر 5 دقيقه جاشون رو عوض ميكردن كه البته اكثرا كار به 5 دقيقه نميكشيد ساعت 10 دقيقه به 10 بود كه ما تو زمين منتظر يكي از تيم ها بوديم ديدم حريف نداريم و دو تيم در حال تعارف به همديگه هستن كه شما بريد تو زمين و .... خلاصه براي اينكه كم نيآرن منتخبي از دو تيم رو وارد زمين كردن اين بازي در نهايت مساوي شد اگر اشتباه نكنم 2-2 تقريبا اكثرا بريده بوديم كاپيتان تيم ما علي صالحي و برادرش ستاره كل بازي ها بودن خيلي خوش گذشت 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ 3 تا تيم شديم كه تيم ما من و 2 تا از دوستانم (مهندس مكانيك ) علي صالحي و دوستش مسعود و داداش باقي بچه ها دو تيم شدن بازي اول رو ما يك گل خورديم و اومديم بيرون بعد از اون بازي 5 دقيقه دو گل شد كه بعدش رفتيم تو زمين ديگه تا آخر ما بوديم و دو تيم محمد و ميلاد هر 5 دقيقه جاشون رو عوض ميكردن كه البته اكثرا كار به 5 دقيقه نميكشيد ساعت 10 دقيقه به 10 بود كه ما تو زمين منتظر يكي از تيم ها بوديم ديدم حريف نداريم و دو تيم در حال تعارف به همديگه هستن كه شما بريد تو زمين و .... خلاصه براي اينكه كم نيآرن منتخبي از دو تيم رو وارد زمين كردن اين بازي در نهايت مساوي شد اگر اشتباه نكنم 2-2 تقريبا اكثرا بريده بوديم كاپيتان تيم ما علي صالحي و برادرش ستاره كل بازي ها بودن خيلي خوش گذشت حاااااالااااا شد آورین مکاینک همه جا اول هست. قابل توجه سایر رشته ها اعم از مهندسی و غیرمهندسی 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ معصومه اینو از مکانیکیا بپرس میلاد..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده