مهندس خوش فکر 11397 سازنده ارسال شده در 12 مرداد، 2014 کسی منو صدا زد می بینم فوتبالیست ها خودشون از خودشون رونمایی میکنند اره داداش بیا این مکانیکا و شهرسازا گرد و خاک کردن بیا بهشون نشون بدیم فوتبال یعنی چی(به هر حال ما جفتومن صنایعیم ) 4
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 اره داداش بیا این مکانیکا و شهرسازا گرد و خاک کردن بیا بهشون نشون بدیم فوتبال یعنی چی(به هر حال ما جفتومن صنایعیم ) همه تلاشتونو برای جذب بازیکن بکنید که میخوام مثل همون کارتون فوتبالیستها با توپ راهی دروازه تون بکنم 2
مهندس خوش فکر 11397 سازنده ارسال شده در 12 مرداد، 2014 همه تلاشتونو برای جذب بازیکن بکنید که میخوام مثل همون کارتون فوتبالیستها با توپ راهی دروازه تون بکنم عکسی از یکی از بازیکنان تیم مکانیک در لحظه ی برخورد توپ شوت شده از طرف مهندس خوش فکر 4
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 خوبه شمارو نفرستادن جام جهانی....وگرنه چهارسال قبل تر فقط سر مکان باید بحث میکردینآخ ببخشین حواسم نبود تاپیک مختص اقایونه:girlhi: اتفاقا قصد داریم در آینده تیم قدرتمند بانوان مکانیک رو هم تشکیل بدیم عضویتش هم برای همه دوستداران مکانیک آزاده 4
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 عکسی از یکی از بازیکنان تیم مکانیک در لحظه ی برخورد توپ شوت شده از طرف مهندس خوش فکر ظاهرا شناختی از مهاجم قدرتی ما نداری که اینقدر بی خبر عکس میذاری ضمنا ساق بند فراموش نشه 3
مهندس خوش فکر 11397 سازنده ارسال شده در 12 مرداد، 2014 ظاهرا شناختی از مهاجم قدرتی ما نداری که اینقدر بی خبر عکس میذاری ضمنا ساق بند رو فراموش نشه داداش بچه محلامون به ما میگفتن میلی ساق بلا حالا دیگه از ما گفتن بود 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 اره داداش بیا این مکانیکا و شهرسازا گرد و خاک کردن بیا بهشون نشون بدیم فوتبال یعنی چی(به هر حال ما جفتومن صنایعیم ) فوتبال اساسا نو زمین فوتبال نشون میدن همه تلاشتونو برای جذب بازیکن بکنید که میخوام مثل همون کارتون فوتبالیستها با توپ راهی دروازه تون بکنم این چطوره مهندس خوب دروازتون باز شد عکسی از یکی از بازیکنان تیم مکانیک در لحظه ی برخورد توپ شوت شده از طرف مهندس خوش فکر آورین کاکرو اتفاقا قصد داریم در آینده تیم قدرتمند بانوان مکانیک رو هم تشکیل بدیم عضویتش هم برای همه دوستداران مکانیک آزاده حتما فوتبال 3
مهندس خوش فکر 11397 سازنده ارسال شده در 12 مرداد، 2014 رونمایی از پوستر اصلی این دوره از بازیها خودتان را برای تجربه ی یک روز هیجان انگیز اماده کنید..... بازی فوتبال نواندیشانی ها با شعار کاربر فعال..... مدیر خوشحال برگزار میشود پست اول بروز شد.... 4
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 حتما فوتبال باید کهربا مجازی هم که شده یکی دو تا لایی و یه پا دو پا بهت بزنه که دیگه خانوما رو دست کم نگیری 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 باید کهربا مجازی هم که شده یکی دو تا لایی و یه پا دو پا بهت بزنه که دیگه خانوما رو دست کم نگیری کلا خانما رو هم جمع کنی دوتا شوت نمیتونند بزنند دیگه چه برسه به لایی و رو پایی 3
*mini* 37779 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 تو چی میگی دیگه وسط کل کل تخصصی، اسپم میکنی دلم میخواااددد 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 دیگه گذشت اون زمون که کل دروازه رو می بستی الان فقط جلوی تیرکشو می تونی بگیری حضوراً واست بخش میکنن فوتبالو منتظر تو زمینم هستیم تو چی میگی دیگه وسط کل کل تخصصی، اسپم میکنی :ws28: :ws47: تو جلو ضربه آزاد وای نسی ممد خطرناکه ها پا چپم درد میکنه شاید بیام شاید نیام معلوم نیس ضعیفه ها میخوان گرد و خاک کننفعلا گرد و خاکا رو جارو کنن تاببینیم چی میشه تاپیک و متعلقاتش و مسابقاتش و همه ش مربوط به آقایونه 3
ask_bl 1150 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 جدا .... شاید بیام باهات باشه من در خدمتم هر کی خواست بام هماهنگ کنه با پ.خ 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 میلاد نظرم در موردت عوض شد ایولاااااا خوشم اومد به نظرم بی نظیرترین برنامه ورزشی انجمن همین هست. چرا ساکن تهران نیستم آخه؟ تازه کفش خریدم خیلی انگیزه دارم 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 میلاد نظرم در موردت عوض شد ایولاااااا خوشم اومد به نظرم بی نظیرترین برنامه ورزشی انجمن همین هست. چرا ساکن تهران نیستم آخه؟ تازه کفش خریدم خیلی انگیزه دارم اسماعیل منو تو که نمیتونیم بریم بیا شرط بندی کنیم من میگم تیم جعفر برنده میشه تو بگو تیم میلاد:| سر هرچی بخوای:دی 4
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 اسماعیل منو تو که نمیتونیم بریمبیا شرط بندی کنیم من میگم تیم جعفر برنده میشه تو بگو تیم میلاد:| سر هرچی بخوای:دی هردوتون شرطو باختین 3
مهندس خوش فکر 11397 سازنده ارسال شده در 14 مرداد، 2014 میلاد نظرم در موردت عوض شد ایولاااااا خوشم اومد به نظرم بی نظیرترین برنامه ورزشی انجمن همین هست. چرا ساکن تهران نیستم آخه؟ تازه کفش خریدم خیلی انگیزه دارم خوشحالم اقای خاص که به خوش فکر ایمان اوردی ممنون نظر لطفته خو پاشو بیا یه روز شبم با هم میریم دور دور جای کسی مثل تو تو تیم ما خالیه اسماعیل منو تو که نمیتونیم بریمبیا شرط بندی کنیم من میگم تیم جعفر برنده میشه تو بگو تیم میلاد:| سر هرچی بخوای:دی ناصر جون حواست باشه کم شرط ببندی چون تیم جعفر امکان نداره از پس خوش فکر بر بیاد 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 هردوتون شرطو باختین عمرا" تیم جعفر و میلاد تورو پودر میکنن واسه همین تو محاسباتم نیومدی 2
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 عمرا"تیم جعفر و میلاد تورو پودر میکنن واسه همین تو محاسباتم نیومدی حالا فعلاً که فرصت داری بخند 3
مهندس خوش فکر 11397 سازنده ارسال شده در 14 مرداد، 2014 عمرا"تیم جعفر و میلاد تورو پودر میکنن واسه همین تو محاسباتم نیومدی حالا فعلاً که فرصت داری بخند محمد جان ناصر جون راست میگه ما الان داریم سر این که شما با ده گل میبازین یا دوازده تا شرط میبندیم بردتون یه لطیفست دادا 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری