Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوشحالم اقای خاص که به خوش فکر ایمان اوردی ممنون نظر لطفته خو پاشو بیا یه روز شبم با هم میریم دور دور جای کسی مثل تو تو تیم ما خالیه میلاد جان مکانیکی ها هیچ وقت مقابل هم بازی نمیکنن دست به دامان مکانیکی ها نشو به فکر ساق بند باش :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ محمد جان ناصر جون راست میگهما الان داریم سر این که شما با ده گل میبازین یا دوازده تا شرط میبندیم بردتون یه لطیفست دادا بعداً که له شدین نیای بهونه بیاری اینا دوپینگ کرده بودنا 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بحث کل کل داغه ها :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ میلاد جان مکانیکی ها هیچ وقت مقابل هم بازی نمیکنن دست به دامان مکانیکی ها نشو به فکر ساق بند باش :gnugghender: اتفاقا خوب شد گفتی به تعداد بازیکنای مکانیک رفتم منیریه برات خریدم همونطور که میخواستی بعداً که له شدین نیای بهونه بیاری اینا دوپینگ کرده بودنا دوپینگ و نامردی تو ذاتته ممد ولی با دوپینگم لوله اید داداش باید یه دستگاه شمارش گر گل بیاری نصب کنی رو دروازتون بحث کل کل داغه ها مهدی بهشون بگو رو تیم ما تیمی نمیاد بگو زحمت بیخود نکشن بگو واسه ما حریف تمیرینین 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اتفاقا خوب شد گفتی به تعداد بازیکنای مکانیک رفتم منیریه برات خریدم همونطور که میخواستی دوپینگ و نامردی تو ذاتته ممد ولی با دوپینگم لوله اید داداش باید یه دستگاه شمارش گر گل بیاری نصب کنی رو دروازتون مهدی بهشون بگو رو تیم ما تیمی نمیاد بگو زحمت بیخود نکشن بگو واسه ما حریف تمیرینین تیم برتر نواندیشان میلاد تیم ها گروه بندی شده ...........کیا تو گروه ما هستن 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ توووووووووووووووووف به این غیرتم اگر بذاریم غیر از مکانیکی نفس بکشه 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوشحالم اقای خاص که به خوش فکر ایمان اوردی ممنون نظر لطفته خو پاشو بیا یه روز شبم با هم میریم دور دور جای کسی مثل تو تو تیم ما خالیه بمیرم با تو هم تیمی نمیشم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ توووووووووووووووووف به این غیرتم اگر بذاریم غیر از مکانیکی نفس بکشه بمیرم با تو هم تیمی نمیشم آخیششششششششششش قربون مستر مهندس مکانیکم برم آخ گفتی :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام آقا من گوشیم جا مونده جایی شماره هیچکدوم از بچه ها هم ندارم فردا چجوریا شد بالاخره؟آدرس رو بدید ببینیم چند چندیم بالاخره 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا خوش بحالتون منم از راه دور براتون دعا میکنم بعد این مسابقه همتونو به تیم ملی دعوت کنن فک نکنین دیر شده ها شما میتونین:hapydancsmil: لطفا بعد مسابقه دوتا تیم معرفی کنین بااعضا تیم، دستن در کاران، مربی،حامی مالی،....نتیجه م اعلام کنین با هر تیم چند گل زده؟بازیکن اخلاق،بازیکن تکنیکی؟ خلاصه موضوع برای ما شرح دهید،با تشکر شما از این توپا داشتین؟ تیم نواندیشان:hapydancsmil: زنده باد نواندیشاننننننن:icon_pf (19):عکس یادتون نره بگیرید از این رویداد تاریخی-ورزشی 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تیم مکانیک اگه دروازه بان نداره من بیام جون به کف 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یادتون نره از محمد شیرینی تولدشو بگیرین..گفتم یادآوری کنم.. 8 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همونطور که پیش بینی میکردم حریفان تاب و توان مقابله با تیم قدرتمند مکانیک رو نداشتن جاتون خالی با وجود اینکه چند بازیکن اصلیمونو رو در اختیار نداشتم جشنواره گلی راه انداخته بودیم محمد از اول تا آخر سرش پایین بود و تو دلش میگفت کاش کمتر کری خونده بودم :vahidrk: تلاش میلاد هم ستودنی بود البته خیلی حواسم بود انگیزه این جوان از بین نره سوا از شوخی و کری خونی خیلی خوش گذشت برای من که مدتهاس هیچ ورزش نکردم خیلی خوب بود 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همونطور که پیش بینی میکردم حریفان تاب و توان مقابله با تیم قدرتمند مکانیک رو نداشتن جاتون خالی با وجود اینکه چند بازیکن اصلیمونو رو در اختیار نداشتم جشنواره گلی راه انداخته بودیم محمد از اول تا آخر سرش پایین بود و تو دلش میگفت کاش کمتر کری خونده بودم :vahidrk: تلاش میلاد هم ستودنی بود البته خیلی حواسم بود انگیزه این جوان از بین نره سوا از شوخی و کری خونی خیلی خوش گذشت برای من که مدتهاس هیچ ورزش نکردم خیلی خوب بود بیا از راه نرسیده خالی بندیا رو شروع کردن ما که دیگه انقدر تو زمین مونده بودیم نفسمون بریده بود دیگه آخراش. ولی واقعاً خیلی خوش گذشت فهمیدیم بهتره که این ورزشا بیشتر بشه و سالی یه بار نشه 8 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا خوش بحالتون منم از راه دور براتون دعا میکنم بعد این مسابقه همتونو به تیم ملی دعوت کنن فک نکنین دیر شده ها شما میتونین:hapydancsmil:لطفا بعد مسابقه دوتا تیم معرفی کنین بااعضا تیم، دستن در کاران، مربی،حامی مالی،....نتیجه م اعلام کنین با هر تیم چند گل زده؟بازیکن اخلاق،بازیکن تکنیکی؟ خلاصه موضوع برای ما شرح دهید،با تشکر شما از این توپا داشتین؟ تیم نواندیشان:hapydancsmil: زنده باد نواندیشاننننننن:icon_pf (19):عکس یادتون نره بگیرید از این رویداد تاریخی-ورزشی خلاصش و میگم مفصلش و بعد میام میگم من.... واکیبایاشی و تراختور و مهدی....محمد یه تیم رویای رو تشکیل دادیم و تعداد گلامونم از دستمون در رفت یه تیم مکانیکیم بود همش بیرون زمین بود نمیدونم چرا همونطور که پیش بینی میکردم حریفان تاب و توان مقابله با تیم قدرتمند مکانیک رو نداشتن جاتون خالی با وجود اینکه چند بازیکن اصلیمونو رو در اختیار نداشتم جشنواره گلی راه انداخته بودیم محمد از اول تا آخر سرش پایین بود و تو دلش میگفت کاش کمتر کری خونده بودم :vahidrk: تلاش میلاد هم ستودنی بود البته خیلی حواسم بود انگیزه این جوان از بین نره سوا از شوخی و کری خونی خیلی خوش گذشت برای من که مدتهاس هیچ ورزش نکردم خیلی خوب بود بدو بدو اومدی جعفر که چی میرفتی یه دوش میگرفتی لااقل اوضاع ساق ماق خوبه؟ کم ببند جعفر کم ببند با این که صبح با یه بربری دوپینگ کرده بودی با این که اون علی صالحی منشوری تو تیمتون بود ولی دیدی چه کردیم بازی اخر باهاتون بمنم در کنار دوستان خیلی خوش گذشت هر چند کوتاه بود ولی دل انگیز بود ایشالله دفعه بعد استادیوم ازادی 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تاحالا اینجوری شوت زدید؟نه زدید؟ 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همونطور که پیش بینی میکردم حریفان تاب و توان مقابله با تیم قدرتمند مکانیک رو نداشتن جاتون خالی با وجود اینکه چند بازیکن اصلیمونو رو در اختیار نداشتم جشنواره گلی راه انداخته بودیم محمد از اول تا آخر سرش پایین بود و تو دلش میگفت کاش کمتر کری خونده بودم :vahidrk: تلاش میلاد هم ستودنی بود البته خیلی حواسم بود انگیزه این جوان از بین نره سوا از شوخی و کری خونی خیلی خوش گذشت برای من که مدتهاس هیچ ورزش نکردم خیلی خوب بود دست مریزاد مهنس می دونستم اول اخر مکانیک یاشا بیا از راه نرسیده خالی بندیا رو شروع کردن ما که دیگه انقدر تو زمین مونده بودیم نفسمون بریده بود دیگه آخراش. ولی واقعاً خیلی خوش گذشت فهمیدیم بهتره که این ورزشا بیشتر بشه و سالی یه بار نشه پیر شدی دیگه بازنشست هم نمی شی مسیرو باز کنیس برا جونا خلاصش و میگم مفصلش و بعد میام میگم من.... واکیبایاشی و تراختور و مهدی....محمد یه تیم رویای رو تشکیل دادیم و تعداد گلامونم از دستمون در رفت یه تیم مکانیکیم بود همش بیرون زمین بود نمیدونم چرا بدو بدو اومدی جعفر که چی میرفتی یه دوش میگرفتی لااقل اوضاع ساق ماق خوبه؟ کم ببند جعفر کم ببند با این که صبح با یه بربری دوپینگ کرده بودی با این که اون علی صالحی منشوری تو تیمتون بود ولی دیدی چه کردیم بازی اخر باهاتون بمنم در کنار دوستان خیلی خوش گذشت هر چند کوتاه بود ولی دل انگیز بود ایشالله دفعه بعد استادیوم ازادی دیگه کری نخون که ابرو رو بردی شنیدم تورتون تور بسگت شده بو د نه غلام 8 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بیا از راه نرسیده خالی بندیا رو شروع کردن ما که دیگه انقدر تو زمین مونده بودیم نفسمون بریده بود دیگه آخراش. ولی واقعاً خیلی خوش گذشت فهمیدیم بهتره که این ورزشا بیشتر بشه و سالی یه بار نشه خلاصش و میگم مفصلش و بعد میام میگم من.... واکیبایاشی و تراختور و مهدی....محمد یه تیم رویای رو تشکیل دادیم و تعداد گلامونم از دستمون در رفت یه تیم مکانیکیم بود همش بیرون زمین بود نمیدونم چرا بدو بدو اومدی جعفر که چی میرفتی یه دوش میگرفتی لااقل اوضاع ساق ماق خوبه؟ کم ببند جعفر کم ببند با این که صبح با یه بربری دوپینگ کرده بودی با این که اون علی صالحی منشوری تو تیمتون بود ولی دیدی چه کردیم بازی اخر باهاتون بمنم در کنار دوستان خیلی خوش گذشت هر چند کوتاه بود ولی دل انگیز بود ایشالله دفعه بعد استادیوم ازادی میبینم که دوستان بعد از ظهر جمعه در استراحت مطلق به سر میبرن احتمالا بدن درد منم از فردا صبح شروع میشه با وجود ستاره هایی که در تالار مکانیک داریم احتمالا برا دفعه بعد با دو تیم مکانیک الف و ب حضور پیدا کنیم جهت حضور در ترکیب تیم مکانیک به علی ( ask_bl ) ستاره تیم یا بنده خبر بدید ضمن اینکه دوستان متالورژ هم مکانیکی حساب میشن ------------------------------------------------------ دوستانی که علاقه مندن در برنامه های آینده فوتسال نواندیشان شرکت کنن به هر ترتیبی که میتونن به میلاد ( مهندس خوش فکر) یا محمد عارف اطلاع بدهند تا دوستانی که زحمت هماهنگی رو میکشن قدرت عمل بیشتری در برنامه ریزی داشته باشن از مهندس عارف مدیر محترم سایت که زحمت هماهنگی رو کشیدن تشکر میکنم 9 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با سلام جای همه دوستانی که نبومدن واقعا خالی بود یه روز پر از انرژی و شادی در کنار همه دوستان بود واقعا خوش گذشت من از خودم بگم که تا آخر تو زمین بودم لوله کرده بودیماااااا .. چه شوت هایی میزدم ستاره خیلی زیاد بود ... اما قمر کم داشتیم در آخر تشکر از میلاد عزیز و آقا مهدی عارف که این برنامه رو برای بچه ها گذاشتن 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده