مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کسی منو صدا زد می بینم فوتبالیست ها خودشون از خودشون رونمایی میکنند اره داداش بیا این مکانیکا و شهرسازا گرد و خاک کردن بیا بهشون نشون بدیم فوتبال یعنی چی(به هر حال ما جفتومن صنایعیم ) 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اره داداش بیا این مکانیکا و شهرسازا گرد و خاک کردن بیا بهشون نشون بدیم فوتبال یعنی چی(به هر حال ما جفتومن صنایعیم ) همه تلاشتونو برای جذب بازیکن بکنید که میخوام مثل همون کارتون فوتبالیستها با توپ راهی دروازه تون بکنم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همه تلاشتونو برای جذب بازیکن بکنید که میخوام مثل همون کارتون فوتبالیستها با توپ راهی دروازه تون بکنم عکسی از یکی از بازیکنان تیم مکانیک در لحظه ی برخورد توپ شوت شده از طرف مهندس خوش فکر 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوبه شمارو نفرستادن جام جهانی....وگرنه چهارسال قبل تر فقط سر مکان باید بحث میکردینآخ ببخشین حواسم نبود تاپیک مختص اقایونه:girlhi: اتفاقا قصد داریم در آینده تیم قدرتمند بانوان مکانیک رو هم تشکیل بدیم عضویتش هم برای همه دوستداران مکانیک آزاده 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عکسی از یکی از بازیکنان تیم مکانیک در لحظه ی برخورد توپ شوت شده از طرف مهندس خوش فکر ظاهرا شناختی از مهاجم قدرتی ما نداری که اینقدر بی خبر عکس میذاری ضمنا ساق بند فراموش نشه 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ظاهرا شناختی از مهاجم قدرتی ما نداری که اینقدر بی خبر عکس میذاری ضمنا ساق بند رو فراموش نشه داداش بچه محلامون به ما میگفتن میلی ساق بلا حالا دیگه از ما گفتن بود 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اره داداش بیا این مکانیکا و شهرسازا گرد و خاک کردن بیا بهشون نشون بدیم فوتبال یعنی چی(به هر حال ما جفتومن صنایعیم ) فوتبال اساسا نو زمین فوتبال نشون میدن همه تلاشتونو برای جذب بازیکن بکنید که میخوام مثل همون کارتون فوتبالیستها با توپ راهی دروازه تون بکنم این چطوره مهندس خوب دروازتون باز شد عکسی از یکی از بازیکنان تیم مکانیک در لحظه ی برخورد توپ شوت شده از طرف مهندس خوش فکر آورین کاکرو اتفاقا قصد داریم در آینده تیم قدرتمند بانوان مکانیک رو هم تشکیل بدیم عضویتش هم برای همه دوستداران مکانیک آزاده حتما فوتبال 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ رونمایی از پوستر اصلی این دوره از بازیها خودتان را برای تجربه ی یک روز هیجان انگیز اماده کنید..... بازی فوتبال نواندیشانی ها با شعار کاربر فعال..... مدیر خوشحال برگزار میشود پست اول بروز شد.... 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حتما فوتبال باید کهربا مجازی هم که شده یکی دو تا لایی و یه پا دو پا بهت بزنه که دیگه خانوما رو دست کم نگیری 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ باید کهربا مجازی هم که شده یکی دو تا لایی و یه پا دو پا بهت بزنه که دیگه خانوما رو دست کم نگیری کلا خانما رو هم جمع کنی دوتا شوت نمیتونند بزنند دیگه چه برسه به لایی و رو پایی 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو چی میگی دیگه وسط کل کل تخصصی، اسپم میکنی دلم میخواااددد 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دیگه گذشت اون زمون که کل دروازه رو می بستی الان فقط جلوی تیرکشو می تونی بگیری حضوراً واست بخش میکنن فوتبالو منتظر تو زمینم هستیم تو چی میگی دیگه وسط کل کل تخصصی، اسپم میکنی :ws28: :ws47: تو جلو ضربه آزاد وای نسی ممد خطرناکه ها پا چپم درد میکنه شاید بیام شاید نیام معلوم نیس ضعیفه ها میخوان گرد و خاک کننفعلا گرد و خاکا رو جارو کنن تاببینیم چی میشه تاپیک و متعلقاتش و مسابقاتش و همه ش مربوط به آقایونه 3 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جدا .... شاید بیام باهات باشه من در خدمتم هر کی خواست بام هماهنگ کنه با پ.خ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ میلاد نظرم در موردت عوض شد ایولاااااا خوشم اومد به نظرم بی نظیرترین برنامه ورزشی انجمن همین هست. چرا ساکن تهران نیستم آخه؟ تازه کفش خریدم خیلی انگیزه دارم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ میلاد نظرم در موردت عوض شد ایولاااااا خوشم اومد به نظرم بی نظیرترین برنامه ورزشی انجمن همین هست. چرا ساکن تهران نیستم آخه؟ تازه کفش خریدم خیلی انگیزه دارم اسماعیل منو تو که نمیتونیم بریم بیا شرط بندی کنیم من میگم تیم جعفر برنده میشه تو بگو تیم میلاد:| سر هرچی بخوای:دی 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اسماعیل منو تو که نمیتونیم بریمبیا شرط بندی کنیم من میگم تیم جعفر برنده میشه تو بگو تیم میلاد:| سر هرچی بخوای:دی هردوتون شرطو باختین 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ میلاد نظرم در موردت عوض شد ایولاااااا خوشم اومد به نظرم بی نظیرترین برنامه ورزشی انجمن همین هست. چرا ساکن تهران نیستم آخه؟ تازه کفش خریدم خیلی انگیزه دارم خوشحالم اقای خاص که به خوش فکر ایمان اوردی ممنون نظر لطفته خو پاشو بیا یه روز شبم با هم میریم دور دور جای کسی مثل تو تو تیم ما خالیه اسماعیل منو تو که نمیتونیم بریمبیا شرط بندی کنیم من میگم تیم جعفر برنده میشه تو بگو تیم میلاد:| سر هرچی بخوای:دی ناصر جون حواست باشه کم شرط ببندی چون تیم جعفر امکان نداره از پس خوش فکر بر بیاد 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هردوتون شرطو باختین عمرا" تیم جعفر و میلاد تورو پودر میکنن واسه همین تو محاسباتم نیومدی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عمرا"تیم جعفر و میلاد تورو پودر میکنن واسه همین تو محاسباتم نیومدی حالا فعلاً که فرصت داری بخند 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عمرا"تیم جعفر و میلاد تورو پودر میکنن واسه همین تو محاسباتم نیومدی حالا فعلاً که فرصت داری بخند محمد جان ناصر جون راست میگه ما الان داریم سر این که شما با ده گل میبازین یا دوازده تا شرط میبندیم بردتون یه لطیفست دادا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده